İkizler Burç Yorumları 1 Kasım 2021

İkizler burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgilerinize uymak ve sevgilinizin liderliğini takip etmek arasında bölünmüş hissediyorsunuz, İkizler. Örneğin, ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız boyunca yolculuğunu tamamlamadan önce, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla tatlı Venüs ile çatışacak. Gerçeğinizle bugün başkalarıyla uzlaşma ihtiyacınız arasında bir denge bulmak önemlidir. Bu, özellikle Luna’nın Neptün’e karşı muhalefeti düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü bu süre zarfında kişisel sınırları göz ardı etmeye daha yatkınsınız. Ve karışımda Pluto ile, duygular yoğunlaşmaya mahkûmdur.

İkizler Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin net sinyallerini kaçıracak kadar düşüncelere dalmış olabilirsiniz. Bu, tamamen kaçırdığınız anlamına gelmez. Mesajlar daha sonra düşündüğünüzde muhtemelen bir gülümseme getirecektir.

İkizler Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün konuşulacak bir şey var çünkü Terazi’deki Merkür, Kova’daki Jüpiter ile şanslı bir üçgen oluşturarak sosyal hava odaklı bir balon oluşturuyor! İş arkadaşlarınızla komik sohbetler yapmaktan veya mesleki etik ve inançlar hakkında daha da dikkat çekici konuşmalardan keyif alabilirsiniz. Üçlü, hem işte hem de çevrimiçi olarak sektörünüzdeki diğer profesyonellerle bağlantı kurmanız için size ilham verdi. İş arkadaşlarınızla tartışırken ve planlarken, basit bir konuşmanın nasıl daha ciddi bir şeye dönüşebileceğini fark edebilirsiniz. Bir konunun orantısız hale gelmesini istemeyebileceğiniz için bunu aklınızda bulundurun!

Küçük durumlar bugün sizi orantısız bir şekilde rahatsız ediyor, ancak yine de soğukkanlılığınızı koruyun.

İkizler Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kozmos, Pazartesi günü İkizler gökleri altında dünyanızdaki yoğunluğu çeviriyor. Yönetici gezegeniniz, kanat ayaklı Merkür, gerçeği arayan Plüton ile güçlü bir kare oluşturuyor. Bu eşleştirme, özellikle mali durum ve cinsellikle ilgili olanlar başta olmak üzere, herhangi bir ilişkide sorunlu noktaları kabul etmenize yardımcı olmak için çalışır. Bu arada, ay, topraklanmış Başak’tan eğlenceli Terazi’ye geçiş yapar ve gün geçtikçe içe dönük düşünceleri eğlenceli düşüncelere dönüştürür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.