Günlük İş Burç Yorumları 3 Ekim 2021

3 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 3 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Fikirlerin uçabilir, Koç! Merkür gerilemesi bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, başarılı olmayı tasavvur etme yeteneğiniz inanılmaz. Her iki gezegen de retroda olmasına rağmen, hayalleriniz, özlemleriniz ve profesyonel ağınız hakkında umutlu bir bakış açısına sahip olmanıza yardımcı olmak için birlikte çalışıyorlar. Herhangi bir şey varsa, geriye dönük nitelikler sizden hareket etmeden veya konuşmadan önce ciddi şekilde düşünmenizi istiyor. Uzak ve geniş hayal kurma yeteneğiniz muazzam. Bu, mesleğinizde yaratmayı arzuladığınız bir meseledir. Kariyer yolunuzda ilham bulmak için bugünün üçlü çizgisinin vizyoner doğasına yaslanın.


Boğa Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa, yoğun bir çalışma haftasına hazır mısın? Merkür retrosu bugün Jüpiter retrosu yaptığı için, iş ve kariyer sektörleriniz birbiriyle uyumlu. Zihniniz muhtemelen haftalık profesyonel seyahat planınızı düşünüyor. Önümüzdeki Pazar gününe kadar ne yapmanız veya başarmanız gerekiyor? Başarı için strateji oluşturmaya odaklanmak için bugün üçgene yaslanmak isteyebilirsiniz. Bu hafta işinizden en iyi şekilde yararlanmak için bir oyun planı, yapılacaklar listesi veya zamanlama yapın. Seyahat planınızın üstünde kalarak kendinizi çok üretken hissedeceksiniz!


İkizler Burcu
3 Ekim 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler, yaratıcılığını kariyerine nasıl aşılayabilirsin? Merkür retrosu bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, sanatsal yetenek ve hobi sektörünüz kariyer yolunuz ve mirasınızla aynı hizada. Tutkularınızdan nasıl para kazanabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Ne de olsa, bazı insanlar hobilerini kariyere dönüştürerek başarılı oluyorlar! Bu insanlar gibi, siz de aynısını yapıp yapamayacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bu üçlünün retrograd nitelikleri, kariyerinizde yaratıcı bir şekilde yararlanma yeteneğinizi etkileyebilecek kime ve ne taahhüt edebileceğinizi ciddi şekilde düşünmenizi istiyor.


Yengeç Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Hayatında neyi yaratmak ve sürdürmek istiyorsun, Yengeç? Bugün geri giden Jüpiter ile Merkür geri giden üçgen açıyla, zihniniz lazerle geçim kaynağınıza odaklanmış durumda. İdeal olarak işiniz, vakfınızı, evinizi, ailenizi ve gelecekteki emeklilik planlarınızı sürdürmektir. Ancak attığınız adımlardan veya elinizden gelen her şeyi yapıp yapmadığınızdan biraz emin olmayabilirsiniz. Bugünün üçlüsü, geçiminizi destekleyen tüm finansal varlıkları ve yatırımları – özellikle kariyerinizde – gözden geçirmek için mükemmel bir zamandır. Önümüzdeki hafta bir danışmanla birlikte ele alacağınız tüm soruları, yorumları ve endişeleri not edin.


Aslan Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Aklında kim var, Leo? Merkür retrosu bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, iletişim sektörünüz düzenlemeler, ilişkiler ve sözleşmeler sektörünüzle uyumlu hale geliyor. Bu hafta yaklaşmanız gerekebilecek bazı meslektaşları veya müşterileri zaten düşünüyor olabilirsiniz. Bu kişiyle ilgili acil bir konuşma veya sunum olabilir. Bugünkü açı uyumlu olduğundan, bu kişiye söylemek istediklerinizi uygulamak isteyebilirsiniz. Sunumları veya e-postaları iki kez kontrol edin. Hatta konuşmalarınız hakkında tavsiye veya geri bildirim için güvenilir bir sırdaştan isteyin!


Başak Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Başak, Merkür, finans ve değerler sektörünüzde gerilemeye başladığından beri, kariyerinizde finansal dalgalanmaya neden olabilecek bir tür değişiklik yaşamış olabilirsiniz. Ya da, sizi mali açıdan biraz istikrarsız bırakmış olabilecek, planlanandan daha fazla para yatırmış olabilirsiniz. Neyse ki, Merkür retrosu Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapıyor, bu da finansal dalgalanmanızın uzun vadeli olmadığı anlamına geliyor. İş daha cömert ve bol olmaya başlayacak, bu nedenle dalgalanmalarınız sonunda istikrara kavuşacak. Bu arada, ekstra paraya ihtiyacınız varsa ek görevler veya bir yan iş almayı düşünün.


Terazi Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

İşini seviyor musun, Terazi? Merkür retrosu Jüpiter retrosu bugün, benlik duygunuzu yaratıcılığınızla ve yeteneklerinizle besliyor. İşinize nasıl daha fazla *kendinizi* katabileceğinizi merak edebilirsiniz. İster stil anlayışınız ister sanatsal vizyonunuz olsun, iş yerinizde yaratıcılığınızı daha fazla sergilemelisiniz. Önümüzdeki haftaya yaklaşırken, nasıl öne çıkabileceğinizi düşünün. En sevdiğiniz ifade parçalarından birkaçını birleştiren daha parlak bir kıyafeti düşünebilirsiniz veya sonunda amirinizden daha yaratıcı özgürlük isteyebilirsiniz.


Akrep Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Bugün kış uykusuna yatmak isteyebilirsiniz, Akrep. Merkür retrosu Jüpiter retrosu ile üçgen açı yaptığında, yuva sektörleriniz, gizli ve kendi kendini çözen sektörleriniz birbiriyle hizalanır. Günümüzün astrolojik enerjisi tamamen eve bağlı olmakla ilgili olduğundan, çalışmak neredeyse yabancı bir kavram gibi görünüyor. Özel benliğiniz veya ailenizle yeniden bağlantı kurmak için amaçlı bir gün olabilir. Ne de olsa, iş/yaşam dengesinin bir parçası da iş dışındaki hayatınızın tadını çıkarmaktır. Böylece evde ve hatta ailenizle rahatlamak için bu zamanın tadını çıkarabilirsiniz. İş bekleyebilir. Pazar gününün tadını çıkar!


Yay Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Sana kim yardım edebilir, Yay? Bugün geri giden Jüpiter ile Merkür geri giden üçgen açı ile aklınız hayalleriniz, ağınız ve topluluğunuzda. İdeal olarak, profesyonel topluluğunuz kariyer yolunuzu ve gelişiminizi olumlu yönde etkilemelidir. Ancak, bazı bağlantıları yeniden gözden geçiriyor olabilirsiniz. Yardım veya içgörü için kime güvendiğinizi yeniden önceliklendirmenin zamanı gelebilir. Jüpiter gerilemesi sizden iletişim araçlarınızı genişletmenizi istediğinden, ağınız içinde olası olmayan veya uzak bir bağlantıya ulaşmanın zamanı gelmiş olabilir. Silahı atmadan önce bunun kim olabileceğini ve ne söyleyeceğinizi düşünün.


Oğlak Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Kariyerinde neye değer veriyorsun, Oğlak? Merkür retrosu bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, değer sektörünüz kariyer ve başarı sektörünüzle aynı hizada. Mükemmel bir dünyada, kariyer yolunuza yaptığınız katkılara büyük değer verilir. Sektörünüzdeki veya alanınızdaki etkiniz için iyi tanınmasa da son derece başarılı olduğunuzu düşünebilirsiniz. Eğer amaç buysa, bunu nasıl gerçekleştirebileceğinizi düşünmek için bugünü almalısınız. Her iki gezegen de geri harekette olduğundan, herhangi bir değişiklik yapmadan önce tüm seçenekleri ve planları değerlendirmek akıllıca olacaktır.


Kova Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Bir profesyonel olarak nasıl büyüyebilirsin, Kova? Bugün geri giden Jüpiter ile Merkür geri giden üçgen açıyla, benlik duygunuz genişleme, eğitim ve seyahat sektörünüzle uyumlu hale geliyor. Kariyerinizde bunu değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Belki bu, taşınmak, işiniz için seyahat etmek veya hatta mesleki gelişim için yeni bir eğitim arayışına girmek yoluyla yapılır. Durum ne olursa olsun, seçeneklerinizi araştırmak için bugünü kullanın. Yolları ve nasıl başladıkları hakkında biraz fikir edinmek için yapmayı hayal ettiğiniz şeyi yapanlara ulaşmayı düşünün!


Balık Burcu
3 Ekim 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bu hafta kariyerinde nasıl bir etki bırakmak istersin, Balık? Merkür retrosu bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, geleceğinizi tasavvur etmek için zihinsel yetenekleriniz güçlüdür. Bugün kariyer yolunuzu düşünürken daha düşünceli hissedebilirsiniz. Umut, kariyerinizin her zaman dönüşmesi ve yetenekleriniz ve bireysellik duygunuzla daha uyumlu hale gelmesidir. Yine de bunu nasıl başarabileceğinizi merak edebilirsiniz. Merkür retrosu varlıklarınızı ve bankacılığınızı öne çıkardığından, bu hafta kariyer hedeflerinize yatırım yapmak için araştırma yapmak isteyebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.