Günlük İş Burç Yorumları 9 Ekim 2021

9 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 9 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi bugün birbiriyle kavuşumda olduğundan, taahhütleriniz dikkatinizin odak noktasıdır. Artık yükümlülükleriniz veya ortaklıklarınız üzerine oturamayacağınız yadsınamaz. Kariyerinizin bu yönüyle ilgili bir şey, neyin değişmesi gerektiğine dair size ipucu verdi. Ay hala Akrep burcunda olduğu için ileriye dönük en iyi yatırım hangisiyse onu düşünmelisiniz. Profesyonel gelişiminizi sürdüren her şey odak noktanız olmalıdır. Gerisini unutun, özellikle bu taahhütlerde değersiz hissediyorsanız.


Boğa Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi birbiriyle kavuşumda olduğundan, iş rutininiz ve alışkanlıklarınız bugün ilgi odağı. İşe gitmek zorunda olmasanız bile, kendinizi işinize dalmak zorunda hissedebilirsiniz. Büyük kavuşum, sizden çalışma rutininizin tüm yönlerini ciddi olarak düşünmenizi istiyor. üretken nedir? sağlıklı nedir? O zaman ne değildir? Rutininizdeki durgun veya verimsiz uygulamalardan kurtulmayı düşünün. Ciddi bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bunu güvenilir bir meslektaşınızla konuşun. İş hayatınız bundan büyük fayda sağlayacaktır.


İkizler Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Bugün Terazi’de güneş, Mars ve Merkür geri giderken tüm sosyal gücünüz yanıyor, İkizler! Bugün çalışıyorsanız, bir meslektaşınızla bağlantı kurmanın işi daha keyifli hale getireceğini görebilirsiniz. Ekip olarak çalışmak zaten genellikle daha eğlencelidir! Bugün çalışmıyorsanız, en sevdiğiniz iş arkadaşınızın eğlenceli bir şeyler yapmak isteyip istemediğini görmek isteyebilirsiniz. Birlikte haftanın yorgunluğunu atmak için bir film izleyin veya bir içki alın! Ayrıca iş arkadaşınızla olan bağınızı derinleştirecek ve bu da işi daha keyifli hale getirecektir.


Yengeç Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Hafta sonu için çok şükür, Yengeç! Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi Terazi burcunda birleştiğinden, bu yoğun enerji evinizde ve ailenizdedir. Bugün işiniz varsa, belki uzaktan çalışmak mümkündür. Bunun dışında günümüzün enerjisi çok ev sahibi olduğu için işe gitmek zor olabilir. Bugün çalışmıyorsanız, o zaman büyük bağlantı, evde çalışma haftanızdan kurtulmak için mükemmeldir. Hatta aileye yetişmek veya aileyi görmek için zaman ayırmayı da düşünmelisiniz!


Aslan Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Güneş, Mars ve Merkür’ün Terazi’deki tüm kavuşumlarında gerilemesi ile, iletişiminiz şu anda odak noktanız. Aklında söylemek için can atacağın çok şey olabilir, Leo. Aklınızda sözleşmeler veya ortaklıklar olabilir. İş yerinde konuşmak istediğiniz bir fikriniz, teklifiniz ve hatta bir stres etkeniniz olabilir. Her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu unutmayın. Konuşmak istiyorsanız, o zaman sayın. Özellikle Merkür gerilemesi sırasında ne söylemek istediğinizi tam olarak bildiğinizden emin olun.


Başak Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugünün astrolojik enerjisi mali odaklı! Terazi’de güneş, Mars ve Merkür retroda birbiriyle kavuşumdayken, yeteneklerinizden uygun şekilde para kazanıp kazanmadığınızı merak etmekten kendinizi alamayabilirsiniz. Becerilerin ve yeteneklerin inanılmaz derecede değerli, Başak. Kendiniz veya başkası için çalışan siz olsanız da, bu tür beceriler için tazminat aldığınızdan emin olmalısınız. Bu, uygun ödeme olmadan ek görevler almamak veya sonunda hak ettiğiniz zammı istemek gibi daha güçlü sınırların uygulanması anlamına gelebilir. Değerini bil Başak!


Terazi Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Terazi, kendinizin yeni ve geliştirilmiş bir versiyonuna adım atmaya hazır mısınız? Güneş, Mars ve geri giden Merkür burcunuzda birbiriyle kavuşumda olduğundan, bugün kimliğinize ve görünümünüze odaklanmanız isteniyor. İşyerinizi, profesyonel gardırobunuzu ve hatta işinizin kimliğinizi nasıl etkilediğini nasıl algıladığınızı değiştirmek istiyorsanız, bugün bu tür değişiklikleri uygulama günüdür. Profesyonel olarak kiminle ve ne ile ilişkili olduğunuz bile olabilir. Kendinizi yeniden icat etmek için çok fazla gücünüz var!


Akrep Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Değişim genellikle bilinçaltı bir seviyede başlar, Akrep. Güneş, Mars ve Merkür retrosu bugün kavuştuğundan, bilinçaltı ve gizli beceriler sektörünüz gün ışığına çıkıyor. Bağlantı, birisiyle bağlantı kurma, taahhütte bulunma ve birlikte çalışma yeteneğinizde gücünüz olduğunu ima eder. Ancak bu gücü somutlaştırmak, ona inanmakla başlar. Karşılıklı profesyonel ortaklıkları güvence altına almak söz konusu olduğunda, gücünüzle gurur duymalısınız. Bu, kariyer yolunuzdaki en büyük varlığınız olabilir. Bu güçten yararlanma beceriniz zaman gerektirebilir, bu beceriyi şimdi geliştirmeye başlayın!


Yay Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün Terazi’de güneş, Mars ve Merkür retrograd kavuşumu ile hayal kurma ve ağ kurma yeteneğiniz on kat hissediliyor. Bu astrolojiyi yeni profesyonel özlemleri hayal etmek için kullanmak istiyorsanız, yeni bir sözleşme veya iş ortağı tezahür ettirin. Ne de olsa şimdi karşılıklı iş düzenlemelerini ortaya koyma zamanı. Ağınızı genişletmek istiyorsanız, yeni bağlantılar kurmak için kendinizi sektörünüze sokmanın şimdi tam zamanı olabilir. Ağır Terazi enerjisi sosyalleşmek için mükemmel olabilir! Bir meslektaşınızın yeni fırsatlar getirebileceğini görebilirsiniz.


Oğlak Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Güneş, Mars ve Merkür retrosu bugün Terazi’de kavuşumda olduğundan, tanınma ve kariyer sektörünüzü harekete geçiriyor. Hafta sonu olmasına rağmen aklınız mesleğinize iz bırakmakta. Sektörünüz sosyal bir hava burcunda gezegenler tarafından etkinleştirildiğinden, halkın gözünde normalden daha fazla hissedebilirsiniz. Bağlantıları olan meslektaşlarınız, profesyonel başarılarınız için sizi her zamankinden daha fazla fark ediyor olabilir. Övgü ya da kibar bir söz gelirse kabul et. Başarılarınız için tanınmayı hak ediyorsunuz!


Kova Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Eğitim ve deneyimlerinde neredesin Kova? Yaptığınız her şey mesleğinize büyük ölçüde yardımcı olabilir. Bazıları için, kariyer yolunuzu büyük ölçüde etkileyebilecek staj veya kurs gibi bir eğitim fırsatı olabilir. Diğerleri için, mesleğinizde ilham kaynağı olacak teşvik edici deneyimler arıyor olabilirsiniz. Sosyal hava enerjisinin bolluğu göz önüne alındığında, bir akıl hocası veya danışmanla da zaman geçirmek isteyebilirsiniz! Bir şey olursa, en iyi profesyonel ilgi alanlarınızı göz önünde bulunduran biriyle seçenekleriniz hakkında konuşmayı düşünün.


Balık Burcu
9 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Balık, kariyer yolunuzu geliştirmek için varlıklarınızı, yatırımlarınızı ve ilişkilerinizi nasıl dönüştürebilirsiniz? Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi Terazi’de birleştiğinden, bu dikkatinizi değişime çağırıyor. Mesleğinize yaptığınız yatırımları parasal yatırımlardan ilişkilere dönüştürmelisiniz. Kariyer yolunuzu bir sonraki seviyeye taşımak, hatta uzun vadede finansal olarak sürdürülebilir kılmak için çok fazla gücünüz var. Günümüzün astrolojisi güçlendirici olduğundan, finansal başarı için bir iş ortaklığını bir sonraki seviyeye taşımayı bile düşünebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.