Günlük Burç Yorumları 7 Ekim 2021

7 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 7 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü güç dolu, Koç. Aydınlatıcı güneş, yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars ile uyarıcı bir kavuşum oluşturur. Bu canlandırıcı eşleştirme, mevcut ilişki hikayenize ışık tutuyor ve “ben ve biz” arasındaki dengeyi net bir şekilde incelemenize yardımcı oluyor. Başka bir yerde, manyetik Venüs, eğitim çabalarına, seyahat planlarına ve konfor bölgesini aşma fırsatlarına yeni fırsatlar çekerek açık fikirli Yay’a doğru ilerliyor.


Boğa Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, iş akışınıza tamamen bağlı olduğunuzu gösterir, Boğa. Aydınlatıcı güneş kendi kendini motive eden Mars ile birleşirken Perşembe günü gökyüzü bu anlatıya açıklayıcı bir ışık tutuyor. Bu güçlü eşleştirme, iş cephesinde alınması gereken hayal kırıklıklarını ve eylemleri vurgular. Başka bir yerde, yönetici gezegeniniz sevgili Venüs, koca yürekli Yay burcuna doğru ilerliyor. Bu geçiş, önümüzdeki haftalarda yakınlık sorunlarıyla yüzleşmenize yardımcı olur.


İkizler Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Evren, sizi işlevsel ilişkilere yaklaşımınızı yeniden değerlendirmeye zorluyor, İkizler. Perşembe günkü gökyüzü, kendine odaklı güneşin, romantizm cephesinde daha iyi veya daha kötü için yangınları körüklemesi muhtemel, aksiyon alan Mars ile canlandırıcı birliğini buluyor. Başka bir yerde, manyetik Venüs, uzak görüşlü Yay burcunuza doğru ilerliyor. Bu geçiş, yeni ortaklıkları cezbeder ve önümüzdeki haftalarda mevcut ortaklıkları tatlandırır.


Yengeç Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç için ev ve aile hayatından daha önemli birkaç şey vardır. Perşembe günkü gökyüzü, aydınlatıcı güneş kızgın Mars’la birleşirken, bu kutsal arenada yer alan mevcut hikayeye açıklayıcı bir ışık tutuyor. Bu eşleştirme, ikamet ettiğiniz yerde atılacak olan uykusuzlukları ve eylemleri gösterir. Bu arada tatlandırıcı Venüs, Yay burcuna doğru ilerler ve çalışma ortamınızda daha güçlü bağlar ve ittifaklar kurmanıza yardımcı olur.


Aslan Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün sesine dikkat et, Leo. Kendini düşünen güneş, kızgın Mars ile birleştiğinden, bugün dürtüsel dilinizle birkaç ateş yakmak çok kolay. Bu güçlü eşleştirme, havayı temizlemenize ve kararlı adımlar atmanıza yardımcı olabilir, ancak yanan köprülere dikkat edin! Başka bir yerde, bağ oluşturucu Venüs, eğlenceli Yay burcuna ilerleyerek cinsel yaşamınıza ve yaratıcı tutkularınıza ateşli bir destek getiriyor.


Başak Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü bir yumruk atıyor, Başak. Hayat veren güneş, başıboş Mars ile uyarıcı bir kavuşum oluşturarak, mali durumunuz ve öz değer duygunuz etrafında oluşan uyku halindeki hayal kırıklıklarını vurgular. Bu etki altında çalışmak ve saldırmak kolaydır, ancak havayı temizlemek ve doğrudan olmak, yolunuzdaki her şeyi ateşe vermekten daha iyidir. Başka bir yerde, Venüs’ün Yay’a doğru hareketi, aile bağlarını ve ev ortamınızı tatlandırır.


Terazi Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, gece gökyüzünün büyüleyici mücevheri Venüs’ten kozmik rehberlik toplarsınız. Perşembe günü gökyüzü, acı Akrep’ten ayrılıp hafif yürekli Yay’a doğru dans ederken Venüs’ü hareket halinde bulur. Venüs’ün buradaki zamanı, kardeş bağlarını tatlandırmak, karizmayı geliştirmek ve keyifli öğrenme deneyimleri çekmek için çalışıyor. Başka bir yerde, güneşin öfkeli Mars ile birleşmesi, bağımsızlığınız hakkında kabul edilmesi gereken herhangi bir bastırılmış hayal kırıklığını aydınlatır.


Akrep Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Perşembe göğü altında işler kızışıyor, Akrep. Aydınlatıcı güneş, Mars’a askerlik yapan yönetici gezegeninizle birleşirken, neyin ortaya çıkması gerektiğini ve hangi eylemlerin yapılması gerektiğini keşfetmek için kendinize alan verin. Bu ateşli eşleşme, bağımsızlık duygunuz etrafında neyin değişmesi gerektiğini ve hangi kendini sabote etme kalıplarının serbest bırakılması gerektiğini gösteriyor. Başka bir yerde, Venüs’ün koca yürekli Yay burcuna girişi, mali durumunuzu artırmak için olumlu fırsatlar çekmeye çalışır.


Yay Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bugün topluluk ve arkadaş gruplarınızdaki yerinize dikkat edin, Yay. Yol gösterici güneş, harekete geçen Mars ile birleştiğinden, bu bağlantılara hemen kızıyorsunuz. Bu teşvik edici birlik, sosyal ağınızdaki gizli gerilimleri aydınlatırken, uzun vadeli hedefler etrafında beliren sorunlar üzerinde kararlı adımlar atmanıza yardımcı olur. Neyse ki, manyetik Venüs burcunuza doğru ilerliyor, çekiciliğinizi ve başkalarına çekiciliğinizi artırıyor.


Oğlak Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası bir tür Molotof kokteyli, Oğlak burcu. Güneş, ateşli Mars ile uyarıcı bir kavuşum oluşturarak gerilimleri ateşliyor ve kariyer cephesinde atılması gereken aydınlatıcı eylemlere imza atıyor. Gereksiz yangınlar çıkarmak yerine, nerede hareket edebileceğinizi ve doğrudan olabileceğinizi netleştirmeyi hedefleyin. Başka bir yerde, sevgili Venüs dalgın Yay burcuna geçerek önümüzdeki haftalarda eski ilişki bagajını serbest bırakmanıza ve yenilemenize yardımcı olur.


Kova Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Kova, bugün sahip olduğunuz büyük resim vizyonundan dolayı hayal kırıklığına uğramak çok kolay. Aydınlatıcı güneş, bencil Mars ile birleşerek, hayallerinizi gerçekleştirmek için baş gösteren hayal kırıklıklarını veya gecikmiş eylemleri tetikler. Düşüncelerinizle oturun ve zihinsel olarak yolunuza çıkan şeyi inceleyin. Başka bir yerde Venüs, önümüzdeki haftalarda yeni ittifaklar ve arkadaşlar çekerek koca yürekli Yay burcuna doğru ilerliyor.


Balık Burcu
7 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzünün altında çeşitli hikayeler doruğa çıkıyor gibi görünüyor, Balık. Tatlandırıcı Venüs, bugün kariyer ve hırs cephesine olumlu fırsatlar çekmek için çalıştığı geniş kapsamlı Yay’a doğru ilerliyor. Başka yerlerde, aydınlatıcı güneş öfkeli Mars ile birleştikçe ilişki gerilimleri yükseliyor. Bu güçlü eşleştirme, işlem sırasında birkaç kıvılcım uçururken alınacak önlemleri gösterir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.