Günlük İş Burç Yorumları 29 Ekim 2021

29 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 29 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bağlanın, Koç! Venüs bugün Jüpiter’e altmışlık açı yaptığından, meslektaşlarınız ve müşterilerinizle bağlantı kurmak için ilham alabilirsiniz. Müşterilerinizin olduğu bir pozisyonda çalışıyorsanız, bugün ulaşmak isteyebilirsiniz. Basit bir “merhaba”, müşterilerinizle iletişimde kalmak için mükemmel olabilir. Meslektaşlar için hayalleri ve özlemleri tartışmak için harika bir gün olabilir! Özellikle de arzularınız hakkında düşünmeniz için size farklı bir bakış açısı sunuyorlarsa, konuşma yoluyla iş arkadaşlarınızdan ilham alabilirsiniz. Çevrimiçi ve çevrimdışı sohbet etmek için mükemmel bir geçiş.


Boğa Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Boğa, yoğun bir Cuma gününe hazırlanın! Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizerken, iş rutininiz ve kariyer sektörleriniz devreye giriyor. Bu, çalışma haftanızı olumlu bir notla bitirmek için harika bir yön! İpleri bir araya getirmek için yoğun bir gün olsa da, oldukça tesadüfi bir gün olabilir. İş yerinde biraz şans olabilir, örneğin kafasına çivi çaktığınız bir şey. Bu, daha sonra kariyer yolunuzu genişletmenize ve hatta bunun için profesyonel olarak tanınmanıza yardımcı olabilir!


İkizler Burcu
29 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Cuma gününü en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirsin, İkizler? Venüs Jüpiter ile sekstil yaparken, yaratıcılığınız ile deneyimleriniz ve inançlarınız arasında bir uyum vardır. Şimdi profesyonel ahlakınızı, inançlarınızı ve yaratıcı araçlarınızı keşfetme zamanı olabilir. Venüs, mesleğinizde, başkalarının deneyimleri ve inançları hakkındaki girdileriyle genişletilebilecek sanatsal bir vizyonu ateşliyor. Beklenmedik bir kişiden, yerden veya kültürden ilham alabilirsiniz. Hatta mesleki ahlakınızı olumlu yönde etkileyebilir. Profesyonel konulara ve projelere farklı bir pencereden bakma fırsatınız var!


Yengeç Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizerken, geçim kaynağınız profesyonel yatırımlarınız ve işbirliklerinizden faydalanabilir. Altmışlık, eviniz ve işiniz arasındaki mali uyumu görmek için mükemmeldir! Jüpiter ile finansal ve enerjik yatırımlarınızı kariyerinize cömertçe genişleterek profesyonel yatırımlarınızın hızlanmaya başladığını görebilirsiniz. Kariyerinize ne kadar çok şey katarsanız, evinize ve ailenize o kadar çok yansıyabilir. Profesyonel çabalarınızın istediğiniz ev hayatına sahip olmanızı mümkün kıldığını fark edebilirsiniz!


Aslan Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Hafta sonunuz başlamadan önce bir sohbet başlatmanın zamanı geldi, Leo! Venüs bugün Jüpiter’e altmışlık açı yaptığından, herhangi bir profesyonel diyalogdan en iyi şekilde yararlanmanın tam zamanı. Venüs tonunuzu tatlandırıyor, bu da konuşmada yolunuzu bulmanıza yardımcı oluyor. Jüpiter işteki sözleşmelerinizi, anlaşmalarınızı ve ilişkilerinizi genişlettiğinden, Venüs konuşmada kararları vermenize yardımcı olabilir. Şimdi neye ihtiyacınız olduğunu sormak için harika bir zaman olabilir. Sadece bu altmışlığın herhangi bir konuşmayı genişletebileceğini unutmayın, bu yüzden devam etmesini istediğiniz yöne dikkat edin.


Başak Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Paranı kazan, tatlım! Başak, bugünün Venüs-Jüpiter altmışlığı çok tesadüfi! Venüs, herhangi bir Merkür retrosu finansal dalgalanmadan bu yana şans eseri bir geri dönüş olan finans ve değer sektörünüzden yararlanıyor. Venüs Jüpiter’i olumlu yönde etkilediğinden, bu, sıkı çalışmanız için bir tür ödeme ile sonuçlanabilecek profesyonel olanaklarınızı genişletiyor! Kârlı olabilecek profesyonel bir girişime veya projeye katılmanız için size yeni bir fırsat verilebilir. Sıkı çalışmanız için tazminatta bile önemli bir fark olabilir. Bu transit sizin için özellikle şanslı – keyfini çıkarın!


Terazi Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bugün özellikle ilham almış hissedebilirsiniz, Terazi! Venüs Jüpiter’i altmış çizerken, bugün işteki inovasyonunuzda özellikle güçlü ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Venüs, genel kimliğinizi büyüler, bu da profesyonel kişiliğinize güvenmeye çalışıyorsanız mükemmeldir. Jüpiter’e uğurlu bir şekilde bağlandığından, yaratıcılığınıza eğilmek için ilham alabilirsiniz. Yetenekli bir görev veya proje yürütebilirsiniz. Hatta iş için giyinebilir veya kendinizi güvende hissettirecek bir şey giyebilirsiniz. Her ne olursa olsun, işte bireyselliğinizi somutlaştıracak özgüvene sahip olacaksınız!


Akrep Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

İşten ara vermeye mi ihtiyacın var, Akrep? Umarım, çalışma haftanızın sonudur, çünkü Venüs altmışlık Jüpiter’in altında biraz yalnız zamana ihtiyacınız olabilir. Venüs sextile Jüpiter, hem bilinçaltı sektörünüzü hem de ev ve aile sektörünüzü öne çıkarıyor. Bu hafta işten sonra biraz yorgun hissedebilirsiniz, özellikle taahhütleriniz, sözleşmeleriniz ve ortaklıklarınız zihninizde ağırlık oluşturuyorsa. Jüpiter aynı zamanda büyük ölçüde evinize ve ailenize odaklandığından, işten uzakta yalnız kalmaya çok ihtiyacınız olabilir. Endişelenmemeye çalışın; hafta sonu neredeyse geldi, Akrep!


Yay Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Yay, profesyonel özlemleriniz hakkında konuşma zamanı! Bugün, Venüs, sizi sesinizi yükseltmeye ve öne çıkmaya çağıran Jüpiter ile altmışlık açı yapıyor. Kariyerinizde başardıklarınız için özellikle minnettar hissedebilirsiniz, bu da başkalarına söylemeniz için size ilham verebilir. Altmışlık, dünyaya kariyerinizde ne yaptığınızı söylemenin doğru zamanı, özellikle de herhangi bir hayalinizi gerçeğe dönüştürdüyseniz. Bugün, tercihen kariyerinizle ilgili önemli, heyecan verici ayrıntıları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya platformunda bu konuda bir açıklama yapmayı düşünün.


Oğlak Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, Cuma hiç bu kadar tatlı olmamıştı! Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizerken, finans sektörünüz kariyer ve tanınma sektörünüzle uyumlu hale geliyor. Hem küçük hem de büyük faydalı gezegenler sizin lehinize hizalandığında, kariyerinizdeki profesyonel başarılardan biraz finansal destek görebilirsiniz. Başarılar veya kilometre taşları ile tanınırsanız, bunlarla ilişkili parasal bir değer olabilir. Hatta bir zam veya ikramiye arıyor olabilirsiniz. Kariyeriniz ne kadar bir araya gelirse, ondan finansal olarak daha fazla yararlanmaya devam edeceksiniz.


Kova Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Mesleğinizde nasıl algılanmak istersiniz Kova? Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizerken, eğitim ve mesleki deneyimlerinizin kimliğinizin önemli bir parçası haline geldiğini görebilirsiniz. Bireyselliğiniz, birlikte çalışmanın ne anlama geldiği, işyerinde karşılıklılık ve gerçek bir kariyere sahip olma ile tanımlanır. Bir kişi olarak, herhangi bir profesyonel öğrenme eğrisini açıkça temsil etmeye başlıyorsunuz. Profesyonel deneyimler, algınızı da kökten şekillendirme gücüne sahiptir. Mesleğinizde büyürken yolunuz ve taahhütleriniz arasındaki dengeyi korumayı unutmayın.


Balık Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizdiğinden, yatırımlarınızın yenilikçi profesyonel uygulamalarınıza katkıda bulunup bulunmadığını düşünmek için geri çekilebilirsiniz. Balık, kendini ifade etme ve özgünlük kariyerinizde olmazsa olmazlardandır. İdeal olarak, hem Venüs hem de Jüpiter, profesyonel yolunuza finansal olarak fayda sağlıyor. Ancak, yatırımlarınızın bireysel doğanızı teşvik eden doğru kişi ve kurumlarla olup olmadığını düşünebilirsiniz! Neyse ki, her iki gezegen de kendi yollarında uyum içinde ve tesadüfi olduğundan, yatırımlarınızın kariyerinizde nasıl sonuç verdiğini fark etmeye başlayabilirsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.