Günlük İş Burç Yorumları 24 Ekim 2021

24 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 24 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Mutlu Pazarlar, Koç! Çalışma haftanız henüz başlamamış olsa bile, şimdiden bunun hakkında vızıldamaya başlamış olabilirsiniz. Ay konuşkan İkizler’de, iletişim sektörünüzde merak uyandırıyor. Bugün iş, projeler veya iş arkadaşlarınız hakkında düşünmeye daha yatkın olabilirsiniz. Bir meslektaş sadece sohbet etmek için bile ulaşabilir. Son zamanlarda iş özelse, herhangi bir sorun, stres kaynağı veya iş arkadaşı hakkında nasıl hissettiğiniz hakkında açıkça konuşmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Bu nedenle, profesyonel meseleleri düşünmek için iyi bir gün olabilir.


Boğa Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Çalışma haftanız henüz başlamamış olsa bile, aklınız zaten paranızda olabilir. Ay, akıllı İkizler’de, zihinsel dayanıklılığınızı mali durumunuza ve değerinize odaklıyor. Bu, çalışmanız için ödeme aldığınız veya aldığınız zaman civarında olabilir. Ayrıca, işyerinde uygun şekilde tazmin edilip edilmediğinizi merak edebileceğiniz zamanlar olabilir. Bu durumda, maaşınızı artırmanın artılarını ve eksilerini tartın. Bu sohbeti bugün başlatmak zorunda değilsin, ama en azından üzerinde kafa yorabilirsin.


İkizler Burcu
24 Ekim 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Hafta sonunuz neredeyse bitti, İkizler! Ay bugün sizin burcunuz olduğundan, yeni çalışma haftanız başlamadan önce hafta sonunuzun yasını tutuyor olabilirsiniz. Pazartesi günü işe gitmeyi beklemiyorsanız, bu tamamen iyi. Yani, eğer Pazar korkuları biraz strese neden oluyorsa, o zaman iş hakkında heyecanlanmak için ay tutulmasını olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Belki yarın kendini güvende hissetmeni sağlayacak bir kıyafet seçebilirsin, hatta yarın işten sonra yapmak için eğlenceli bir şeyler planlayabilirsin ve dört gözle bekleyebilirsin!


Yengeç Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Bugünün kozmik tahmini, bu hafta işte ne yapmak istediğinizi düşünürken beyin fırtınası yapmak için mükemmel, Yengeç. Ay meraklı İkizler burcunda olduğundan, iş arkadaşlarınızla ve hatta müşterilerinizle nasıl sohbet ettiğinizi düşünmek isteyebilirsiniz. Belki bir konuşmanın son rötuşlarını yapabilir veya yaklaşan sunumunuzu birkaç kez gözden geçirebilirsiniz. Hatta amirinizden zam istemek gibi yapmayı planladığınız mini bir konuşmayı prova etmek isteyebilirsiniz. Nasıl etkili bir şekilde iletişim kurabileceğinizi düşünmek için bugünün ayını kullanın.


Aslan Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Ay, entelektüel, konuşkan İkizler’deyken, işte maaşınız hakkında nasıl konuşacağınız konusunda beyin fırtınası yapıyor olabilirsiniz. Leo, bir çalışan olarak değerine göre maaş alıyor musun? Ay sizden mali durumunuzu düşünmenizi istiyor. Belki de hak ettiğiniz zammı istemenin ya da işte para kazanmak için daha fazla fırsat istemenin zamanı gelmiştir. Bu hafta iş yerinde bu konuşmayı nasıl yapabileceğinizi düşünmek için bugünün ay enerjisini kullanın. Bir sırdaşla konuşmalarının ayrıntılarını bile gözden geçirebilirsin!


Başak Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Ay bugün İkizler burcunda olduğu için zihniniz zaten iş başında olabilir. Başak burcu, kariyer yolunuz ve seçimleriniz konusunda normalden daha analitik hissedebilirsiniz. Ay enerjisi, kariyer yolunuzda verilen bir kararın tüm taraflarını görmek için mükemmeldir. Şu anda bulunduğunuz yere ulaşmak için neler yaptığınızı düşünürken, yolculuğunuzun belirli yönleri konusunda aşırı eleştirel olmamaya çalışmalısınız. Bir şey olursa, alınacak veya öğrenilecek bir şey olup olmadığını görmek için yolculuğunuz üzerinde düşünmek daha iyi olabilir.


Terazi Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Bugünün astrolojisi sosyalleşmek, bağlantı kurmak ve sosyal medyanızı güncellemek için mükemmel! Ay İkizler’deyken, Merkür ve Mars da sizin burcunuz Terazi’de. Genel olarak, meslektaşlarınıza ulaşmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Bugün işiniz olmasa bile eski ve yeni iş arkadaşlarınızla iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Enerji, profesyonel platformlarınızı güncellemek için de mükemmeldir. Şimdi, en son profesyonel başarınızla ilgili o alçakgönüllü övünmeyi kesinlikle yayınlamanın ve hatta platformunuzda genel düzenlemeleri gerçekleştirmenin tam zamanı.


Akrep Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Ay zeki İkizler’de olduğundan, kariyerinizde herhangi bir yatırım veya dönüşüm sürecini düşünebilirsiniz. Akrep, son krediler, sözleşmeler ve/veya anlaşmalarla ilgili ayrıntıları iki kez kontrol etmenin zamanı gelmiş olabilir. Özellikle müzakereleri düşünüyorsanız veya bir anlaşmanın nasıl daha kazançlı olabileceğini merak ediyorsanız, ince yazıları tekrar okumak asla zarar vermez. Genel olarak konuşursak, ay enerjisi, profesyonel yolunuzu dönüştürmek için farklı yollar düşünmenizi de sağlayabilir. Çalışma haftanız başlamadan önce tüm seçeneklerinizi değerlendirmek için harika bir gün olabilir.


Yay Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Taahhütleriniz hakkında ne hissediyorsunuz, Yay? İş için ne yaptığınıza bağlı olarak, İkizler’deki ay sizden iş yerindeki bir bağlılığı, anlaşmayı ve hatta bir ilişkiyi sorgulamanızı istiyor. Son taahhütlerinizin veya sözleşmelerinizin en yüksek profesyonel iyiliğinize hizmet edip etmediğini merak ediyor olabilirsiniz. Mesleki anlaşmalarınızın tüm yönlerini değerlendirirken, kariyer yolunuzu canlandırıp canlandıramayacağını düşünmek isteyebilirsiniz. Ay enerjisi aynı zamanda profesyonel ortaklıklarınızı da yansıtır. Bir müşteri veya iş arkadaşınızla ele alınması gereken gerekli bir konuşmayı düşünüyor olabilirsiniz.


Oğlak Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, bugün işte olmasanız bile aklınız ve kalbiniz zaten orada. Ay, dikkatinizi işin tüm yönlerine veren İkizler burcunda. Bu hafta işyerinde daha ilginç hale getirmek için neler yapabileceğinizi düşünmek için bugünün ayını kullanabilirsiniz. Örneğin, her zamanki rutininizi değiştirebilirsiniz. Belki farklı bir organizasyon yolu deneyebilir veya sorumluluklarınızı yeni bir hiyerarşide öncelik sırasına koyabilirsiniz. Hatta farklı bir kıyafet, öğle yemeği veya iş sonrası aktivite ile çalışma haftanızı güzelleştirmeyi deneyebilirsiniz!


Kova Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Ay bugün İkizler burcundayken, bu hafta çalışmayı nasıl daha eğlenceli hale getireceğinizi şimdiden düşünüyor olabilirsiniz! İş sıkıcı veya sıkıcı olmak zorunda değil, Kova. Bu hareketli ay, yaratıcı meyve sularınızın akmasını sağlayabilir. Bir proje veya görevin üstesinden gelmek için yeni yaratıcı yollar üzerine beyin fırtınası yapabilirsiniz. Satış, güzel sanatlar veya medya alanlarında çalışıyorsanız, birkaç farklı fikri test etmek için harika bir hafta olabilir. Bu hafta neler yapabileceğinizi düşünürken, sizi tatmin eden şeyleri yapmaya öncelik vermelisiniz. Kalbinin sesini dinle!


Balık Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Konsantre olmak zor bir gün olabilir, Balık. Ay, kendi burcunuzu kareleyen değişken İkizler’de. Ay enerjisi ve burcunuzun sınırsız enerjisi arasında, önünüzdeki haftaya hazırlanmak zor olabilir. Yemek hazırlamak veya iş kıyafetlerinizi yıkamak gibi işlere hazırlanmak için kendinizi motive hissetmeyebilirsiniz. Bir şey olursa, daha rahatlatıcı bir gün tercih edebilirsiniz. Gününüzden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, çalışma haftanızın başlangıcını kolaylaştırmak için makul hazırlık çalışmalarından oluşan kısa bir yapılacaklar listesi oluşturmayı düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.