İkizler Burç Yorumları 22 Ekim 2021

İkizler burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 22 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 22 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, kapalı onikinci evinizin, rüyaların, gizli gündemlerin ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, muhtemelen normalden daha fazla içe dönük hissediyorsunuz. Ancak bu, çevrenizden habersiz olduğunuz anlamına gelmez. Aksine İkizler. Sevgilinizin ince ipuçlarına yabancı değilsiniz ve akıl oyunlarından daha fazla zevk aldığınız hiçbir şey yok. İronik olarak, Luna’nın her şeyi kapsayan Neptün’e karşı tatlı altmışlığı sizi sürece güvenmeye ve süreçteki diğerlerine karşı daha fazla şefkat duymaya teşvik ediyor. Akışla gitmek, söylemek yapmaktan çok daha kolay olsa da, en yüksek iyiliğiniz için önerilir. Tezahürleriniz meyve vermeye geliyor.

İkizler Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kritik kütle noktasına ulaşabilirsiniz. Birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasının olduğunu fark ederseniz korkmayın – bunların bir kısmını kolayca doğru insanlara rehin verebilirsiniz.

İkizler Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Hafta sonu neredeyse geldi İkizler! Hafta sonu eğlenceniz başlamadan hemen önce, işinizi güçlü bir şekilde bitirmeniz gerekir. Ay Boğa burcundayken, işyerinde daha sezgisel olarak para kazanma konusunda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Gün geçtikçe, iş akışınızı nasıl daha karlı hale getirebileceğiniz konusunda ince ipuçları veya fikirler edinebilirsiniz. Ay enerjisi, iş yerinize ve iş arkadaşlarınıza nasıl değer verdiğinize öncelik vermek için de mükemmeldir. En sevdiğiniz meslektaşınıza onları ne kadar takdir ettiğinizi söylemeyi düşünün!

Bugün ailenizle üsse dokunmaya özen gösterin. İyi bir zaman çok geçti.

İkizler Burcu 22 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün kapalı kapılar ardında biraz zaman geçirin İkizler. Cuma günü gökyüzü, dün ortaya çıkan pürüzlü yamaların herhangi birini yumuşatmak için çalışır ve düşük anahtarlı faaliyetlere bağlı kalmanıza izin verirseniz, barış hissini yeniden kazanabilirsiniz. Ay, barış arayan Boğa’nın içinden geçerek maneviyat, dinlenme ve teslimiyet duygunuzu yeniden bağlamanız için sizi teşvik eder. Luna’nın çok sayıda destekleyici teması, kendinizi yenilemenizi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.