Günlük İş Burç Yorumları 28 Ekim 2021

28 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 28 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bugün, Ay Aslan burcuna giriyor ve ayın son dördün! Bu ay tutulması sırasında, profesyonel tutkularınızla ilgili son düzenlemeleri tamamlamayı düşünebilirsiniz. Örneğin, işte herhangi bir tutku projesini sonlandırdığınız zaman bu olabilir. Özellikle bir lansman tarihine veya son teslim tarihine yaklaşıyorsanız, son sanatsal dokunuşları bir şeye koyabilirsiniz. İşinizde ne bitirirseniz, gururla yapın. Muhtemelen sizin için önemli olan bir şeyi tamamlıyorsunuz, bu yüzden nihai ürününüze güvenin!


Boğa Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Boğa, ay Aslan’a girdi, işte kükreme zamanı! Ayın cesur, parlak bir enerjisi var. Ayın karizmasına dokunmayı düşünmelisin! Profesyonel yeteneklerinize tam güveninizi ifade etmek harika bir ay olabilir. Hatta işinizde daha cüretkar bir yaklaşım benimseyebilirsiniz, bu da hoş bir tempo değişikliği olabilir. Bu aynı zamanda son çeyrek ay olduğundan, ay bitmeden işyerine biraz eğlence getirebilirsiniz. İlham verici aya yaslanmaktan korkmayın!


İkizler Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Hangi konuşmayı bitirebilirsin, İkizler? Ay, karizmatik Aslan’a girerken ve son dördün ay olduğundan, iş yerinde bir konuşmayı kapatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Belki bir konuşma, bir konuşma, bir konferans, hatta bir meslektaşınızla basit bir diyalog olabilir. Her ne ise, bu ay, konuşmayı güvenle bitirmenin zamanıdır. Aslan, adım atılması gereken cesur ve çekici bir enerji olduğundan, istediğiniz veya istediğiniz şey konusunda tam olarak cesaretlenmiş hissedebilirsiniz. İnançla konuşmak için kendine güvenen ay enerjisine yaslanmalısın.


Yengeç Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Ay Aslan’a girdiğine göre artık akıllarda para ve değer var. Son çeyrek ay olan Yengeç, mali gevşeklikleri tamamlamak için mükemmeldir. Son çeyrek ay, çantayı işyerinde güvenle sabitlemek için mükemmeldir. Herhangi bir yaratıcı çaba veya tutku projesinden biraz gelir elde edebilirsiniz. Kalbinizi ve ruhunuzu işteki bir şeye koyarsanız, bunun geri bildirimlere veya işinizin size nasıl değer verdiğine yansıdığını görebilirsiniz. Son çeyrek ay, iş performansınızla gurur duymanızı da istiyor olabilir.


Aslan Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

İş yerinde bir açıklama yapma zamanı, Leo! Son çeyrek ay başladı ve burcunuzda, çok yönlü bir güven ve yaratıcılık hissini ateşliyor. Bugün kendinizi özellikle enerjik hissediyorsanız, bugün iş için giyinmeyi veya bir tür açıklama yapmayı düşünmelisiniz. Fiziksel olarak bulunabileceğiniz bir çalışma ortamınız varsa, en sevdiğiniz iş kıyafetini giymeyi veya daha koyu renklerde giyinmeyi düşünün. Uzaktan çalışıyorsanız, çevrimiçi ortamda daha fazla bulunmayı veya herhangi bir Zoom konferansı için giyinmeyi düşünün. Görünüşüne ve kimliğine güven!


Başak Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Yaratıcı Aslan burcunda ayın son çeyreği zirveye ulaşırken, içsel güveninize dokunmanın zamanı gelmiş olabilir, Başak. Burcunuz, özellikle iş yerinde bir hata yaptığınızda endişesi ve eleştirisi ile tanınabilir. Bununla birlikte, son çeyrek ay, yaratıcı profesyonel yetenekleriniz konusunda arta kalan tüm şüphelerinizi bir kenara bırakmanızı istiyor. Sıcak ay ışığına yaslandığınızda, yaratıcılığınızın, sanatsal yeteneğinizin ve iç kükremenizin işyerindeki en büyük gücünüz olduğunu göreceksiniz. Son çeyrek ay sizi gurur duymaya ve yeteneklerinizi bugün somutlaştırmaya teşvik ediyor!


Terazi Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bağlantı kurman gereken biri var mı, Terazi? Bugün Aslan burcunda son çeyrek ay meydana geldiğinden, profesyonel ağınızdaki eski bir meslektaşınıza veya bağlantınıza ulaşmak için çağrılmış hissedebilirsiniz. Bu dostça ay tutulması, yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman! Eski bir iş arkadaşı, süpervizör veya akıl hocası gibi aklınızda belirli bir bağlantı olabilir. Yeniden bağlantı kurma nedeninizin profesyonel olması gerekmez, çünkü bu kişiyle sadece temele temas etmek isteyebilirsiniz. Dostça bir “merhaba” ile profesyonel bağlantılarınızı yeniden kurmaktan asla zarar gelmez!


Akrep Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

İş yerinde veya mesleki gelişiminizde tamamlamanız gereken bir şey var mı, Akrep? Bugün Aslan burcunda son çeyrek ay meydana gelirken, kariyerinizi etkileyen bir projede son rötuşları yapmaya çağrılmış hissedebilirsiniz. Yaratıcı ay, sıcak, canlı düzenlemeler için mükemmel! Şimdi, işte yaptığınız her şeye dostça bir ton ve sanatsal bir bakış eklemenin zamanı geldi. Ay, buluşmak için bir son tarihiniz varsa bile size yardımcı olabilir. Bitirirken, pozitif ay enerjisini somutlaştırın!


Yay Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Şimdi işi bitirme zamanı, Yay! Son çeyrek ay, sizi profesyonel inançlarınızla ilgili herhangi bir şey üzerinde son bir çağrı yapmaya veya düzenlemeye davet eden, ateş burcu arkadaşınız Leo’da. Bu ay ilerledikçe, mesleki ahlakınız ve inançlarınız değişmiş olabilir. Şirket politikaları, yetkileri ve hatta iş konularının dahili olarak nasıl ele alındığı konusunda farklı hissedebilirsiniz. Ay sabit bir burçta olduğu için profesyonel inançlarınıza uzun süre bağlı kalabilirsiniz.


Oğlak Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Mesleki yatırımlarınızda neleri sonuçlandırabilirsiniz, Oğlak? Bugün Aslan burcunda son çeyrek ay meydana gelirken, profesyonel işbirlikleriniz, yatırımlarınız ve dönüşümleriniz son dakika düzenlemelerini gerektiriyor. Neyi taahhüt ederseniz edin, muhtemelen söz konusu yatırımla gurur duyacaksınız. Sonuçta, ideal imajınızı sürdürdüğü için çalışma alanınıza giren her şeyle gurur duymak istersiniz. Ayrıca, ne taahhüt ederseniz edin, inkar edilemez bir şekilde sadık olacaksınız. Bu nedenle, bu lunation, beklentilerinizi karşıladığından emin olmak için yatırımlarınızı düzenlemek için mükemmeldir!


Kova Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Bugün son dördün ay karşı burcunda gerçekleşiyor Aslan. Ateşli ay, sözleşme ayrıntılarını, anlaşmaları ve profesyonel ortaklıkları sonuçlandırmak için mükemmeldir. Bu, bir sözleşmeyi veya anlaşmayı sonuçlandırdığınız zaman olabilir, bu nedenle ay, taahhütte bulunmadan önce son bir inceleme için mükemmel olabilir. Profesyonel ilişkilerinizde de sadakat ve güveni istikrara kavuşturmak için çalışmak doğru bir ay olabilir. Ayın sabit yönü belirgin olduğu için, Ay’dan sonra taahhütlerinize bağlı kalacağınız için taahhütlerinizden emin olmak isteyeceksiniz.


Balık Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Aslan burcundaki son dördün ay gökyüzünü aydınlatırken, çalışma sektörünüz, çevreniz ve rutinleriniz odak haline gelir. Bu sektörde doğru kararı verdiğinizden nasıl emin olabilirsiniz Balık? Ay, pozitifliği davet etmenizi istiyor. Kendi iyiliğiniz için daha mutlu ve daha sağlıklı olmak için çalışma rutininizi veya ortamınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Bu, kendinizi herhangi bir stres etkeninden veya olumsuzluktan kurtarmanıza neden olabilir. Dostça ay, profesyonel ortamınıza daha dostça enerji eklemenizi de teşvik edebilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.