İkizler Burç Yorumları 15 Ekim 2021

İkizler burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 15 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 15 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 15 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey mümkün, gizlice özlemini çektiğin romantizm bile, İkizler. Güneş, Mars ve Merkür retrosu aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan beşinci evinizi harekete geçirirken, büyük ihtimalle kalbinizin arzularını ve cinsel içgüdülerinizi çevreleyen temalarla meşgul olursunuz. Ancak, her şeyin fizikselliğinin ötesine geçtiği için aldanmayın. Örneğin, güneşin şanslı Jüpiter ile üçgen açısı – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı – size flört ve romantizm söz konusu olduğunda diğer ufukları genişletme ve keşfetme fırsatı sunuyor. Anahtar, bu süre zarfında açık fikirli olmaktır.

İkizler Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda itibarınızın dışarıdan darbe almasına izin vermeyin. Bunu herkesle, özellikle de kendinizle gerçek tutmalısınız. Unutmayın, insanlar gevezelik ederler ama ne hakkında konuştukları hakkında hiçbir fikirleri yoktur.

İkizler Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Kredinin vadesi geldiğinde kredi vermenin zamanı geldi, İkizler. İş yerinizde ne kadar olumlu bir etkiniz olduğunu biliyor musunuz? Merkür’ün Venüs’e altmışlık hareketiyle, sizin tam bir takım oyuncusu olduğunuz giderek daha belirgin hale geliyor. İş, endüstri veya alan ne olursa olsun, eğlenceli, hızlı zekalı doğanız nedeniyle değerli bir varlık olarak görülüyorsunuz. İş arkadaşlarınız ve iş ortaklarınız, yaratıcılığınız nedeniyle sizinle işbirliği yapmaktan keyif alabilir. Her zaman beyin fırtınası yapan birisiniz, bu da profesyonel taahhütlerinizi geliştirir. İş yerinizde girdilerinizin ve enerjinizin memnuniyetle karşılandığını bilin!

Sözünüz, uygun şekilde takip edilmeden anlamsız olacaktır. Bunu bir öncelik haline getirin.

İkizler Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Macera ve açık ufuklar tüm yıl boyunca seni çağırıyor İkizler. Tanıdık olandan ayrılmaya ve dünyanızı genişletmeye hazır mısınız? Açıklık getiren güneş, hayırsever Jüpiter’e uzandığı için Cuma günkü gökyüzü size avantaj sağlamak için kolay bir fırsat sunuyor. Bu canlı eşleşme, seyahat planları, eğitim çalışmaları ve yaratıcı arayışlarla ileriye giden yolu yönlendirmeye yardımcı olur. Cesur olmaktan korkma!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.