Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, her yerde fırsatlar görüyorsunuz. Ancak Koç, yol boyunca birçok dikkat dağıtıcı şey de var.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, güneş Terazi burcunda, ilişkiler evinizde, itibar evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Sizi hipnotik bir bakışla tutan bir çift güzel gözle gözleriniz kamaşmış olabilir. Ancak bu bağlantının önünde engeller var. Belki bir ilişki sürdürmekte özgür değilsiniz ya da ekranınızda önünüzde bir film yıldızı olabilirler. Bugün Koç, fantezi aşk olabilir.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Artık iletişim, özellikle arkadaşlar, iş ortakları ve aile üyeleri ile daha kolay akıyor. Bu aynı zamanda hayran olduğunuz havalı ayakkabıları satın almak için de iyi bir zaman.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta karar verme yeteneğiniz devreye giriyor. Boğa, hayatınıza iyi şeylerin girmesine izin verme zamanı.

Hafta 17 Ekim Pazar günü Terazi burcunda, emek evinizde, eğitim evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, yeni bir görevi öğrenmenin ne kadar uzun sürdüğü konusunda hayal kırıklığına uğramış olabilirsin. Küçükken, ne kadar uzun sürdüğünün bir önemi olmadığını unuttun mu? Bir şeyleri çözmeye kararlıydın. Bu projede size yardımcı olması için geçmişinizden bu pozitif enerjiyi çekin.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Programınız biraz düzelmeye başlıyor. Bazı meşguliyetler şimdi azalır. Son birkaç hafta içinde, listenizdeki birçok şeyi kontrol ettiniz. Boğa, artık işler daha huzurlu hale geliyor.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta tutkulu bir enerji sizi ele geçirebilir. İkizler, bu çok eğlenceli olabilir.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, güneş Terazi burcunda, romantizm ve macera evinizde, samimiyet evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün aşk, dünyanızı alt üst edebilir. Başka hiçbir şey yapamayacak kadar çok şehvetli enerji ve tutku olabilir. İkizler, bunların hepsi yeni tanıştığınız biriyle, aklınızdan çıkaramadığınız biriyle (özellikle de sürekli mesaj atıp sizi aradığı için) bağlantılı olabilir.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Artık iletişim, özellikle çocuklarla çok daha sorunsuz ilerliyor. Bir tartışma eriyip gidiyor gibi görünüyor. İkizler, çocuklarınızdan veya küçük akrabalarınızdan beklediğiniz bir arama veya mesaj sihirli bir şekilde telefonunuzda belirir.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ilk başta inişli çıkışlı görünen Yengeç, iyi bir fırsata dönüşebilir.

Hafta, 17 Ekim Pazar günü, ailenizin evinde Terazi’de güneşin, ilişkiler evinizde Oğlak’taki Plüton’a kare açmasıyla başlıyor. Sevgilinizi ailenizle tanıştırmak konusunda biraz endişe duyuyor olabilirsiniz. Ya da zaten bir birlikteliğiniz varsa, belki de diğer akrabalarınızla aranızda zaten bir gerilim yaşıyor olabilirsiniz. Kanser, bu sorunları ele almak için zor bir gün. Bunun yerine, bu enerjiyi sıhhi tesisat veya eski duvar kağıdını soymak için kullanın. Bu kirli işler, bugün karşıt güçleri bir araya getirmeye çalışmaktan daha eğlenceli olacak.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Konutunuzla ilgili bazı haberler gelebilir. Bu, satın alma teklifinizin kabul edildiği anlamına gelebilir. Yengeç, evini yeniden finanse etmek için onay alabilirsin. Veya yer kiralama başvurunuz artık yeşil ışık yakıyor.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, hayatınız bir dönüş alabilir. Leo, daha iyi bir yol buluyorsun.

Hafta 17 Ekim Pazar günü Terazi burcunda, iletişim evinizde, iş evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Leo, bugün önemli iş iletişimlerini kaçırmak oldukça kolay. Hafta sonları telefonunuzu kapatma ve bugün e-postalarınızı kontrol etmeme gibi bir politikanız olsa da, iletişimde kalmak isteyebilirsiniz. Zamana duyarlı bir fırsat yolda.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Artık iletişim daha kolay akıyor. Leo, farklı bir telefona geçmiş olabilirsin veya Wi-Fi’n artık tekrar çalışıyor. Ayrıca, birkaç gün içinde satın almayı beklediğiniz tüm yeni elektronik ürünlerde ilerleyebilirsiniz.


Başak Burcu
Başak Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta riskler ve ödüller menüde. Başak, bu heyecan verici bir hafta olabilir.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, güneşin Terazi burcunda, para evinizde, riskler evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bahis yapmak için cüzdanınızı açabilirsiniz. Kalbin zayıflığı için olmayan bir yatırımı düşünüyor olabilirsiniz. Başak, potansiyel astronomik kazanç mesajlarıyla dolup taşmış olabilirsiniz, ancak bugün zor kazanılan paranızı değişken bir yatırıma yatırma konusunda dikkatli olun.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Gecikmiş bir para kaynağı şimdi size doğru yol alıyor. Başak, bir süredir bekliyor olabilirsin ve şimdi sihirli bir şekilde geliyor gibi görünüyor. Sorun çözüldü.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yeni başlangıçlar mümkün. Terazi, bu büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Hafta, 17 Ekim Pazar günü güneşin Terazi’de (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, evinizin ve ailenizin evinizde Oğlak burcundaki Plüton’a kare açı yapmasıyla başlıyor. Aileden en az bir kişiye karşı durmaya hazır olduğunuz için yeni bir güç duygusu hissedebilirsiniz. Terazi, istediğiniz hayatı yaşamak için oldukça kararlı hissediyorsunuz ve şu anda başkalarının yolunuza çıkmasına izin vermek istemiyorsunuz. Gücüne geliyorsun.

19 Ekim Salı günü Merkür kendi burcunuza doğru ilerliyor. Aniden insanlar sizinle aynı fikirde. Kızıldeniz’in Musa’ya yaptığı gibi, önünüzde duranlar şimdi ayrılıyorlar. Herkes seçimlerinizi alkışlıyor gibi görünüyor. Şimdi Terazi, ilerleyebilirsin.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, yeni güce erişiminiz var. Akrep, o tepeyi almaya hazırsın.

Hafta 17 Ekim Pazar günü Terazi burcunda, sezgi evinizde, iletişim evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün Akrep, Evrenden hayvan işaretleri şeklinde mesajlar alabilirsiniz. Garaj yolunda bir kereste kurdu görebilir veya gölgesi kaputun üzerinde olacak kadar alçaktan uçan bir şahini izleyebilirsiniz. Kediniz, istediğinizi elde etmenin ne kadar kolay olduğunu göstermek için size bir fare hediyesi getirebilir. Bugün, işaretlere dikkat edin.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. İletişim kolaylaşıyor. Aniden insanlar daha az kavgacı ve yardım etmeye daha istekli görünüyorlar. Ve sonunda ilgilendiğiniz bir kişiden bir mesaj gelir.


Yay Burcu
Yay Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kendini yardımsever hissediyorsun. Yay, sen dünyaya bir armağansın.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, güneş Terazi burcunda, dostluk evinizde, mali evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bir arkadaş yeni işi için borç isteyebilir. Ama bugün bir yatırım için en iyi gün değil. Bu kişiye, söylediklerini dikkate almanız gerektiğini bildirin. Bunu düşünmek için zaman ayırın ve bunun için dua edin.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Yay, bugün bir çinçilla çiftliği veya parti otobüsü işletmesi kurma planlarına kendinizi kaptırmadan arkadaşlığınızı korumak için arkadaşınıza tam olarak ne söyleyeceğinizi bilebilirsiniz.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta enerjiksiniz. Oğlak, süper kahraman kostümünü giymeye hazırsın.

Hafta 17 Ekim Pazar günü Terazi burcunda, itibar evinizde, kendi Oğlak burcunuzda Plüton’a kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, paylaştığınız şeyler normalden çok daha fazla kişi tarafından görülebilir. Bu heyecan verici bir olasılık olabilir, ancak biraz dikkat gerekiyor. Bu güçlü yön, dakikada 150 galon su fışkırtan bir yangın hortumunu kontrol etmeye çalışmak gibidir. Seni yerden kaldırıp etrafa fırlatabilecekmiş gibi geliyor. Sözlerinizi dikkatlice seçin ve onları canlandırıcı ve ilham verici hale getirin. Oğlak, bugün tartışmalı olma.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Sonunda bir süpervizörden bir mesaj gelir. Söylentilere gerçeklerle cevap verilir. Artık şirketinizde gerçekte neler olduğunu görüyorsunuz.


Kova Burcu
Kova Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, rehberlerinize ve Evrene daha çok bağlısınız. Kova, akıştasın.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, güneş Terazi burcunda, felsefe evinizde, maneviyat evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün Kova, tüm canlıları birleştiren enerjiyi hissedebilirsiniz. Ağaçlarda, kayalarda yaşayan, şehirlerden akan ruhu hissedebilirsiniz. Bulutlar birlikte hareket ederken ve güneşi göstermek için parçalanırken gökyüzünde işaretler görebilirsiniz. Bugün, daha büyük amacınızı hissetme ve doğru yönde ilerlediğinizi bilme fırsatınız var.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Artık bir eğitim kurumu veya öğretmenle iletişim ilerleyebilir. Kova, öğrenci kredileri hakkında biraz bilgi edinebilirsiniz. Sen ve yurt arkadaşın tekrar konuşuyor olabilirsiniz. İşler iyileşiyor.


Balık Burcu
Balık Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta olasılıklar incili bir istiridye gibi açılıyor. Balık, inci dalışına gitme zamanı.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, Terazi burcundaki güneş ile, kaynaklar evinizde, kariyerden elde edilen para evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparak başlıyor. Balık, 401(k) planınızı etkinleştirmek ve bir şirket eşleşmesi elde etmek için katkınızı ayarlamak için iyi bir gün. Şirket hissesi satın almak veya sigorta indirimleri almak gibi diğer fırsatları aramak için şirketin web sitesini inceleyin. Şirketinizde bunlardan hiçbiri yoksa özgeçmişinizi güncelleyin ve daha iyi bir iş için yayınlayın.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Bir kredi veya finansman ile ilgili bilgiler şimdi geliyor. Hâlâ yapılması gereken bazı evrak işleri var, ancak şimdi ya bu kurumla ya da bu tür bir krediyle ilerlemenin olanaklarını görebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.