Günlük Burç Yorumları 28 Ekim 2021

28 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 28 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, kendi bağımsızlığınızda bir cesaret duygusu geliştirmek için buradasınız. Yılın bu zamanı, enerjinizi yalnız bir yolculuk olarak yaşamdan uzaklaştırır ve yakın bağlantı sanatını derinleştirmenizi sağlar. Bugünün Aslan burcundaki üçüncü dördün ay, bağ kurma yolunda hala benimsenmesi gereken değişiklikleri aydınlatıyor. Başka bir yerde, sevgili Venüs’ün Jüpiter ile tatlı buluşması, iyi ruh hallerini ve neşeli tavırları teşvik eder.


Boğa Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Perşembe günkü gökyüzü, beni son zamanlardaki ağır ruh hallerine karşı bir karşılama sunuyor, Boğa. Yönetici gezegeniniz, diğer yönelimli Venüs, iyimser Jüpiter ile canlandırıcı bir bağlantıya kilitleniyor. Bu canlı eşleşme, genişleme şansını aramaya istekli olduğunuz sürece yeni kariyer fırsatları sunar. Başka bir yerde, Aslan burcundaki üçüncü dördün ay, ilişki meseleleri ve ev hayatı etrafındaki karışıklıkları çözmek için gerilimleri aydınlatır.


İkizler Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzünün altına dökülen güzel duyguları kucaklayın, İkizler. Heartfelt Venüs, büyüme veren Jüpiter ile canlandırıcı bir bağlantı kurarak mevcut ilişki anlatınıza tazelenmiş ve olumlu bir bakış açısı sunar. Tek veya tek başına, mevcut veya potansiyel bağlantıları canlandırmak için ideal bir gün. Bu arada, Aslan burcundaki üçüncü çeyrek ay, iletişim tarzınızda benimsenmeyi bekleyen değişiklikler önerir.


Yengeç Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, ayın değişen ruh hallerine karşı oldukça hassassınız. Perşembe günü gökyüzü, Luna’yı üçüncü çeyrek aşamasına girerken güneşle çelişiyor. Döngünün bu kısmı sizin için gergin, çünkü yaratıcı sürecinizi yeniden düzenlemeniz ve yaralı özgüven duygularını incelemeniz isteniyor. Başka yerlerde, sevgili Venüs ve büyüme veren Jüpiter güçlerini birleştirirken samimi ortaklıkları iyileştirmek için yardım sunulur.


Aslan Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası spot ışığını senin üzerine çekiyor Leo. Üçüncü dördün ay bugün burcunuza geliyor ve yeni gelişen kimlik duygunuz ile evinizin ve aile tabanınızın talepleri arasındaki boşluğu doldurmaya yönelik güçlü bir ihtiyacın sinyalini veriyor. Neyse ki, Venüs ve Jüpiter’in tatlı buluşması yardım sunuyor. Bu faydalı eşleştirme, yaratıcı genişleme fırsatları ve romantik bağlantıların artmasını sağlar.


Başak Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Perşembe göğü altında kendine karşı nazik ol Başak. Kendine odaklı Aslan burcunda üçüncü dördün ay ortaya çıkarken, oldukça hassas bir boşlukta ilerliyorsunuz. Bu ay, zihinsel sağlığınız ve kendi maneviyat duygunuzla bağlantınız etrafında gerçekleşmesi gereken önemli değişiklikleri benimsemenize yardımcı olur. Neyse ki, Venüs’ün Jüpiter ile olan tatlı bağlantısı, aile bağları ve egzersiz yoluyla rahatlama sağlıyor.


Terazi Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü rahatlama ve cesaretlendirme ile geliyor, Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, bugün büyüme sağlayan Jüpiter’den destek bekliyor. Bu faydalı eşleşme, yaratıcı arayışlarınız yoluyla genişlemenin yanı sıra romantik fırsatlar da sunar. Bekar veya evli, tatlı flörtlerle gününüzü güzelleştirme fırsatını kaçırmayın. Başka bir yerde, Aslan burcundaki üçüncü çeyrek ay, sosyal ağınızda yapılacak değişiklikleri aydınlatır.


Akrep Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Sonunda iyi haberler yolda, Akrep. Perşembe günkü gökyüzü, yakın aile bağlarının ve kişisel yetenek duygunuzun keyfini çıkarmanız için yükselen bir enerji sunan, tatlandırıcı Venüs ile genişleme arayışındaki Jüpiter’in mutlu eşleşmesine sahiptir. Neyse ki, bu iletişim sayesinde mali durumunuz da hoş bir destek alıyor. Başka bir yerde, Aslan burcundaki üçüncü çeyrek ayı, kariyer cephesinde bağımsızlık duygunuzu etkileyen değişiklikleri aydınlatır.


Yay Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, doğal olarak dünyaya sıcak ve büyülü bir enerji yayarsınız. Bu doğal parıltı son zamanlarda zor geçiyor, ama neyse ki Perşembe günkü gökyüzü bunu düzeltmek için çalışıyor. Manyetik Venüs, yönetici gezegeniniz olan neşeli Jüpiter ile destekleyici bir bağlantı kurar. Bu toplantı, kişiliğinize göz kamaştırıcı bir çekicilik ve artan beğeni havası getiriyor, bu da doğru insanları amacınıza çekmenize yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası hem hediyeler hem de özümsenecek dersler içeriyor, Oğlak. Bir yandan Aslan burcundaki üçüncü dördün ay ortaya çıkar ve kalbinizin etrafına inşa edilmiş ve yıkılması gereken eski savunmaları aydınlatır. Öte yandan, bağ oluşturucu Venüs, inanç aşılayan Jüpiter ile hizalanır ve sürekli bir tatlılık ve büyüme kaynağı sunar. Aşk hayatınızda yer alan hikayeye yaslanın ve savunmasız bir yaklaşımı benimseyin.


Kova Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Evren, sizi ortaklık hikayenizin yeni unsurlarına uyandırmaya niyetli, Kova. Dinliyor musun? Romantizme aç Aslan burcundaki üçüncü çeyrek ayı bugün ortaya çıkıyor ve kariyer talepleri ile ortaklık ihtiyaçları arasında yapılacak değişiklikleri aydınlatıyor. Neyse ki, güzel Venüs geniş Jüpiter’e ulaştığından, bunun düzeltilmesi kolay olmalı. Bu faydalı eşleştirme, canlanmış ruh halleri ve kucaklanacak romantik bir atmosfer sunar.


Balık Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Perşembe günkü gökyüzü, ruhlarınızı aydınlatmayı ve sürecinize biraz inanç aşılamayı teklif ediyor, Balık. Yönetici gezegeniniz, genişleme arayışında olan Jüpiter, bugün bağ kuran Venüs’ten sıcak bir ziyaret alıyor. Bu özgecil eşleştirme, ruh halini canlı ve iyimser tutarken kariyer cephesinde büyüme için genişleme sunar. Başka bir yerde, Aslan burcundaki üçüncü çeyrek ay, günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasındaki boşluğu vurgular.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.