İkizler Burç Yorumları 17 Ekim 2021

İkizler burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 17 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Uyum sağlama ihtiyacına kapılmana izin verme, İkizler. Gezegensel yöneticiniz Merkür, aşk ve tutkuyla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla gerilemeye devam ederken, bu süre boyunca özellikle dikkate alınması önemlidir, ancak bu süreçte yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacaktır. Her zamanki tipiniz olmayan biriyle çıkma kararınız veya belki de özgürlük arzunuz olsun, gerçeğinizi söylemek normalden daha zor olabilir. Kendinize karşı nazik olun ve kararınızı yansıtmak için ihtiyaç duyduğunuz kadar zaman ayırın. Luna’nın Neptün ile kavuşumu şefkate ilham veriyor.

İkizler Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Etkileyici sözlü yeteneklerin konuşmayı kolaylaştırsa da, bazı insanlar esprili şakalarındaki eğlenceyi görmeyebilir. Sadece dalga geçiyorsun, ama diğerleri bunu anlamakta yavaş olabilir.

İkizler Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde tutkulu hissettiğin bir şey mi yapıyorsun İkizler? Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparken, çalışma haftanız başlamadan önce zamanınızı, paranızı ve enerjinizi profesyonel tutkularınıza nasıl akıllıca yatırabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Meydan yaratıcı çözünürlük istiyor. İster belirli projeleri karıştırmak isterse mümkün olan en iyi yatırım politikasını tanımlamak olsun, seçeneklerinizi daraltmak zor olabilir. Transit, hangi projenin veya yolun uzun vadeli yatırıma değdiğini anlamanız için sizi teşvik ediyor. Haftanız ilerledikçe tüm seçeneklerinizi değerlendirin!

Entelektüel olmak, işlerin gerçekten nasıl yürüdüğüne dair bir merak gerektirir. Bugün öğrenin.

İkizler Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yakın ilişkilere yaklaşımınız tam bir yeniden yapılanma aşaması altındaydı, İkizler. Ortaklık söz konusu olduğunda ileriye giden yolunuzu engelleyen içsel duygusal tıkanıklıklarla kafa kafaya yüzleşmek korkutucu, ancak işi yapmak için yeterince hazır olduğunuzu biliyorsunuz. Pazar günü gökyüzü, güneş ve Plüton’u karşıt buluyor ve kararlı bağlantılara yaklaşımınızı yeniden şekillendirmek için sizi bu sürece daha da derinden çağırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.