İkizler Burç Yorumları 2 Ekim 2021

İkizler burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu aşk teklifinden yüzde yüz emin olana kadar bir yargılama çağrısı yapmayın, İkizler. Örneğin, ay, meraklı iletişim sektörünüzde sona ermeden önce, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizdeki retro yolculuğunun ortasında gezegensel yöneticiniz Merkür ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Aniden ortaya çıkan eski bir sevgili ya da bırakamayacağınız biri olsun, bu süre zarfında işler göründüğü gibi değildir. Bununla birlikte, Venüs’ün günlük altıncı evinizden boğucu geçişini ve sekizinci seks evinizden Plüton’a şehvetli üçgenini göz önünde bulundurarak, işyerinde bu romantik karşılaşmaları yaşıyor olabilirsiniz.

İkizler Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda farklı yollar için çıldırmayın. Birlikte yaşadığınız veya çok gördüğünüz biri gizlice başka bir yöne doğru ilerliyor. Sizin için o kadar önemli olmayabilir, ancak prensip olarak gerçeği bulmaya çalışmalısınız.

İkizler Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi tüm hafta boyunca iş konuşmalarınızı yansıtmanın zamanı geldi. Merkür geri giden Plüto geri giden son gün olduğu için, konuşmalarınızın iş yerinde nasıl pek bir şey yapmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Belki de konuşmaların tonu, çimi veya zamanlamasıydı. Ya da belki siz ve bir iş arkadaşınız iş söz konusu olduğunda göz göze gelmediniz. Ay, bugün iletişiminizi de vurguladığı için, iş yerindeki konuşmalardan duygusal olarak biraz tükenmiş hissediyor olabilirsiniz. Sahip olduklarınızla yapabileceğiniz her şeyi yaptığınızı kendinize hatırlatın.

Beklediğiniz bir şey bugün gelecek. Yavaşça ve iyice tadını çıkarın.

İkizler Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Dikkatinizi iş akışınızla olan ilişkinize odaklayın, İkizler. Kalp odaklı Aslan ayı Venüs ile kare açı yaparken, evren bugün iş ortamınızda gerçek değerlerinize öncelik verdiğinizden emin olmak için çalışıyor. Bu arada Venüs, yakın ilişkilerinizi nazikçe büyümeye ve daha fazla yakınlığa doğru iten gerçeği arayan Plüton ile destekleyici bir bağlantı kurduğunu fark eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.