Günlük İş Burç Yorumları 17 Ekim 2021

17 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 17 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Hafta sonu sona ererken, Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparak önemli bir uyumsuzluk yaratıyor. Koç, burcunuz güneşe karşı ve aynı zamanda Plüton’a kare açı yapıyor, bu nedenle özellikle gergin bir gün gibi gelebilir. Güneş-Plüton karesi, işinizle ilgili herhangi bir ego sorununu bir kenara bırakmanızı istiyor. Koç, oldukça inatçı olabilirsin, böylece gereksiz çatışmalara veya güç mücadelelerine girebilirsin. Çalışma haftanız başlamadan önce, iş hayatınızın daha kolay geçebilmesi için herhangi bir ego sorununu bırakmak isteyebilirsiniz. Küçük bilmeceler strese değmez.


Boğa Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Hafta sonunun son günü, ancak aklınız zaten işte olabilir. Bugün Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapıyor ve işyerinde inanç sistemleri, eğitim ve felsefe ile başa baş bir gerilim getiriyor. Boğa, sabit bir burç olarak, farklı bakış açılarını, zihniyetleri veya uygulama şekillerini kabul etmeniz zor olabilir. Yani, bu kare sizden yeni bir şeye açık olmanızı istiyor. Bunu kendi yolunuzla yapabilirsiniz, ancak işyerinde başka birinin katkısını da eğlendirebilirsiniz. Bu hafta iş yerinde bunu başka birinin yaptığı gibi yapmayı düşünün!


İkizler Burcu
17 Ekim 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İş yerinde tutkulu hissettiğin bir şey mi yapıyorsun İkizler? Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparken, çalışma haftanız başlamadan önce zamanınızı, paranızı ve enerjinizi profesyonel tutkularınıza nasıl akıllıca yatırabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Meydan yaratıcı çözünürlük istiyor. İster belirli projeleri karıştırmak isterse mümkün olan en iyi yatırım politikasını tanımlamak olsun, seçeneklerinizi daraltmak zor olabilir. Transit, hangi projenin veya yolun uzun vadeli yatırıma değdiğini anlamanız için sizi teşvik ediyor. Haftanız ilerledikçe tüm seçeneklerinizi değerlendirin!


Yengeç Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Her iki dünyanın da en iyisine sahip olabilirsiniz, Yengeç, ancak ödün vermeden. Terazi’deki güneş, Oğlak’taki Plüton’la kare açı yaptığından, hem kişisel hem de profesyonel taahhütleri nasıl dengeleyeceğinizi düşünebilirsiniz. Kare, hangi taahhüdün önce geldiğine karar vermenizi zorlaştırabilecek önemli bir gerilime sahiptir. Sonuçta, muhtemelen sevdiklerinizi hayal kırıklığına uğratmak istemezsiniz, ancak ulaşmak isteyebileceğiniz profesyonel hedefleriniz de vardır. Hepsini yapabilirsiniz, ancak hem kişisel hem de profesyonel alanlarınızda bir şeylerden ödün vermeden olmaz.


Aslan Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

İletişim her iş yerinde anahtardır, Leo. Çalışma haftanız başlamadan önce, iletişim tarzınızın ve hatta işe gidip gelme tarzınızın işyerini nasıl etkileyebileceğini düşünmek isteyebilirsiniz. Terazi’deki güneş, Oğlak’taki Plüton’la kare açı yaptığından, daha iyi bir işyeri düzenine sahip olmak için değiştirmeniz gereken şeylere sahip olmak zor olabilir. Belki seçtiğiniz kelimeler, izlediğiniz yol, hatta profesyonel bir diyaloğa başlama şeklinizdir. Ancak iletişim tarzınızda bir değişiklik yapmak için, konuşmadaki rolünüzün sorumluluğunu üstlenmeniz gerekir.


Başak Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Gelir durumunuzu değiştirmek için bir şeylerden fedakarlık ettiniz mi Başak? Belki bir tutku projesiydi ya da ilk tercihiniz olmasa bile işinizde iyi ödeyen bir şey yapmayı seçtiniz. Terazi’deki güneş, Oğlak’taki Plüton’la kare açı yaptığında, finansal durumunuz ve tutkularınız arasında gerilim çekerken daha belirgin olabilir. Tutkularınızdan potansiyel olarak para kazanabileceğinizi bilmelisiniz. Ancak bir tutkudan veya hayalden para kazanmak için ne kadar maaş aldığınız veya çalışma programınız gibi bir şeyden ödün vermeniz gerekebilir.


Terazi Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Kendine sadık kalıyor musun, Terazi? Güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açınızdayken, mesleğinizin sizinle aynı hizada olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Bu kare, özellikle öne geçmek için güçlü hamleler yaptıysanız, özlemleriniz için kendinizin parçalarını feda ettiğiniz yerleri ortaya çıkarabilir. Mesleki özlemleriniz için çok şey değiştirip değiştirmediğinizi merak etmenize neden olabilir. Belli bir dereceye kadar yaptın, ama iyi bir sebep olmadan değil. Kimliğiniz, kariyerinize veya başka bir şeye dayalı olsun, değişmeye devam edecektir. Bugün kendinize karşı nazik olun.


Akrep Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Hafta sonu sona ererken, artık stres veya endişe de sona ermelidir. Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaparak, iletişiminizde ortaya çıkabilecek gizli korkularınız arasında biraz gerginliğe neden olur. Profesyonel ortaklıklarınız ve taahhütleriniz konusunda endişeli olabilirsiniz. Bu kare, özellikle mevcut bir iş arkadaşı ilişkisinden emin değilseniz, zihninizin gerisinde kalan endişeye neden olabilir. Gerekirse, havayı temizlemek için iş arkadaşınızla bir görüşmeye aracılık edebilirsiniz. Ancak stresten başka bir şey olmadığı için bu muhtemelen gerekli olmayacaktır.


Yay Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Hayallerinizin finansal olarak başarılı olma potansiyeli var mı, Yay? Güneş Terazi karesinde ve Plüton Oğlak burcundayken bugün, profesyonel özlemlerinizin meşruiyetini düşünüyor olabilirsiniz. Yapmayı hayal ettiğiniz şeyden para kazanmak zor olabilir. Özellikle ağınızdakiler için, hayallerinizin yatırıma değer olduğunu kanıtlamada zorluklar bile bekleyebilirsiniz. Kare biraz strese veya şüpheye neden olabileceğinden, yaratıcı çözümleme için araçlar da sağlayabilir. Tüm açıları düşündüğünüzde bir ampul anınız olabilir!


Oğlak Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Mesleki başarılarınız ve hikayeniz kişisel kimliğiniz Oğlak ile uyumlu mu? Terazi burcundaki güneş, burcunuzdaki Plüton ile kare açı yaptığından, kişisel ve profesyonel dönüşümünüzde biraz gerginlik var. Kişisel kimliğiniz de gelişiyor olsa da, hırsınız ve canlılığınız şu anda kariyerinizde var. Profesyonel yolunuzdan ayrıldığınızı hissediyorsanız, sindirilmesi zor olabilecek büyük bir dönüşümden geçiyorsunuz. Bugün kendinize karşı nazik olmaya çalışın. Şefkatli bir molayı hak eden ilerleme çalışıyorsunuz.


Kova Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Hafta sonu bitmek üzere olsa bile, profesyonel yeteneklerinizle ilgili endişeleriniz olmayabilir, Kova. Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapar ve bilinçaltınızda biraz gerginliğe neden olur. Özellikle onu destekleyecek deneyimlere ve eğitim fırsatlarına sahipseniz, mesleğinizde ustalıktan daha fazlası olabilirsiniz. Ancak bugünün karesi, mesleğinizde becerilerinizin yeterli olmadığına dair hafif bir endişeye işaret ediyor. Becerilerinizin az gelişmiş olduğunu düşünüyorsanız, kendinizi eğitsel olarak yenilemeyi veya yeni bir şeyler öğrenmeyi düşünebilirsiniz. Ne olursa olsun, işyerine katkınızdan emin olun!


Balık Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Çalışma haftanız yaklaştıkça, hangi yatırımların karşılığını alacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Terazi burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığı için hayalleriniz, ağınız ve yatırımlarınız arasında hafif bir gerilim var. İdeal olarak, sürdürülebilir profesyonel satış noktalarına zaman, para ve enerji yatırdınız. Ancak, yatırımlarınızı veya hayallerinizi işe yarayacak şekilde yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Yaptığınız taahhütleri ve hatta sahip olduğunuz standartları göz önünde bulundurmanız gerekebilir. Biraz alışveriş yapmak sizi başarıya daha da yaklaştırabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.