Günlük İş Burç Yorumları 18 Ekim 2021

18 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 18 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Başarıya hazır mısın Koç? Bugün, Jüpiter ve Merkür, her ikisi de doğrudan istasyon! Jüpiter doğrudan hayaller ve topluluk sektörünüzdeyken, profesyonel ağınızın bu hafta genişlediğini ve onunla birlikte keşfedilecek yeni fırsatları görmeye başlayabilirsiniz. Jüpiter size sosyal ve profesyonel olarak fayda sağladığından, Merkür, iş ortaklıklarınızda veya sözleşme detaylarında diyaloğu kolaylaştırmak için biraz daha kolaylaştırır. Bağlantı kurma, sosyalleşme ve sohbet etme yeteneğiniz lehinize dönecek ve haftanız ilerledikçe işinizi çok daha kolay hale getirecektir. Şimdi doğrudan, Merkür ve Jüpiter sadece yolunuza başarı getirecek!


Boğa Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Pazartesi hiç bu kadar güzel olmamıştı Boğa! Bugün, Jüpiter ve Merkür istasyonu doğrudan iş başında size biraz rahatlama sağlıyor. Jüpiter artık başarı, statü ve kariyer sektörünüzde doğrudandır. Bu hayırsever gezegen artık kariyer yolunuzu ve bununla birlikte profesyonel büyümeyle gelen kötü şöhreti genişletebilir. Mercury, yardımcı olmak için, işteki mevcut konumunuzdaki profesyonel etkileşimleri yumuşatabilir, bu da iş hayatını kesinlikle kolaylaştırır. Birlikte, her iki gezegen de işte ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir, bu da kariyer yolunuzda bir basamak olabilir.


İkizler Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Pazartesi olduğu için mutlu olmalısın, İkizler! Bugün hem Jüpiter hem de Merkür istasyonları yön veriyor ve sonunda iki önemli gerilemeye son veriyor. Her iki gezegen de hava burçlarınız olan Kova ve Terazi’de olduğundan, muhtemelen zihinsel sisinizin kalktığını hissedeceksiniz. Jüpiter artık kariyerinizde sizi katlanarak başarılı kılabilecek yeni bir şeye ulaşmak için havalanabiliyor! Bu arada, Merkür size işteki tutku projelerinizi gerçekleştirme konusunda tanımlanmış bir bakış açısı veriyor. Hatta mesleğinizi ilerletmek için tam olarak ne öğrenmek istediğinizi bile bilebilirsiniz!


Yengeç Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Mutlu Pazartesiler, Yengeç! Bugün, Jüpiter ve Merkür istasyonları yön veriyor ve zorlu gerileme dönemlerinden sonra biraz rahatlama getiriyor. Jüpiter, yatırım sektörünüzde doğrudandır, bu nedenle profesyonel yatırımlarınızın dönüşümünü ve yükselişini görmeye başlayabilirsiniz! Yolunuza çıkan bir miktar finansal bolluk olabilir. O zaman Merkür, ev ve aile sektörünüzde doğrudandır, bu da ev yaşamınızdaki herhangi bir gerginliğin hafifleyeceğini gösterir. Ev içi stresler azalmaya başladığında, iş ve ev arasında bir denge bulmak daha kolay olabilir. Birlikte, her iki gezegen de geçiminiz için daha iyi bir denge sağlayabilir.


Aslan Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Çalışma haftan umut verici olacak gibi görünüyor, Leo! Bugün hem Jüpiter hem de Merkür istasyonları yön veriyor ve geçmişte geriye dönük sorunlar bırakıyor. Jüpiter, yeni sözleşmeler, ortaklıklar yapma ve mevcut sözleşmelerde bolluk bulma yeteneğinizi genişletebilir. Jüpiter, mevcut taahhütleri genişletirken iş bulmak için yeni fırsatlar sağlayabilir! Daha sonra Mercury, gerilemenin ortasında meydana gelebilecek herhangi bir profesyonel iletişim bozukluğunu düzeltmek için çok çalışıyor. Birlikte, her iki gezegen de başarılı olmak için profesyonel taahhütlerden neye ihtiyacınız olduğu konusunda net olmanızı teşvik ediyor.


Başak Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

İşler çok daha kolay olmak üzere Başak! Bugünden itibaren hem Jüpiter hem de Merkür direkt olacak. Jüpiter, günlük çalışma rutininizi genişletmenizi kolaylaştırabilecek iş yaşamı ve alışkanlıklar sektörünüzde doğrudandır. Değiştirmek veya keşfetmek istediğiniz bir şey varsa, Jüpiter başarılı olmanızı sağlamayı planlıyor! Aynı şekilde, Merkür artık değer ve finans sektörünüzde doğrudandır, bu nedenle tazminatınız hakkında ikinci bir tahminde bulunmanıza gerek yoktur. Toplamda, her iki gezegen de işinizin kişisel ve finansal seviyelerde nasıl değerlendiğini yeniden tanımlamanıza yardımcı olabilir.


Terazi Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Pazartesi hiç bu kadar iyi hissettirmemişti Terazi! Hem Jüpiter hem de Merkür istasyonları bugün yön verdiğinden, biraz rahatlama hissedebilirsiniz. Artık her iki gezegen de doğrudan hava burçlarında olduğuna göre, herhangi bir zihinsel gerilimi bırakmaya odaklanabilirsiniz. Jüpiter, mesleğinizde bir kez daha neşe bulmak için fırsat üstüne fırsat getiriyor. Aklınızda bir tutku projeniz varsa, Jüpiter onu mükemmel bir şekilde sunmanıza yardımcı olabilir! Merkür burcunuzda doğrudan olduğu için işyerinde iletişim daha kolay hale gelir. Hep birlikte, profesyonel yeteneklerinizde yenilenmiş bir özgüven duygusu bekleyin.


Akrep Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Hem Jüpiter hem de Merkür istasyonu bugün yönlendirirken, zihinsel gerilim büyünüz sonunda kırılabilir. Akrep, profesyonel şüphelerinizi dinlendirmenin zamanı geldi. Sohbet yoluyla yeni kapıların açılabileceğini görebilirsiniz. Jüpiter, ev ve aile sektörünüzde doğrudan olduğu için, kişisel yaşamınızın nihayet düzene girdiğini görebilirsiniz. Ayrıca, Jüpiter’in etkisi, ev yaşamınızı desteklemek için geçim kaynağınıza odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Merkür ayrıca mesleğinizde ortaklıklar ve taahhütler bulma yeteneğinizi ikinci kez tahmin etmekten vazgeçebilir. Başarı için kozmik bir kokteyl hakkında konuşun!


Yay Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Bugünden itibaren şansınızın dönmesini bekleyin, Yay! Hem Jüpiter hem de Merkür doğrudan ile, yeni fırsatların yolunuza çıkmasını bekleyebilirsiniz. Merkür ağınıza dengeyi geri getiriyor, bu da alanınızdaki olasılıklar hakkında bağlantılarla konuşmayı kolaylaştırıyor. Şanslı bir bağlantı, profesyonel olanaklar dünyasına yol açabilir! Merkür yeni fırsatlar bulmanıza yardımcı olduğundan, Jüpiter iletişim becerilerinizi biraz şansla süsleyebilir, böylece benzersiz bakış açınızı iletmeyi daha kolay bulabilirsiniz. Jüpiter doğrudan olduğu için profesyonel konuşmalar özellikle şanslı olabilir!


Oğlak Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

O parayı kazanmaya hazır mısın, tatlım? Kariyer ve finans tersine dönmek üzere, Oğlak. Bugün itibariyle hem Jüpiter hem de Merkür doğrudandır. Jüpiter, özellikle bireysel veya yenilikçi girişimlerde finans sektörünüzü şans ve bollukla genişletiyor. Jüpiter mali durumunuza fayda sağlarken, Merkür kariyerinizde halkla ilişkileri dengeliyor. Konuşma, özellikle diyalog yoluyla kariyer hamleleri yapmak söz konusu olduğunda, çok daha kolay hale gelmek üzere. Kartlarınızı doğru oynarsanız (her zaman yaptığınız gibi), konuşmalarınız bireyselliğinize hitap eden yeni finansal fırsatlara yol açabilir!


Kova Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Şansın dönmek üzere, Kova. Bugün itibariyle, hem Merkür hem de Jüpiter artık direkt ve retrograd çılgınlığına bir son veriyor. Mercury, profesyonel gelişiminizi ilerletmek için atacağınız bir sonraki girişimle düşüncelerinizi dengeleyebilir. Hangi kursu, eğitim arayışını ve hatta seyahati alacağınız konusunda daha net bir fikriniz olabilir! Merkür’ün yanı sıra Jüpiter de doğrudan burcunuzdadır, kim olduğunuza ve işte masaya ne getirdiğinize dair güven duygusunu güçlendirir.


Balık Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Ne üzerinde çalıştığını dünyaya göstermeye hazır mısın, Balık? Bugünden itibaren hem Jüpiter hem de Merkür bir kez daha direkt olacak! Bu astrolojik enerjiler artık profesyonel gelişiminizi ilerletmek için perde arkasında yaptığınız tüm çalışmaları gösterebilir. Jüpiter, benzersiz vizyonunuza, yenilikçi tarzınıza ve bireysel profesyonel yolunuza sahip olma güvenini bulmanıza yardımcı olabilir. Bu arada Mercury, profesyonel yatırımlarınızda sonraki birkaç adımınızı belirlemenize yardımcı olabilir. Birlikte, her iki gezegen de sıkı çalışmanızı göstermenize yardımcı olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.