Günlük Burç Yorumları 29 Ekim 2021

29 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 29 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Hırsların büyük bir yeniden yapılanma döneminden geçiyor, Koç. Uzun süredir tuttuğunuz hedeflerinizin birçoğu artık değerli hissetmiyor, geleceğiniz için yeni fikirler yüzeyin hemen altında demleniyor gibi görünüyor. Yola rehberlik eden güneş, sınırlayıcı Satürn ile kareye girerken Cuma günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bu yön, vizyonlarınızda melankolik, ağır bir ruh hali yaratabilir – planlarınızın güçlendirmeyi nerede kullanabileceğini belirlemek için kullanın.


Boğa Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Her zamankinden daha fazla sorumluluk alıyor gibisin Boğa. Kariyeriniz derin bir yeniden değerlendirme gerektiriyor ve artık kafanızı kuma gömüp her şey yolundaymış gibi davranamazsınız. Cuma günkü gökyüzü, yapı arayan Satürn ile aydınlatıcı güneş karesine sahiptir. Bu yoğun temas, bu alanda yapılacak değişiklikleri, özellikle de mevcut ilişki kalıplarınızla ilgili olanları aydınlatır.


İkizler Burcu
29 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası gerçekliği her şeyden önce koyar, İkizler. Yol aydınlatan güneş, disiplinli Satürn ile gergin bir konfigürasyona kilitlenir ve gelecek planlarınızdaki kusurları, uzun süredir devam eden inançları ve yaşamınız için daha büyük vizyonları vurgular. Bu melankolik yönün altında düşüncelerinizle tartılmak kolaydır, bu da sesinizi ve zihninizi herhangi bir durgun enerjiyi hareket ettirmek için sağlıklı bir çıkış vermenizi çok önemli hale getirir.


Yengeç Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

İlişkiler sizin için devam eden bir gerilim noktası olmuştur, Yengeç. Evren sizden o bölümdeki arzularınızı gerçekliği kontrol etmenizi istiyor ve Cuma günü gökyüzü bu anlatıya ilişkin anlayışınızı derinleştirmek için çalışıyor. Aydınlatıcı güneş, ders veren Satürn ile zorlu bir kare oluşturarak, ortaklık konularını gerçekte olduğundan daha ağır hissettirirken, aynı zamanda size nerede daha iyi sınırlara ve temele ihtiyacınız olduğunu gösterir.


Aslan Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Evren, ilişki sanatı üzerine öğretilerinde ısrarcıdır, Leo. Kendine odaklanan güneş, yapı arayışında olan Satürn’le karşı karşıya gelirken Cuma günü gökyüzü sizi bir kez daha başka bir dersi özümsemiş halde buluyor. Bu eşleştirme, enerji seviyelerini düşürür ve ortaklık hikayenizdeki engellerle karşılaştığınızda günlük yaşamı anlamsız bir şekilde zorlaştırabilir. Bir yenilgi duygusuna boyun eğmek yerine, hayal yerine gerçeği nasıl kucaklayabileceğinizi görmeyi hedefleyin.


Başak Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, kendinizi her zaman daha fazlasını yapmaya ve mükemmel şekilde yapmaya teşvik ediyorsunuz. Evren, bedeninizle daha sağlıklı bir ilişki kurmanız ve gerçekten hangi zanaat peşinde koşmak istediğinizi kabul etmeniz istendiği için bu konuda sizi test ediyor. Bu hikaye bugün, aydınlatıcı güneş izmaritleri gerçekliği kontrol eden Satürn’e doğru ilerlerken, planlarınızı yeniden değerlendirmenizi ve geri çekilmenizi isterken vurgulanıyor.


Terazi Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Kalbinle kime güveneceğin konusunda bazı önemli dersler alıyorsun, Terazi. Yola rehberlik eden güneş, gerçekliği kontrol eden Satürn ile sert bir konfigürasyona kilitlendiğinden Cuma günü gökyüzü bu hikayeye yeni boyutlar getiriyor. Bu ayıklayıcı eşleştirme, yaratıcı süreciniz ve romantik bağlantılarınız etrafında yapılacak önemli değişiklikleri aydınlatmak için çalışır. Bu açıdan olayları karamsar bir şekilde görmek kolaydır, bu yüzden kendinize fazla yüklenmemeye çalışın.


Akrep Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Evin ve ailen senin ilgini vermeye alışkın olduğundan daha fazlasını talep etti, Akrep. Evren, asla kolay bir iş olmayan aile biriminizdeki rolünüzü tanımlamanız için size baskı yapıyor. Güneş, sınırlayıcı Satürn’le karşı karşıya gelirken Cuma günü gökyüzü bu hikayeyi daha da aydınlatıyor. Bu ağır yön, aile talepleri ve bireysel ihtiyaçlar etrafındaki sınır konularını vurgular.


Yay Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Kozmos, zihinsel dünyanız Yay ile daha sağlıklı bir ilişki kurmanız konusunda ısrar ediyor. Kendinize iletişim için yeni çıkışlar sağlıyor ve zihinsel aksama süresine izin veriyor musunuz? Cuma günü gökyüzü bu hikayeye değiniyor ve güneş, gerçekliği kontrol eden Satürn’le yola çıktığı için en kolay yollardan değil. Bu güçlü eşleştirme, fırtına bulutlarını tepenize getirebilir ama aynı zamanda neyin değişmesi gerektiğine tam olarak bakmanıza da yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, özgüven duygunuzla uzlaşmanız zor olabilir. Yeteneklerinize inanmayı ve öz değerinizi benimsemeyi öğrenmek söz konusu olduğunda evren size bazı ciddi dersler verdi. Cuma gününün kozmik manzarası, aydınlatıcı güneş sınır ayarlı Satürn ile kareye girerken bu hikayeye değiniyor. Bu yoğun eşleştirme, uzun vadeli hedefleriniz ve geçerlilik duygunuz etrafında neyin değişmesi gerektiğini vurgulayabilir.


Kova Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Cuma gününün kozmik manzarası, aydınlatıcı spot ışığını senin üzerine çekiyor, Kova. Özellikle bağımsızlık duygunuz ve kişisel ifadenizle ilgili olanlar olmak üzere çeşitli testlerden geçtiniz. Bugünün gökyüzü, mevcut kariyer yörüngeniz ve bağımsız ihtiyaçlarınız arasında yapılması gereken, yapı arayan Satürn, vurgulama ve yapılması gereken değişikliklerle birlikte, aydınlatıcı güneşin sert bir kareye kilitlendiğini görüyor.


Balık Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Son zamanlarda derisini değiştiren bir yılan gibisin Balık. Evren, bilinçaltınızdan eski duygusal kirleri temizlemenizi sağladı, bu nadiren kolay bir iş. Bu temizlik bugün, aydınlatıcı güneş gerçekliği kontrol eden Satürn ile kareler halinde ortaya çıkıyor. Bu melankolik yön, ağır ruh hallerine ve zihinsel fırtına bulutlarına neden olabilir, bu nedenle, içinde demlenenler için sağlıklı bir çıkış bulmayı hedefleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.