Günlük İş Burç Yorumları 8 Ekim 2021

8 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 8 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Sonunda Cuma, Koç! Umarım, bu çalışma haftanızın son günüdür. Günümüz astrolojisinin çoğu, hava, ateş ve suyun güzel bir karışımıdır. Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi, profesyonel taahhütlerinizi, sözleşmelerinizi ve ortaklıklarınızı aktif olarak yeniden işliyor. Umarım, Venüs bu işi alabilir ve onunla daha iyi profesyonel ufuklara koşabilir. Ay şu anda Akrep burcunda olduğundan, yatırımlarınızın uzun vadede nasıl sonuçlanacağını da iç gözlem yapmaya çağrılıyorsunuz. Gizemli Ay özeldir, bu nedenle düşüncelerinizi kendinize saklamak veya yakın bir sırdaşla paylaşmak isteyebilirsiniz.


Boğa Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Çalışma haftanızın sonu sizi düşünmek için yiyecekle baş başa bırakacak, Boğa. Güneş, Mars ve Merkür gerilemesi işinizi yansıtıcı bir şekilde etkilediğinden, günlük profesyonel rutininizi yeniden keşfetmeye davetlisiniz. Neyi değiştireceğinizi ve herhangi bir düzenlemeyi nasıl uygulayacağınızı düşünürken, Venüs’ün yatırımlarınızı kazançlı olması için işinize dönüştürmesini umuyoruz. Ek olarak, ay, profesyonel taahhütlerinize ve ortaklıklarınıza daha ağır bir duygusal yatırım yapmanıza neden olabilecek karşı burcunuz olan Akrep’e girdi. Duygularınızın mesleki yükümlülüklerinizi etkilemesine izin vermekten kaçınmak en iyisi olacaktır.


İkizler Burcu
8 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Çalışma haftası daha üretken bir notla sona erebilir, İkizler. Ay, Akrep’e girdi ve iş yerinizde biraz duygusal kargaşaya neden oldu. İster içsel, ister dışsal veya her ikisi de olsun, işteki ruh hali biraz bozulabilir. Ay enerjisi sizin için duygusal bir tetikleyici olabilir. Akrep burcu olduğu için, işte bir değişiklik yapmak için ani bir çağrı hissedebilirsiniz. İş yerinde faydalı, üretken ve proaktif olmak istiyorsunuz. Belki bu, çalışma alanınızı yeniden düzenlemekten, sorumluluklara öncelik vermekten veya profesyonel ilişkileriniz üzerinde çalışmaktan gelebilir.


Yengeç Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Ay, hafta sonu için tam zamanında Akrep’e giriyor, Yengeç. Bu haftadan sonra işe ara vermeniz gerekebilir. Kendinizi içine kapanık, yorgun veya iş rutininize ara vermeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ay enerjisi sizi biraz neşe uyandıran bir şey yapmaya davet ediyor. Belki de iş rutininizdeki molanız bir tutku projesi üzerinde çalışmak veya en sevdiğiniz meslektaşınızla öğle yemeğine çıkmaktır. Mola, bu gece iş bittikten sonra yapmayı planladığınız şey olabilir. Ne yaparsanız yapın, ay enerjisine yaslanın.


Aslan Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

İş gününüz başlamadan eve gitmeye hazır mısınız Leo? Ay, ev ve aile sektörünüzde Akrep burcuna girdi. İşe ara vermenin zamanı gelmiş olabilir. İşteki haftanızdan sonra yorgun hissedebilir veya sadece bir mola isteyebilirsiniz. Bugünün ay enerjisi, normalden daha fazla eve bağlı hissetmenize neden olabilir. İş/yaşam dengenizin “yaşam” kısmına öncelik vermek isteyebilirsiniz. Umarım yoğun bir haftanın ardından sabırsızlıkla beklediğiniz bir hafta sonu geçirirsiniz. Bu gece veya yarın işten sonra ailenizle vakit geçirmeyi düşünün!


Başak Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bugün işte biraz dikkatiniz dağılmış olabilir, Başak. Ay Akrep’e girdi ve iletişim sektörünüzde bilinci ateşledi. Ay enerjisi dikkatinizi her yöne çekiyor, bu yüzden sorumluluklarınızdan uzaklaşabilirsiniz. İş dikkatinizi gerektirir, ancak başka bir şey de ilginizi çeker. Dikkat dağıtan şey ne olursa olsun, anlamlı bir şey olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir. Her iki durumda da, duygusal çekişiniz ve zihniniz başka yerde. Neyse ki, ay enerjisi sizden de daha içe dönük olmanızı istiyor. Biraz dikkatinizin dağılmış olmasına rağmen beklenmedik bir vahiy yaşayabilirsiniz!


Terazi Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bugün duygusal hissediyor musun, Terazi? Ay enerjisi muhtemelen finansal zihniyetinizi etkiliyor. İş yerinde yetersiz hissedebilirsiniz. İş yerinizde size değer verildiğinden emin olamazsınız. Ayın duygusal enerjisi, üzerinde çalışmanız için oldukça fazla olabilir. Bu, içine girmek için yansıtıcı, dönüştürücü ve hatta biraz saplantılı bir enerjidir. Ancak, işte size borçlu olduğunuzu hissettiğiniz şeyi istemek için cesaretinizi topluyorsanız, bu mükemmel olabilir. Her şeyi göz önünde bulundurun ve harekete geçmeyin.


Akrep Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Ay şu anda burcunuzda olduğu için bugün biraz bilinçli hissedebilirsiniz. Akrep, bugün iş yerinde sürünen şüpheleri görmezden gelmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. İş yerindeki konumunuz konusunda biraz güvensiz veya emin olamayabilirsiniz. Uygulanabilir endişeler veya gerçeklik iddiası olmayan bir şey olabilir. Ne olursa olsun, cesur bir cepheye girmek size fayda sağlayacaktır. Bugün kaygılarınızın hiçbirinin ortaya çıkmasına izin vermemeye çalışın. Bunun yerine, işteki pozisyonunuza ve yeteneklerinize güvenmeniz gerekiyor!


Yay Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bugün iş söz konusu olduğunda sezginizi dinleyin, Yay. Ay, bilinçaltı ve psişe sektörünüzü ateşleyerek sezgisel Akrep burcuna girdi. Ay enerjisi güçlü bir şekilde psişiktir, bugün işteki her küçük nüansı veya enerjik değişikliği yakalar. Bu nedenle, içgüdülerinizi dinlemek akıllıca olabilir. Bir şey tuhaf veya olağandışı hissettiğinde, onu takip edin. Çözüm veya çatışma, durgunluk veya ilerleme arasındaki fark olabilir. Yakalama, gün boyunca grev yaptıklarında içgüdüsel duygularınızı dinlemektir.


Oğlak Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Ay dönüştürücü Akrep’e girerken, çalışma haftanız bitmeden topluluk sektörünüz ve hayalleriniz odak haline geliyor, Oğlak. Mevcut veya geçmiş işlerinizden eski bağlantılar geçmişten gelebilir! Belki çevrimiçi olarak kariyerleriyle ilgili bir güncelleme görüyor veya hatta eski bir bağlantıdan bir mesaj alıyor. Herhangi bir bağı yeniden canlandırmak için ağınızdaki kişilere ulaşmayı bile düşünebilirsiniz. Eski meslektaşları yakalamak umuduyla doğrudan bir mesaja basit bir tebrik yorumu olabilir.


Kova Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Ay Akrep’e girerken, kalbiniz kariyerinize, başarılarınıza ve kamu durumunuza odaklanır. Kova, kariyerinde ne ile tanınmak istiyorsun? Ay daha nostaljik bir tona sahip olduğundan, şu anda profesyonel konumunuza karşı nerede olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz. Geçmiş, size şimdiki zamanda hareket etmenizi ve iz bırakmanızı hatırlatır. Geleceğinizin nereye gitmesini istediğinizi düşünürken, duygularınızın böyle bir rol oynayabileceği konusunda akıllı olun. Kariyerinizi dönüştürme gücünüz var!


Balık Burcu
8 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Ay, su burcunuz Akrep’teyken, katılmak istediğiniz deneyimler hakkında daha sezgisel hissedebilirsiniz. Balık, deneyimlemek veya hakkında daha fazla bilgi edinmek istediğiniz, mesleki gelişiminizi olumlu yönde ilerletebilecek bir şey var mı? Ay, bir sonrakini düşünürken geçmiş deneyimlerinizi yansıtmanızı istiyor. Bir sonraki çabaya geçmeden önce seçeneklerinizi araştırmak için biraz zaman ayırın. Bir sonraki adımda neyi seçeceğinize şaşırabilirsiniz, özellikle de mesleğinizin bir yönünü değiştiriyorsa.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.