Günlük Burç Yorumları 30 Ekim 2021

30 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 30 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak korkusuz, öncü gezegen Mars’a cevap veriyorsunuz. Cumartesi günü gökyüzü, barış arayan Terazi’den Akrep’in karanlık, duygusal mağaralarına geçiş yaparken hareket halindeki Mars’ı buluyor. Bu, size artan güç, dayanıklılık ve yeniden canlanmış bir bağımsızlık duygusu sağladığı için sizin için destekleyici bir geçiştir. Aynı zamanda, odağınız şimdi 13 Aralık’a kadar uzun süredir devam eden ilişki komplekslerini çözmeye dönüyor.


Boğa Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün enerjinizi yeni bir yöne gönderiyorsunuz, Boğa. Mars’ın denge arayan Terazi’deki zamanı, iş yükünüzden uzaklaştığınızı ve sağlığınızı düzeltmeye çalıştığınızı gördü. Cumartesi günü gökyüzü, Mars’ın şehvetli Akrep burcunuza doğru ilerlediğini ve yakın kişisel ilişkilerinize enerji yığınları gönderdiğini görüyor. Mars’ın buradaki zamanı, şimdi 13 Aralık’a kadar yakın ortaklıkları alevlendirebilir ve yoğunlaştırabilir.


İkizler Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Cumartesi gökyüzü senin için bir hız değişikliği görüyor, İkizler. Yaratıcı kapasitelerinizle bağlantınızı haftalarca derinleştirdikten sonra, zanaatınızı geliştirmeye ve işe başlamaya hazırsınız. Motive Mars, barış arayan Terazi’den çıkar ve keskin odaklı Akrep’e geçiş yapar. Bu geçiş, şimdi 13 Aralık’a kadar iş yükünüze ve egzersiz rejiminize uygulamak için size daha fazla enerji sağlar.


Yengeç Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Ev hayatınız son haftalarda hareketli bir nokta haline geldi, Yengeç. Harekete geçiren Mars, denge arayışında olan Terazi’den ayrılıp harekete geçen Akrep’e doğru ilerlerken Cumartesi günü gökyüzü, odak noktanızın yeni bir alana kaymasını sağlıyor. Mars’ın buradaki zamanı, şimdi 13 Aralık’a kadar, cinsel yaşamınıza hoş bir heyecan verici enerji patlaması sağlarken, yaratıcı süreçlerinize taze bir hayat solumak için çalışıyor.


Aslan Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Cumartesi gününün kozmik manzarasında birkaç önemli değişiklik var, Leo. Haftalarca artan zihinsel gerilim ve zorlu konuşmalardan sonra, evren iç dünyanıza biraz rahatlama getirmek için çalışıyor. Go-getter Mars, kararsız Terazi’den ayrılır ve derin hisseden Akrep’e doğru ilerler ve duygusal enerjinizin büyük bir kısmını başgösteren ev ve aile sorunlarını çözmeye gönderir. Mars şimdi 13 Aralık’a kadar Akrep’te kalacak.


Başak Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Mali durumunuz sizin için sürekli bir stres noktası oldu, Başak. Son birkaç hafta, iş akışınızı mükemmelleştirmeye ve kazanmaya çalıştığınızı gördü. Cumartesi günü gökyüzü, enerjik Mars keskin fikirli Akrep’e doğru ilerlerken, o bölgeye hoş bir rahatlama dozu getiriyor. Buradaki Mars zamanı, zihinsel enerjinizi canlandırmak için çalışıyor, şimdi 13 Aralık’a kadar enerjinizi yeni eğitim arayışlarına ve yazma projeleri için harcamanıza yardımcı oluyor.


Terazi Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bugün hoş bir rahatlama dalgasının sizi etkisi altına alması muhtemel. Geçen ay, burcunuzda yaşayan ve bağımsızlık duygunuza çok fazla tahriş ve iltihap katan öfkeli Mars ile uğraştı. Cumartesi günü gökyüzü, Mars’ın keskin zekalı Akrep’e doğru ilerlediğini ve şimdi 13 Aralık’a kadar yeteneklerinizi ve becerilerinizi harekete geçirme ihtiyacınızı artırdığını görüyor.


Akrep Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Cumartesi günü gökyüzünün gelişiyle birlikte bir hız değişikliği sizi bekliyor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, motive olmuş Mars, kararsız Terazi’den geçerken, geçtiğimiz birkaç hafta zor bir duygusal durumdan geçmenize neden oldu. Mars bugün 13 Aralık’a kadar burcunuza doğru ilerliyor, bir enerji patlaması, dayanıklılık ve bağımsızlık ve kendini ifade etme duygunuza doğru ilerliyor.


Yay Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Evren, bugün ileriye doğru hareket etme dürtünüzü sürünmeye getiriyor, Yay. Enerjik Mars, 13 Aralık’a kadar kalacağı derin dalış Akrep’e doğru kayar. Mars’ın burada kalması, bağımsızlıkla ilgili gömülü öfke veya hüsrana uğramış duyguları yeniden ziyaret etmenize yardımcı olmak için çalışır. Bu zamanı, en iyi yalnızlık içinde ele alınan ve iyileşmeye odaklanan projeler üzerinde çalışmak için kullanın.


Oğlak Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

İş kariyerine geldiğinde yorulmadan gece yarısı yağını yakıyorsun Oğlak. Cumartesi günü gökyüzü, kendi kendini motive eden Mars, mantıksal Terazi’den ayrılır ve son derece hassas Akrep’e ilerlerken, odağınızı yeniden yönlendirmek için çalışır. Mars’ın burada kalması, şimdi 13 Aralık’a kadar mevcut hedeflerinize ve özlemlerinize enerji sağlamak için çalışıyor. Bu zaman dilimini sosyal ağınızla olan ilişkinizi yeniden değerlendirmek için kullanın.


Kova Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Yılınızın en önemli enerji değişimlerinden biri bugün geliyor, Kova. Kendi kendini motive eden Mars, kararsız Terazi’den ayrılır ve 13 Aralık’a kadar kalacağı keskin odaklı Akrep’e geçer. çözünürlük gerekir.


Balık Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

İçinde yüzdüğün duygusal ağırlık nihayet bugün hafifliyor, Balık. Eski ilişki konularını kazıyor ve onları doğrudan ele alıyorsunuz. Neyse ki, Cumartesi günü gökyüzü, kendine güvenen Mars, diğer yönelimli Terazi’den ayrılıp duygusal olarak zengin Akrep’e doğru ilerlerken, hoş bir rahatlama şekli getiriyor. Mars’ın Akrep’teki zamanı size şimdi 13 Aralık’a kadar seyahat ve eğitim girişimlerine enerji uygulama şansı sunuyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.