Günlük İş Burç Yorumları 30 Ekim 2021

30 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 30 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün işiniz olmasa bile doğru yatırımları yapıp yapmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Güneş bugün Satürn’le kare açı yaparken, taahhütlerinizi çevreleyen bir ciddiyet unsuru var. Güneş, tüm enerjinizi, özellikle işbirlikleri ve yatırımlar yoluyla, kariyerinizi dönüştürmeye odaklıyor. Satürn ciddi bir şekilde isteklerinize odaklanmayı amaçladığından, yapmayı seçtiğiniz şey profesyonel hayallerinizin gidişatını büyük ölçüde değiştirebilir. Her iki gezegen de gergin bir açıda olduğundan, doğru hayallere yatırım yapıp yapmadığınızı merak edebilirsiniz.


Boğa Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Doğru taahhüdü verdin mi, Boğa? Güneş bugün Satürn’le kare açı yaparken, kariyerinizde önemli bir rol oynayabilecek ortaklıklarınız veya anlaşmalarınız konusunda kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. Mesleki çabalarınıza hizmet edecek uzun vadeli bir yapı oluştururken kendinize uygun bir yol izlemeye çalışıyorsunuz. Ancak, yolunuza odaklanmadan önce başka bir şeye devam etmeniz gerekiyorsa, taahhütleriniz veya anlaşmalarınız kariyerinizdeki stres kaynağı olabilir. Neyse ki, meydanın gerginliği küçük bir uzlaşma ile çözülebilir.


İkizler Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Meslektaşları arasında mesleki inançlar konusunda bazı çatışmalar olabilir, İkizler. Güneş Satürn’le kare açı yaptığında, siz ve iş arkadaşlarınızla her zaman göz göze gelmediğinizi fark edebilirsiniz. Bu sabit bir kare olduğundan, tamamen farklı bir bakış açısıyla uzlaşmak veya empati kurmak oldukça zor olabilir. Durum buysa, her şeyi olduğu gibi düşünmek için bir adım geri atmak akıllıca olabilir. Bir iş arkadaşınızın bir görevi nasıl düşündüğü veya yerine getirdiği konusunda her zaman aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz, ancak farklı bir bakış açısı düşünebilirsiniz.


Yengeç Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Daha ciddi mesleki taahhütlerinizde ve yatırımlarınızda kendinizi ifade edebiliyor musunuz, Yengeç? Güneş bugün Satürn ile kare açı yaptığından, yaratıcılığınızın biraz boğulduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz bir kariyeriniz varsa, sanatsal vizyon ve kendini yansıtma sektörünüzde güneş enerjisiyle çalışıyorsunuz. Bununla birlikte, Satürn’ün karesi, olmak istediğiniz kadar tuhaf veya yaratıcı olamayacağınızı gösterir. Başarılı olmak için daha ciddi bir tona veya en azından yapılandırılmış becerilere sahip olmanız gerekebilir.


Aslan Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Bugün Satürn’ün güneş karesiyle, işte ve evde kendi yolunuzu çizmeyi zor bulabilirsiniz. Özellikle yanıt vermeniz gereken zorlu bir çalışma ortamınız varsa, sağlıklı bir iş/yaşam dengesinde gezinme konusunda zorluklar olabilir. Bugün her ikisini de dengelemeyi hedeflerken, ihtiyaçlarınızı nelerin karşıladığını da düşünmelisiniz. Evet, yükümlülükleriniz çok önemli, ancak bugünün meydanı profesyonel ve kişisel olarak yoğun. Leo, gerçekten ihtiyaçlarınıza uygun olanı da düşünmelisiniz. İhtiyaçlarınızı önceliklendirirken sorumluluklarınızı da yerine getirdiğinizden emin olun.


Başak Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün işiniz olsun ya da olmasın, konuşmalar üzerinde kafa yoruyor olabilirsiniz. Güneş bugün Satürn ile kare açı yaptığından, son zamanlarda iş yerinde biraz yanlış iletişim veya bir tür hıçkırık olabilir. Güneş psikolojik Akrep burcunda olduğundan ve iletişim sektörünüzü etkilediğinden, bir şeylerin sezgisel olarak gittiğini fark etmiş olabilirsiniz. Bu, özellikle iş hayatınızda kendi işinizi yapmakla meşgulseniz ve kendinizden başka kimseye odaklanmıyorsanız geçerli olabilir. Eğer vibe hissediyorsa, tepki vermek yerine geri çekilmelisiniz.


Terazi Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Yaratıcılığınız için değerli misiniz, Terazi? Bugün, güneş, profesyonel kendini ifade etme ve yaratıcılık araçlarınızın ezilebileceğini gösteren Satürn ile kare açı yapıyor. Özellikle yeni, alışılmışın dışında fikirler getirirseniz, işteki yaratıcılığınızın karşılığını yeterince alamayabilirsiniz. Satürn’ün konumu, özellikle kendi işinizi yapıyorsanız, işinizin daha yapılandırılmış veya ciddi bir şey beklediğini gösterebilir. Durum buysa, işteki asgari standartları karşılarken aynı zamanda rolünüzde kendini nasıl ifade edebileceğinizi düşünün.


Akrep Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

“Adam” iş havanızı mı öldürüyor, Akrep? Güneş sizin burcunuzdayken Satürn ile kare açı yapıyor. Satürn’ün ciddi enerjisi, güneş enerjinizi bir nevi eziyor, bu da sizi kısıtlayıcı veya uymanız gerektiği gibi hissedebilir. İş yerinde, iş arkadaşlarınızdan farklı giyinirseniz veya bir şeyler yaparsanız kendinizi yersiz hissedebilirsiniz. Hatta farklı mesleki ahlak veya inançlara sahip olabilirsiniz. İş yeriniz sizden onların standartlarına uymanızı istiyorsa, kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Neyse ki kare, hem onların standartlarını karşılamanın hem de kendinizi ifade etmenin bir yolunu bulabileceğinizi gösteriyor.


Yay Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Şu anda iş hakkında tam olarak nasıl hissettiğinizi iletmek zor olabilir, Yay. Güneş bugün Satürn ile kare açı yaptığından, bilinçaltınız ve ağzınız arasında bir çatışma var. Sezgisel olarak edinilmiş olsun veya işin dönüştürülmekte olan bir yönü olsun, bir şey hakkında çok güçlü hissedebilirsiniz. Muhtemelen bu görüşte oldukça kararlısınız, ancak bu konuda nasıl hissettiğinizi açıklamakta zorluk çekiyorsunuz. Kare, iletişimdeki gerilimi gösterdiğinden, bugün iş arkadaşlarınızla göz göze gelmeyebilirsiniz. Diyalogun bir tartışmaya dönüşmemesi için ne zaman çekip gideceğinizi bilin!


Oğlak Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Mesleğinizde yapmak istediğiniz şeyin potansiyelini görüyor musunuz, Oğlak? Yenilikçi Satürn’e sahip manyetik güneş karesi, değer sektörünüz ile hayal sektörünüz arasında kıvılcım yaratır. Özellikle başkaları sizin vizyonunuzdan yoksun olduğunda veya grev fırsatı olmadığında, isteklerinizde tam potansiyeli görmek zor olabilir. Mesleki isteklerinizi düşünürken, sizin için en doğru olanı düşünmelisiniz. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için yenilikçi yollarınızı takip ederek, nihayetinde özlemlerinize değer veren sizsiniz.


Kova Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Sana doğru gelen yolu takip etmek zor olabilir, Kova. Akrep karelerindeki mıknatıslayıcı güneş burcunuzda Satürn’ü yapılandırdığından, hem profesyonel hem de kişisel hedeflerinize odaklanmanın zor olduğunu görebilirsiniz. Güneşin dönüştürücü enerjisi yoğun bir şekilde kariyerinizi yükseltmeye odaklandığından, kimliğinizle uyumsuz görünebilir. Ne de olsa Satürn, profesyonel kişiliğinizle uyumlu olmayabilecek benlik duygunuza olgunluk ve sorumluluk getirmeye çalışıyor. Bu garip, stresli büyüme döneminin yalnızca geçici olduğunu unutmayın.


Balık Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Profesyonel zihniyetiniz nasıl zorlandı, Balık? Bugün, psikolojik güneş, yenilikçi Satürn ile kare açı yapıyor ve iş alanınızda bildikleriniz ve öğrendiklerinizle biraz gerginliğe neden oluyor. İşinizin, deneyimleriniz ve eğitiminiz ile çatışabilecek yönlerini nasıl yapacağınızı sezgisel olarak bilebilirsiniz. Yenilikçiliğiniz ve bireyselliğinizde gelişmeye devam ettikçe, profesyonel ahlakınız ve inançlarınız içsel büyümenizle birlikte değişmek zorunda kalabilir. Bu nedenle, bugünün astrolojisini büyüyen bir acı olarak düşünün. Stresle birlikte olgunluk ve profesyonel büyümenin geldiğini unutmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.