İkizler Burç Yorumları 18 Ekim 2021

İkizler burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Meraklı gezegen yöneticiniz İkizler, Merkür, bugün doğrudan istasyonlar, bu yüzden muhtemelen etkileri zaten hissediyorsunuzdur. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, Merkür’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçişi, cinsel içgüdülerinizi ve kalbinizin arzularını çevreleyen temalara vurgu yapar. Söylemeye gerek yok, birden fazla şekilde açıksınız. Sevdiğiniz kişinin fotoğraflarından birini sağa kaydırmaya veya iki kez dokunmaya karar verirseniz, ayın teknolojiyi seven onbirinci evinizden, arkadaşlıktan ve sosyal medyadan geçişi, haritanızın bu alanına duygusal bir vurgu getirir. Tutkularınız rehberiniz olsun.

İkizler Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Mizah anlayışınızı çok ciddi olma tehdidinde bulunan her şeye katın ve işleri olabildiğince hafif ve yumuşak tutun. İnsanlar etrafınızda olmayı seviyor, bu yüzden onları ilginç küçük dünyanıza getirmekten çekinmeyin.

İkizler Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Pazartesi olduğu için mutlu olmalısın, İkizler! Bugün hem Jüpiter hem de Merkür istasyonları yön veriyor ve sonunda iki önemli gerilemeye son veriyor. Her iki gezegen de hava burçlarınız olan Kova ve Terazi’de olduğundan, muhtemelen zihinsel sisinizin kalktığını hissedeceksiniz. Jüpiter artık kariyerinizde sizi katlanarak başarılı kılabilecek yeni bir şeye ulaşmak için havalanabiliyor! Bu arada, Merkür size işteki tutku projelerinizi gerçekleştirme konusunda tanımlanmış bir bakış açısı veriyor. Hatta mesleğinizi ilerletmek için tam olarak ne öğrenmek istediğinizi bile bilebilirsiniz!

Eski moda bir şekilde organize olun: listeler yapın. Odağı kolayca bulmanıza yardımcı olurlar.

İkizler Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Taşlar yerine oturuyor İkizler. Pazartesi günü gökyüzü, yönetici gezegeninizi, hızlı düşünen Merkür’ü buluyor ve sonunda gerileme aşamasını sonlandırıyor. Bu yön değişikliği, yaratıcı ve romantik yaşamınızla ilgili geçmiş ve gelecek hikayeler arasında göz gezdirirken bir an için duraklamış hissetmenize neden olabilir. Başka bir yerde, Mars’ı askere almak, yüksek umutlarla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurar Jüpiter, büyük planlar için yüksek enerji girişimi uygulama yeteneğinizi artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.