Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, gitmesine izin vererek, yeniye hoş geldiniz. Koç, biraz sihirbazlık işini görecektir.

Hafta, 24 Ekim Pazar günü, Merkür’ün Terazi’de, ilişkiler evinizde, para evinizde Uranüs’e kavuşum yapmasıyla başlıyor. Sevgiliniz için harika bir şey almak isteyebilirsiniz. Maalesef bütçede yok. Harika fikirler edinmek için Google’a “yerel olarak yapılacak 100 ücretsiz şey” zamanı. Koç, biraz planlama romantik bir sürpriz yapabilir.

25 Ekim Pazartesi günü, kaynak evinizdeki Akrep burcundaki güneş, evrak evinizdeki Kuzey Düğümü ile kavuşum yapıyor. Bugün “hayır” kelimesini duymanız muhtemel olduğundan zor bir gün. Bu, umduğunuz bir kredi veya kredi artışıyla bağlantılı olabilir. İstediğinizi elde etmek için yeni adımlar atarak düşüncenizi ve ekseninizi ayarlamanız gerekir. Koç, işleri değiştirin ve Evren fırsatlar sağlayacaktır.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, kazanmak için fırsatlar var. Boğa, tezahür etme yeteneğinizi geliştiriyorsunuz.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, iş evinizde, kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz ve güveniniz sarsılıyor. Boğa, sana yardım etmek isteyen insanlar ne yaptıklarını bilmiyor gibi görünüyor. Yavaşlamadığınız ve her seferinde bir adım atmadığınız sürece bu oldukça sinir bozucu olabilir.

25 Ekim Pazartesi günü, ilişkiler evinizdeki Akrep burcundaki güneş, para evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bir düğün veya başka bir büyük etkinlik için hazırlanıyor olabilirsiniz. Şimdi bunun potansiyel olarak bütçeyi aştığını gördünüz. Genelde paranız konusunda çok iyisinizdir ve işler kontrolden çıktıklarında genellikle ilk kontrol eden sizsinizdir. Ama burada mücadele ediyorsunuz çünkü bu çok önemli bir olay. Boğa, her şeyi dengelemek için bazı ayarlamalar yapmanız gerekecek.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta hayat biraz hız treni gibi. Ama İkizler, heyecanın üstesinden gelebilirsin.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür’ün Terazi’de, romantizm evinizde, sırlar evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. İkizler, aniden bir sır ortaya çıkar ve bu romantik bir ilişkiyi (ya da bir ilişki arzusunu) alt üst eder. İlgilendiğiniz kişinin eski sevgilisiyle geri döndüğünü veya belki de o kişiyi hiç terk etmediğini öğrenebilirsiniz. Şimdi ilerlemeden önce planlarınızı yeniden düşünmelisiniz.

25 Ekim Pazartesi günü, iş evinizdeki Akrep burcundaki güneş, kendi burcunuzdaki İkizler burcunda Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. İşinizi daha ilginç hale getirmenin yollarını düşünmek için yaratıcı zihninizi kullanmanın zamanı geldi. İkizler, çeşitlilik ve büyüme için içsel bir ihtiyacınız var. Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak sizi gözyaşlarına boğabilir. Bu işte kalmaya karar verdiyseniz, kendinize meydan okumanın bir yolunu bulmanız gerekecek.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta dualar cevaplanabilir. Kanser, sorduğunuzdan emin olun.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür’ün Terazi’de, evinizin ve ailenizin evinde, geleceğin evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün mevcut yaşam düzenlemelerinizden memnun olmayabilirsiniz. Yer çok küçük olabilir, yanlış yerde olabilir veya mahallenin gidiş yönünü beğenmemiş olabilirsiniz. Yengeç, işlerin daha iyi olması için ne olması gerektiğini hayal etme zamanı.

25 Ekim Pazartesi günü, romantizm ve macera evinizdeki Akrep burcundaki güneş, gizli ilişkiler evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Gizli bir romantizm yaşama fikrini eğlendiriyor olabilirsiniz. Tanıdığınız bir kişi bir kaçamak önerdi veya belki de insanların gizli ilişkiler kurduğu bir uygulamadasınız. Yengeç, burada dikkatli ol, çünkü bu bugün zor bir durum ve seni garip bir duruma sokabilir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta her şey ya hep ya hiç değil. Leo, artımlı değişiklikler anahtar olacak.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi burcunda, iletişim evinizde, kariyer evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Bugün e-posta veya metin gönderirken çok dikkatli olun, çünkü yanlışlıkla “tümünü yanıtla” düğmesine basabilirsiniz. Veya bir arkadaşınıza patronunuz hakkında bir şikayet e-postası yazıp istemeden patrona gönderebilirsiniz. Leo, “gönder”e basmadan önce alıcılara göz kulak ol.

25 Ekim Pazartesi günü, konut evinizdeki Akrep burcundaki güneş, geleceğin evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. İki farklı dünya arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Bu belirli mahalledeki bu özel ev gibi istikrar isteyebilirsiniz. Leo, ayrıca bir yerden kalkıp taşınmak ya da belki yurtdışında ya da bir karavanda yaşamak için bir özlem var. Bugün her iki dünyanın da en iyisine sahip olabileceğiniz yolları görselleştirin.


Başak Burcu
Başak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, küçük değişiklikler yaparak gerçek bir ilerleme kaydettiniz. Başak, burası senin tekerlekli evin.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, para evinizde, eğitim evinizde Uranüs’e kavuşum yaparak başlıyor. Bugün, okul masrafları sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bilgi veya kimlik bilgileri edinmek için düşük maliyetli bir yöntem arıyor olabilirsiniz. Başak, sana yardımcı olabilecek hükümet programları olup olmadığını görmek için öğrenci kredisi borcuna bakmanın zamanı geldi.

25 Ekim Pazartesi günü, iletişim ve sözleşme evinizdeki Akrep burcundaki güneş, kariyer evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Yeni bir iş arıyorsanız, neden başvurduğunuzu ve gerçek yaşam deneyiminizin şirkete nasıl yardımcı olabileceğini açıklayan iyi bir ön yazı gönderdiğinizden emin olun. Biraz fazladan zaman ayırarak, rüya gibi bir iş için ayağınızı kapıdan içeri sokabilirsiniz.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, önümüzdeki yol biraz engebeli. Terazi, enerjiyi dengelemek için bazı tavizler vermeniz gerekecek.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, güven evinizde, kaynaklar evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Bir proje için zam veya yardım istemek için hemen devreye girmeye hazır olabilirsiniz. Ne yazık ki, zamanlama kapalı. Bugün 100 isteyebilirsiniz ve belki de 40 alabilirsiniz. Yardım isteyebilirsiniz ve sonunda sırtınızı sıvazlayıp bunu kendiniz yapabileceğinizi söylersiniz. Terazi, isteğini başka bir güne sakla.

25 Ekim Pazartesi günü, mülkünüzdeki Akrep burcundaki güneş, sözleşmeler evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün bir sözleşme imzalatmaya veya bazı önemli noktaları müzakere etmeye çalışırken daha fazla ayarlamaya ihtiyaç var. Bir kazan-kazan çözümü mümkündür, ancak bu ancak zaman ve emekle mümkündür. Terazi, doğal arabulucunuz, yani eğer biri bunu yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ne istediğinizi sormadan önce gözünüzde canlandırın. Akrep, bu size beklenmedik bir kazanç sağlayabilir.

Hafta, 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, dinlenme ve iyileşme evinizde, ilişkiler evinizde Uranüs’e kavuşum yaparak başlıyor. Akrep, sevgilinizin yapması gereken şeylerin bir listesi varken siz sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Bir uzlaşmanın gerçekleşmesi gerekiyor. Belki de bu sorumlulukların bir kısmını en azından geçici olarak başka birine devretmenin bir yolunu bulabilirsiniz.

25 Ekim Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, kaynaklar evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Akrep, büyük bir doğum günü partisi yapmak istiyorsunuz (belki de dönüm noktası olan bir doğum gününüz var), ancak bütçeniz dahilinde olmayabilir. Arkadaşlarınızdan ve ailenizden partinize katkıda bulunmak için hediyelerden vazgeçmelerini isteyebilir veya ne istediğinizi gözünüzde canlandırabilir ve her şeyin ortaya çıkmasına izin verebilirsiniz.


Yay Burcu
Yay Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, dönmeniz gerekebilir. Yay, neyse ki bu konuda oldukça iyisin.

Hafta, 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, arkadaşlık evinizde, iş evinizde Uranüs’e kavuşum yaparak başlıyor. Bugün, bazı zamanlama sorunlarınız var. Görevleri ve arkadaşlarınızı görme davetini dengelemeye çalışıyor olabilirsiniz. Yay burcu, size yardım edecek birini bulun ve hem yükümlülüklere hem de zevkli faaliyetlere uyabileceksiniz.

25 Ekim Pazartesi günü, dinlenme ve iyileşme evinizdeki Akrep burcundaki güneş, ilişkiler evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Yay, büyük erteleme modunda olabilirsiniz. Gerçekten ihtiyacın olan şey bir dinlenme günü. Bugün izin almak, yarın sizi ilham ve coşkuyla dolduracak. Kişisel bakım için bir gün ayırmayı düşünün.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta işler biraz sarpa sarabilir. Neyse ki Oğlak, iyi bir tırmanıcısın.

Hafta, 24 Ekim Pazar günü, kariyer evinizdeki Merkür Terazi’de, zevk ve eğlence evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. İşe gitmekle çengel oynamak arasında kararsız kalabilirsiniz. Oğlak, evde kal ve bütün gün işini düşüneceksin. İşe gidin ve günü başka bir yerde olmayı dileyerek geçireceksiniz. Her ikisini de yapmanın bir yolunu bulmaya çalışın.

25 Ekim Pazartesi günü, topluluk evinizdeki Akrep burcundaki güneş, rutin evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, komşularınızdan veya mahallenizdeki olanaklardan bıkmış olabilirsiniz. Kaldırım olmamasından veya sokak temizlikçileri geldiği için arabanızı hareket ettirmek zorunda kalmaktan rahatsız olabilirsiniz. Oğlak, Evren, biraz sinirlenene kadar bir şeyi daha iyi hayal edemeyeceğinizi biliyor.


Kova Burcu
Kova Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yön değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Kova, bir trafik çemberine geldiğinizde yeni bir yön seçin.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, bilgi evinizde, aile evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Bugün siyaset, spor takımları veya kişisel felsefeler üzerine hararetli bir tartışmaya girebilirsiniz. Kova, yemi almaktan kaçının ve sadece uzaklaşın (argümanlarını yok etmek için söyleyebileceğiniz tüm yıkıcı şeyleri hala zihninizde canlandırıyor olsanız bile).

25 Ekim Pazartesi günü, kariyer evinizdeki Akrep burcundaki güneş, yaratıcılık evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Kova, bir şirket toplantısında sunduğunuz bir fikir muhtemelen patron tarafından reddedilir. İnsanlar bugün yenilik aramıyorlar. Bunun yerine, onları mevcut durumla baş başa bırakmak en iyisidir.


Balık Burcu
Balık Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta her şey akıcı ve değişiyor. Neyse ki Balık, iyi bir yüzücüsün.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi burcunda, kaynaklar evinizde, iletişim evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Balıklar, insanlardan işinizi desteklemelerini veya bir şirketten yardım almalarını istediğinizde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Savaşlarınızı dikkatlice seçin, çünkü bugün pek bir şey çözülmeyecek.

25 Ekim Pazartesi günü, bilgi evinizdeki Akrep burcundaki güneş, aile evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün Balık, finans veya kariyerinizle ilgili bir aile geleneğine meydan okuyor olabilirsiniz. Bu, uzlaşmaların zor olabileceği bir alandır. Bugün bir kavgadan kaçınmak için planlarınızı tartışmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.