İkizler Burç Yorumları 24 Ekim 2021

İkizler burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunu 24 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 24 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Yerde kal İkizler. Bu süre boyunca sezginizi kullanmanız için çağrılıyorsunuz. Tüm bunlar, yaklaşımınızı ve sorumluluğu üstlenme yeteneğinizi ikinci kez tahmin etmeye meyilli olduğunuz için, burcunuzdaki ay ile otoriter onuncu eviniz aracılığıyla puslu Neptün arasındaki günümüzün zorlu karesi sayesinde. Bekar? Hafifçe ilerleyin ve gereksiz varsayımlarda bulunmamaya çalışın. Başka bir notta, ayın şanslı Jüpiter ile üçgen açı – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi – size diğer ufukları keşfetmek için ufka bakma fırsatı sunuyor. Açık fikirli olun ve akışa devam edin.

İkizler Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdi derin bir nefes almanın ve hayatınızın en büyük gizemlerinin kalbine mümkün olduğunca derine dalmanın tam zamanı. Aşağı inerken su aşırı derecede bulanık ve soğuk olsa bile, dışarı çıkarın. Çok yakında bazı cevaplar alacaksınız.

İkizler Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonunuz neredeyse bitti, İkizler! Ay bugün sizin burcunuz olduğundan, yeni çalışma haftanız başlamadan önce hafta sonunuzun yasını tutuyor olabilirsiniz. Pazartesi günü işe gitmeyi beklemiyorsanız, bu tamamen iyi. Yani, eğer Pazar korkuları biraz strese neden oluyorsa, o zaman iş hakkında heyecanlanmak için ay tutulmasını olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Belki yarın kendini güvende hissetmeni sağlayacak bir kıyafet seçebilirsin, hatta yarın işten sonra yapmak için eğlenceli bir şeyler planlayabilirsin ve dört gözle bekleyebilirsin!

Ayak işleri yapmak, bugün sahip olduğunuz tüm boş zamanınızı alacaktır. Yakında bir mola vereceksin.

İkizler Burcu 24 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, kafanızda o kadar kaybolabilirsiniz ki fiziksel varlığınızı hiçe sayarsınız. Ay burcunuzdan geçerken, Pazar günü gökyüzü vücudunuzla daha sağlıklı bir ilişki kurmanızı hatırlatır. Luna’nın haberci Merkür ile uyumlu bağlantısı, yaratıcı ve romantik cephede hareket kolaylığı sağlar, ancak puslu Neptün ve sevgilisi Venüs ile olan anlaşmazlığı daha sonra ilişki sorunlarını vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.