İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Kasım 2021

İkizler burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunu Kasım ayında neler bekliyor? İkizler burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Sistemler ve Stratejiler

Güneş ve ateşli Mars, Akrep ve yaşam tarzı sektörünüz İkizler’de hareket ediyor, bu nedenle önümüzdeki haftalar rutinlerinizde değişiklik yapma şansı sunuyor. Olabildiğiniz kadar üretken olmadığınızı biliyorsanız, bu, daha fazlasını yapmanıza yardımcı olabilecek sistemleri ve stratejileri benimsemek için bir fırsattır.

Aynı sektörde 4 Kasım’daki yeni ay ve süper ay sizi teşvik edebilir ve başka şeylere daha fazla zaman ayırmanız için size ilham verebilir. Son aylarda biraz işkolik olduysanız, iş/yaşam dengenizi iyileştirmenin zamanı geldi.

Messenger Mercury, beşinci gün Akrep burcuna geçiyor ve sizi niyetlerinizi belirlemeye ve başarı için plan yapmaya teşvik ediyor. Zaman kaybı olan aktiviteleri kesmek ilk düşünülmesi gereken şey olabilir.

Bu ay, sizi geride tutan veya potansiyelinizi sınırlayan herhangi bir durumdan kaçmak için çok hevesli olduğunuz zamanlar olabilir. Örneğin, savaşçı Mars, 17 Kasım’da Uranüs’e karşı çıkıyor, bu da sizi biraz şampiyonluk içinde bulabilir ve istediğinizi yapmak için daha fazla özgürlüğe sahip olmaya istekli olabilir. Ancak, bir sıçrama yapmadan önce plan yapmak ve güvenliğinizi ve güvenliğinizi düşünmek daha iyi olacaktır.

Ondokuzuncu ayın Boğa burcundaki ay tutulması, rahatlamanın ve yeniden şarj olmanın zaman kaybı değil, bir gereklilik olduğunun bir başka hatırlatıcısı olabilir. Bu, reklam öğenizi iyi bir şekilde doldurmanıza olanak tanır, bu nedenle onu tartışılmaz hale getirin. Yenilenen enerji stoklarınız ile işinize şevkle dönebilirsiniz.

Son olarak, 21 Kasım’da güneşin Yay burcuna geçişi ve ardından üç gün sonra konuşkan Merkür, ilişkilerinize enerji ve ışıltı getiriyor. Büyük hayalleri ve fikirleri olan ve hayattaki birçok şey hakkında açık fikirli olan kişilerle iletişim kurmaya istekli olacaksınız. Önemli projelerde ekip çalışması ve işbirliği bazı heyecan verici başarılar getirebilir.

İkizler Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Önümüzdeki ay, iş arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla olan kişilerarası ilişkilerinizi vurgular. 4 Kasım, işte uyum içinde olduğunuz kişilerin gerçek niyetlerini görmenizi sağlayan yoğun bir Akrep yeni ayı getiriyor. Kalbinde en iyi çıkarlarınıza sahip olmadıklarını ve yaptığınız iş için kredi almayı planladıklarını görebilirsiniz.

Ertesi gün, Merkür Akrep’e girer ve Venüs Oğlak burcuna geçerek size başkalarının iş projelerinde şeffaf olmalarını talep etme yetkisi verir. Sonuçta, aynı grupta çalışıyorsanız, ilgili oldukları tüm detayları bilmeyi hak ediyorsunuz. İlk başta skandal bir şey bulamayabilirsiniz, ancak daha derin bir bakış, size hak ettiğiniz takdiri vermediklerini açıkça ortaya koyabilir.

Hepsi ondokuzuncu ay tutulması sırasında ortaya çıkacak. Sade, eski kıskançlıktan başka bir şey değil. Daha fazla övgü ve beğeni almanızı istemiyorlar, bu yüzden yaratıcı vizyonunuzu susturmak amacıyla içgörülerinizi ve fikirlerinizi kendilerine aitmiş gibi gasp ediyorlar.

Gümüş astar, güneşin ve Merkür’ün sırasıyla 21 Kasım ve 24 Kasım’da Yay burcuna hareketinin, kime güvenebileceğinizi görmenizi sağlamasıdır. Dürüst olmayanların eylemleri gün ışığına çıkarılacaktır.

İkizler Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni yıla daha iki ay var, ancak özellikle 4 Kasım’da Akrep burcundaki yeni ay sırasında flört hayatınızı yeniden değerlendirmek için asla çok erken değildir. Derinlere inin ve bir ilişkide gerçekten ne istediğinizi keşfedin, ardından flörtünüzü güncelleyin. profil.

Bununla birlikte, Venüs Oğlak’a girdiğinde ve Merkür beşincide Akrep’e girdiğinde tarihleme karmaşıktır ve size karışık sinyaller gönderir. Derin bir bağ kurabileceğiniz gizemli ve zengin biriyle tanışabilirsiniz – eğer okuması bu kadar zor olmasaydı!

Neyse ki, Juno 15 Kasım’da Oğlak burcuna geçtiğinde yakınlık ve bağ kurmak için bolca zaman olacak. Yoğun bağlar ve yoğun kıskançlık hızla oluşabilir. Sevgiline kendini adamış ol, ama fazla bağlanma. Özellikle on dokuzuncu ay tutulması sırasında. Kendinize bir iyilik yapın ve kavgadan kaçınmak için o gün evde kalın.

Neyse ki, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna girdiğinde romantizm sorunsuz bir şekilde akmaya başlar ve özellikle tatil seyahatinizi yaparken kendinizi tekrar dışarı çıkmaya teşvik eder. Daha iyi yarınızı yolda bulabilirsiniz. 24’ünde Merkür Yay burcuna geçtiğinde rahat olun. Yastık konuşması, randevunuz ve onların görüşleri hakkında bilgi edinmek için harikadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.