Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, neyin önemli olduğuna odaklanın. Koç, hayal kırıklıklarının kararlarını gölgelemesine izin verme.

Hafta, 1 Kasım Pazartesi günü, ilişkiler evinizde Merkür Terazi’de, dostluk evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yaparak başlıyor. Siz ve iyi bir arkadaşınız çok daha derin bir ilişki istediğinizi keşfedebilirsiniz. Bir süredir birbirinize güveniyorsunuz ve artık birbirinize güvenebileceğinizi biliyorsunuz. Bu gerçek bir arkadaşlığa dönüşüyor.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Kaynak evinizdeki Akrep burcundaki Mars, iletişim evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bu, doktor randevularını planlamak veya finansal başvurular yapmak için zorlayıcı bir husustur. Koç, tellerinizi kolayca çaprazlayabilir ve sonunda çok sinirli hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta diğer insanlar sizin aynanız. Boğa, dışarıya baktığınız zaman birçok içgörü kazanabilirsiniz.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, iş evinizde Merkür Terazi burcunda, kariyer evinizde Jüpiter Kova burcundayken üçgen açı yapıyor. Bugün, olağanüstü bir iş bağlantısı kurabilirsiniz. Bir iş kurabilir veya yeni bir iş alabilirsiniz. LinkedIn gibi profesyonel bir web sitesi aracılığıyla birine ulaşabilir veya özgeçmişinizi Indeed.com’a yükleyebilirsiniz. Yıldızlar bir terfi veya yeni bir fırsat için lehinize sıralanıyor.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Akrep burcundaki Mars, ilişkiler evinizde, öz-değer evinizde Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Boğa, diğer insanlar bugün senin aynan. Bunlar, aradığınız ve olmayı arzuladığınız insanlar olabilir. Değilse, bazı arkadaşlıklarınızı yeniden düşünmeniz gerekebilir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta romantik fırsatlar var. İkizler, kendinizi kaptırabilirsiniz.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür’ün Terazi burcunda, romantizm evinizde, macera evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bu, “yeni tanıştığınız biriyle Las Vegas’a kaçma” türünden bir görünüm. İkizler, bu seninle yağmurda dans eden romantik bir şarkı gibi. Bu, bütün gece mesajlaştığınız, tüm sırlarınızı anlattığınız ve sabah gülümseyerek uyandığınız bir yön. Bugün için sayısız olasılık var.

2 Kasım Salı günü iki yön var. İş evinizdeki Akrep burcundaki Mars, kendi İkizler burcunuzda Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bir şeyin nasıl yapılması gerektiğini düşündüğünüz ile diğer insanların nasıl yapmak istediği arasında küçük bir kopukluk var. İkizler, bu işinizin bir parçasıysa, bugün işler biraz yapışkan olabilir. Ancak patron sizseniz, insanları doğru yöne yönlendirebilirsiniz.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, oluğuna geri dönüyorsun. Kanser, romantik olasılıklar var.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür’ün Terazi’de, evinizin ve ailenizin evinizde, kaynaklar evinizde Jüpiter’in Kova’da üçgen açı yapmasıyla başlar. Bugün aile sevgi ve destekle bir araya gelerek yüzünüzde bir gülümseme yaratabilir. Bu, çocuğunuzun bulaşıkları siz sormadan bulaşık makinesine koyduğu gün olabilir. Kocanız kedi kutusunu temizleyebilir. Biri çamaşırları katlamış. Yengeç, bu harika bir gün olabilir.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Romantizm ve risk alma evinizdeki Akrep burcundaki Mars, irtibat evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Yengeç, sen ve sevgilin daha önce hiç gitmediğiniz bir restorana gizlice gitmek isteyebilirsiniz. Akşam yemeğini mum ışığında yemek isteyebilirsiniz. Bir caz grubuna yavaş dans et. Ve geceyi sadece eğlenmek için bir otelde geçirerek bitirin.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Ve Leo, aslan gibi kükremenin de bir faydası olmayacak.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, iletişim evinizdeki Merkür Terazi’de, ilişkiler evinizde Kova’da Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, mesajınızı çıktığınız kişiye iletebilirsiniz. Niyetlerinizi, gelecek planlarınızı ve onlar hakkında ne hissettiğinizi bilmelerini sağlayın. Leo, açık bir tartışma, her iki tarafta da bilgi alışverişi yapıldığında iyi bir şekilde sona erer.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Evinizin ve ailenizin evinizdeki Akrep burcundaki Mars, dostluk evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bir arkadaşınız size evinizde kalıp kalamayacaklarını sorabilir. Ama belki de yeriniz küçüktür ya da misafir odanız dağınıktır. Her iki tarafta da tavizler gerekecek. Leo, “evet” demeden önce iyice düşün.


Başak Burcu
Başak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, “gönder”e basmadan önce iki kez kontrol edin. Başak, her zaman dikkatlisin ama bugün ekstra dikkatli ol.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda, para evinizde, iş evinizde Jüpiter Kova burcundayken üçgen açı yapıyor. Başak, bugün beklenmedik bir düşüş yaşayabilirsiniz. Bu, daha önce yaptığınız işten gelen para veya sonunda maaşınızda görünen bir zam olabilir. İçinde bulunduğunuzu bilmediğiniz bir toplu davadan çek veya bir miktar uzlaşma alabilirsiniz.

2 Kasım Salı günü iki yön var. İletişim evinizdeki Akrep burcundaki Mars, kariyer evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün iletişiminizde, özellikle metin veya e-posta gönderirken çok dikkatli olun. Başak, “gönder” düğmesine basmadan önce kime mesaj gönderdiğini bildiğinden emin ol. Size yönelik olmayan bir iletişimin alıcısı olmanız da aynı derecede mümkündür ve bu size bazı değerli bilgiler verebilir.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta finansal fırsatlar uçup gidiyor. Terazi, özgürce kazanmak için muhafazakar düşünün.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü Merkür ile kendi burcunuzda ve güven evinizde, romantizm evinizde Jüpiter ile üçgen açı yaparak başlıyor. Siz ve sevgiliniz bugün şehvetli ve romantik bir zaman geçirebilirsiniz. Terazi, çocuklar için bir bakıcı bulmak ve kendinize biraz zaman ayırmak iyi olur. Aşkı arıyorsanız, çekici bir yabancıyla sohbete başlamak için harika bir zaman.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Para evinizdeki Akrep burcundaki Mars, inanç evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, bir para bloğunuz olduğunu fark edebilirsiniz. Terazi, bu, büyürken kıtlık ve sıkı çalışmanın parayla bağlantılı olduğu konusunda öğrendiğiniz derslerle bağlantılı olabilir. Bugün, bu düğümü çözebilir ve daha fazla refahı karşılamak için kendinizi özgür bırakabilirsiniz.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta manyetiksiniz. Akrep, fırsatları ve ilginç insanları kendine çekiyorsun.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi’de, sezgi evinizde, evinizde ve ailenizde Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün, çocuklarınız ve eşinizle uyum içindesiniz. Geniş aile üyeleri bile bugünle geçinmek daha kolay görünüyor. Argümanları bastırmaya yardımcı olabilir ve daha kendileri bile emin olmadan birini neyin rahatsız ettiğini görebilirsiniz. Bu, etkileşim kurmak ve perde arkasında neler olduğunu öğrenmek için harika bir zaman.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Akrep burcunuzda ve güven evinizdeki Mars, kaynaklar evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, birileri tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bir söz bozulabilir. Bu, bir arkadaşın zamanında gelmemesi veya son dakikada vazgeçmesi gibi küçük bir rahatsızlık olabilir. Genel olarak Akrep, bu bir rahatsızlık ve Evren sizden akışa geçmenizi istiyor.


Yay Burcu
Yay Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta popülerliğiniz artıyor. Yay, herkesin istek listesindesin.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü dostluk evinizde Merkür Terazi burcunda, iletişim evinizde Jüpiter ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün, telefonunuz davetiyelerle dolup taşıyor olabilir. Yerel ve şehir dışındaki arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Yay, bazı tatil buluşmaları planlıyor ve davetiyeler gönderiyor olabilirsiniz.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Sırlar evinizdeki Akrep burcundaki Mars, ilişkiler evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Gizli bir bağlantıya girebilirsiniz. Yay, özel olarak konuşabileceğiniz karanlık bir restorana gizlice girerken gizli bir romantizm demlenebilir. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, eşinize sahip olduğunuz bazı gizli fantezileri açığa çıkarabilir ve romantizmi farklı bir şekilde keşfedebilirsiniz.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta fırsatların kapısında duruyorsunuz. Oğlak, “Susam aç” der.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda, kariyer evinizde, para evinizde Jüpiter ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün patronunuzla zam istemek için bir randevu alın. Patronu göremiyorsanız, şirketle geleceğiniz hakkında konuşmak için bir zaman ayarlayan bir e-posta gönderin. Oğlak, yeni bir iş arıyorsanız, özgeçmişinizi göndermek veya iş görüşmesi yapmak için harika bir gün.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Arkadaşlık evinizdeki Akrep burcundaki Mars, iş evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Oğlak, bugün bazı zamanlama sorunları olabilir. Bir arkadaşınıza taşınmalarına yardım edeceğinize söz verdiğinizde işe çağrılabilirsiniz. Ya da işinize kapılırsınız ve bir akşam yemeği partisine geç kalırsınız. Gözünüzü saatin üzerinde tutun ve kendinize bir ping hatırlatıcısı ayarlayın.


Kova Burcu
Kova Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta çok dikkat çekiyorsunuz. Kova, tüm dikkatler üzerinizde.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi’de, eşzamanlılık evinizde, kendi Kova burcunuzda Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bugün yolunuza devam edebilirsiniz. Kova, bir bireyle tanışabilir ve bir bağlantı bulabilirsiniz. Size yardım etmenin yararlarını görüyorlar. İstek listenizi el altında bulundurun ve bugün için mümkün olduğunca çok toplantı ayarlayın.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Kariyer evinizdeki Akrep burcundaki Mars, romantizm evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, bir iş arkadaşınız hakkında romantik düşünceleriniz olabilir. Ya da enerji tersine döndü ve birlikte çalıştığınız biri tarafından takip ediliyorsunuz. Ama bu ilişki için önünde engebeli bir yol var. Kova, onu arkadaş bölgesinde tutmak daha iyi olur.


Balık Burcu
Balık Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Balık burcu, bu haftanın başarısı işaretleri takip ettiğinizde geliyor.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür Terazi’de, kaynaklar evinizde, melek koruma evinizde Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Balık, zam istemek, kredi başvurusunda bulunmak veya en iyi arkadaşınızdan sabah 5’te uçuşunuz olsa bile sizi havaalanına götürmesini istemek için harika bir zaman. Bir “evet” almanız muhtemeldir.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Seyahat evinizdeki Akrep burcundaki Mars, evinizdeki ve ailenizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bir seyahat planlıyor olabilirsiniz, ancak bazı lojistik sorunlar var. Bu, yeni köpek yavrusunu kimin izleyeceğine kadar kaynayabilir. Balık, her iki tarafta da bazı tavizler olması gerekecek, ancak müzakere etmeye istekliyseniz, bir şeyler çözülebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.