Günlük İş Burç Yorumları 23 Ekim 2021

23 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 23 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Akrep sezonuna hoş geldiniz Koç! Terazi sezonu boyunca yapmış olabileceğiniz tüm ortaklıkları ve sözleşmeleri düşünün. Bunlar, mesleki gelişiminizi etkileyen yeni veya devam eden taahhütler olabilir. Kariyerinizi ilerletmek için bu yönlerden herhangi birini bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, Akrep sezonu şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Bugünden başlayarak, hangi taahhüdün zamanınıza, enerjinize ve paranıza değdiğini düşünün. Şimdi, kariyer yolunuzun geleceğine yapılacak ciddi bir yatırımın neye değeceğini düşünmenin zamanı geldi.


Boğa Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün itibariyle güneş karşı burcunuz olan Akrep’e girdi. Boğa, mesleğinde zaman ayırmaya değer nedir? Şu andan itibaren, mesleki gelişiminizi ilerletmek için neleri taahhüt etmeniz gerektiğini düşünmek isteyebilirsiniz. Bir iş ortağı veya yeni bir şirketle çalışmak gibi iş alanınızda yeni bir ortaklık olabilir. Ayrıca, daha kazançlı olabilecek veya size imrenilen bir pozisyon sunabilecek yeni sözleşmeleri düşünmek anlamına da gelebilir. Neyi taahhüt ederseniz edin, her zaman daha büyük bir şeye dönüşebilecek fantastik uzun vadeli bir taahhüt olabilir.


İkizler Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İşler çok daha iyiye gitmek üzere, İkizler. Bugün itibariyle güneş Akrep burcuna girecek. Güneş enerjisi artık iş sektörünüzde, günlük rutinlerinizde ve alışkanlıklarınızda yoğunlaşmıştır. Bugünden itibaren, günlük iş hayatınızı nasıl dönüştürmek istediğinize daha fazla odaklanmaya başlayabilirsiniz. Farklı alışkanlıklar ve rutinler denemeyi içerebilir. Mesleki gelişiminiz için daha umut verici olması beklenen yeni bir iş için işleri değiştirmeyi bile düşünebilirsiniz. Ne olursa olsun, Akrep sezonu boyunca ekstra üretken hissetmeyi bekleyebilirsiniz!


Yengeç Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, karanlık tarafınızla temasa geçmeye hazır mısınız? Bugün güneş, bir su burcu olan Akrep burcuna girecek. Özellikle işte sanatsal ve yaratıcı bir şekilde atmak istediğiniz bir sonraki adımda sezgilerinizle daha fazla temas halinde hissedebilirsiniz. Sonunda yeni bir şey denemek veya mevcut bir profesyonel girişimi bir sonraki seviyeye taşımak için çağrılmış hissedebilirsiniz. Profesyonel sanatsal girişimlerinize derinlik katmaktan korkmayın. En iyi seçeneğiniz, yaratıcılığınızın nereye gittiğini görmek için sezginizi dinlemektir.


Aslan Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Güneş şimdi Akrep burcunda, odak noktanız eviniz ve aileniz. Akrep mevsimi muhtemelen daha iyi bir iş-yaşam dengesi bulmak için mükemmel bir zaman olacaktır. Ev yaşamınızın güvenliği üzerinde çalışmak için zaman harcamak önemli olacaktır. Bu, aynı zamanda evinizin ve ailenizin de mali açıdan güvende olmasını sağlamak için iş yerinde çalışma saatlerinin kesilmesini içerebilir. Özellikle iş veya aileyi diğerine tercih etmekle karşı karşıyaysanız, zor olabilir. Sezginizi dinleyin ve doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapın.


Başak Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün itibariyle güneş Akrep burcuna girmiş, iletişim sektörünüzde bir ateş yakmıştır. Akrep sezonu boyunca iş yerinde ilginç ve önemli bilgiler açıklanacak. Ama soru şu: Dinliyor musun? İş arkadaşlarınızla konuşurken sezgilerinizi dinlemelisiniz. Sezgileriniz size iş yeriniz hakkında bilmeniz gereken her şeyi söyleyecektir. Bunun dışında Akrep sezonu, aktif dinleme becerileriniz üzerinde çalışma zamanıdır. Arkanıza yaslanıp gözlemlediğinizde çok şey söyleneceğini göreceksiniz.


Terazi Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Akrep mevsimine hoş geldiniz, Terazi! Artık güneş Akrep’te olduğuna göre, finans sektörünüzde güneş enerjisi var. Biraz daha fazla para kazanmak için işte veya bir yan işde fazladan vardiya almak için daha hırslı hissedebilirsiniz. Daha da önemlisi, işyerinde daha iyi ödeme yapan bir sözleşmeye girebilirsiniz. Bu, satışta veya ücretli bir işte çalışanlar için harika bir sezon olabilir. Saatlik veya maaş alıyorsanız, değerli becerilerinizin buna göre telafi edilmesi gerektiği için şimdi zam isteme zamanı olabilir.


Akrep Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Güneş bugün resmi olarak burcunuza girdi, yani artık her şey sizinle ilgili. Siz eşyalarınızı çalkalarken, başkaları nereye giderseniz gidin sizi fark etmeden duramazlar. İşe geri döndüğünüzde karşı konulmaz olduğunuzu göreceksiniz. İş arkadaşlarınız, belirli bir mıknatıslanma varlığına sahip olduğunuzu fark edeceklerdir. Kendinizi sunma şekliniz güçle gelecek. İş yerinde sesinizin her zamankinden daha önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Katkınız da önemli olabilir, çünkü daha önce olduğundan çok daha fazla hakimiyetiniz olabilir. İş yerinizde kim olduğunuzdan emin olun!


Yay Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Artık güneş Akrep burcunda olduğuna göre, bilinçaltınızın daha karanlık bir derinliğine dalıyor olabilirsiniz. Yay, genellikle iş yerindeki yüksek sesiniz ve mizahınızla tanınırsınız. Bunu sunmaya devam ederken, işteki daha güçlü enerjiye gizlice daha fazla uyum sağlayabilirsiniz. Akrep mevsimi, sezgilerinizi ve iç monologunuzu dinleme fırsatı sunar. Şüpheye düştüğünüzde, ne yapmanız veya söylemeniz gerektiği konusunda küçük sesinizi dinlemek için iş arkadaşlarınız yerine kendinize dönün. İçinizden ilham alacaksınız!


Oğlak Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Güneş Akrep burcuna girdiği için tüm sezon boyunca güçlü hamleler yapacaksınız. Oğlak burcu olarak, iş ağınızı genişletmek ve profesyonel hayallerinizin peşinden gitmek söz konusu olduğunda kendinizi oldukça hırslı hissetmeyi bekleyebilirsiniz. Güneş enerjisine yöneldikçe, profesyonel yolunuzu değiştirebilecek yeni bağlantılar kurabileceğinizi göreceksiniz. Ağınızdaki her kişinin size sunacağı bir şey vardır. Belki bir fırsat, bir sözleşme veya başka bir şeydir. Arayana kadar bilemezsiniz. Rüyalar söz konusu olduğunda, en iyi sonucu elde etmek için sezginizi takip edin.


Kova Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Siz kimsiniz ve profesyonel olarak ne ile tanınıyorsunuz, Kova? Artık güneş Akrep’te olduğuna göre, güneş enerjisi kariyerinize, başarılarınıza ve statünüze odaklanmıştır. Bu yeni astrolojik sezon boyunca, kariyer yolunuzda istediğiniz şeyin peşinden gitmek için güçlenmiş hissedeceksiniz. Akrep burcunda olduğu için yolunuzda ilerlemek için güçlü hamleler yapmanız gerektiğine dikkat edilmelidir. Akrep’in dönüştürücü gücü, kariyerinizi kökten değiştirebilir. İlerlerken, Akrep sezonundan en iyi şekilde yararlanmak için hangi fırsatlara yatırım yapmak istediğinizi düşünün.


Balık Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Kariyerinizi eğitiminiz boyunca nasıl ilerletebilirsiniz, Balık? Güneş Akrep burcuna girdiğine göre, öğrendiğiniz ve öğrenebileceğiniz her şey profesyonel gelişiminizi etkileyebilir. Becerilerinizi geliştirebilecek eğitim kurslarına veya etkinliklere bakmaya teşvik edilmiş hissedebilirsiniz. Şimdi, seyahat gibi mesleğinizi ilerletebilecek yeni deneyimleri düşünmenin de zamanı olabilir. Mezun olanlar için, öğrenci kredilerinizi düşünüyor olabilirsiniz. Yaptığınız ve yapacağınız her şeyin işinizde önemli bir rol oynayacağını unutmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.