Günlük Burç Yorumları 27 Ekim 2021

27 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 27 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Güçlü duygular, Çarşamba günü gökyüzünün altında yüzeye çıkıyor, Koç. Aile odaklı Yengeç ayı, günü yenilenme arayışında olan Plüton ile keskin dilli bir muhalefette geçirerek, evde veya ofiste yoğun karşılaşma olasılığını artırıyor. Karmaşık duygularınızı kabul etmek her zaman kolay olmasa da, onlara biraz nefes alma odası vermek önemlidir.


Boğa Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Çarşamba gününün kozmik manzarası Boğa’nın altında zihinsel gerilimlerin demlenmesi muhtemel. Beyninizin düdüklü tencere gibi davranmasına izin vermek yerine biraz buhar atmayı hedefleyin. Aşırı duyarlı Yengeç ayı, günü derin düşüncelere dalan Plüton ile gergin bir karşıtlık oluşturarak geçirir ve yoğun duygusal etkileşimler için fırsatlar sunar. Gerçeğinizi dile getirmenize izin vermek, ne kadar zorlu olursa olsun, stresi hafifletmeye yardımcı olur.


İkizler Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Bir İkizler olarak, önünüzde ortaya çıkan her şeyi otomatik olarak rasyonelleştirmeniz doğaldır. Çarşamba günü gökyüzü, duygularınızla bağlantınızı derinleştirmeniz için sizi zorluyor, zihinsel kaplamanın koltuk değneği hariç. Karamsar Yengeç ayı, derinlere inen Pluto ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitlenir ve dürüst bir yaklaşım gerektiren hassas ilişki konularına ışık tutmanızı sağlar.


Yengeç Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Evren, en yakın ilişkilerinizde yüzleşmelerin gerçekleşmesini talep ediyor, Yengeç. Ayın burcunuzdaki varlığı, aktif, duygusal kendini ifade etme ihtiyacınızı harekete geçirdiğinden, neyin ele alınması gerektiğine göz yumamazsınız. Luna’nın gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile gergin karşıtlığı, önemli gerçekleri halının altından süpürmenize yardımcı olur. Gerginlikleri bastırmak yerine havayı temizlemeyi hedefleyin.


Aslan Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

İş akışının bugün biraz türbülansla karşılaşması muhtemel Leo. Yengeç Ay’ı gerçeği söyleyen Plüton ile karşı karşıya gelirken ortaya çıkan karmaşık duygulara kendinizi bırakın. Bu güçlü muhalefet, günlük çalışma rutininizin ve sağlığınızın etrafında beliren gizli gerilimleri aydınlatmaya çalışır. Vücudunuzun hepsini içinde tutmasını sağlamak yerine, aktif olarak stres için bir serbest bırakma kaynağı aramayı hedefleyin.


Başak Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Evren, kalbin meselelerine yaklaşımınızı aktif olarak dönüştürüyor, Başak. Son derece hassas Yengeç ayı, düşünceli Plüton ile bir muhalefete kilitlendiğinden, Çarşamba günü gökyüzü bu devam eden hikayeye ev sahipliği yapıyor. Bu güçlü eşleşme, seks, yaratıcı güç ve romantik bağ ile ilgili hassas konuları gün yüzüne çıkaracak gibi görünüyor. Kendinizi dikkat dağıtıcı şeylerle meşgul etmek yerine havayı temizlemeye çalışın.


Terazi Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Ev hayatınız sürekli bir değişim yeri haline geldi, Terazi. Kökleriniz, aile deneyiminiz hakkındaki anlayışınızı derinleştirmeniz ve rahatsız edici duygusal sorunları ortadan kaldırmanız gerekiyordu. Çarşamba günü gökyüzü, empatik Yengeç ayı, düşünceli Plüton ile zorlu bir karşıtlığa kilitlendiğinden bu anlatıya dokunuyor. Bu eşleştirme, ev yaşamınız ve onaylanması gereken kamusal yaşamınız arasındaki kabul edilmeyen stresi aydınlatır.


Akrep Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Evren, zihinsel dünyanızla daha sağlıklı bir ilişki geliştirmeye sizi zorluyor, Akrep. Zihinsel gerilimi hafifletmek için yeni yollar geliştirmenize izin veriyor musunuz? Derin duygulu Yengeç ayı gözleri gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile kilitlerken, Çarşamba günü gökyüzü bu soruyu akılda tutarak geliyor. İletişim tarzınızı derinlemesine incelemeye teşvik edildiğinden, yoğun karşılaşmalar olasıdır.


Yay Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Çarşamba gününün kozmik manzarası sizi kendi yarattığınız özel bir dünyaya çağırıyor, Yay. Samimi bağlantılar, dürüst konuşmalar ve onarıcı faaliyetler için can atıyorsunuz. Karamsar Yengeç ayı, günü acımasızca dürüst Pluto ile güçlü bir muhalefet içinde geçirerek, öz-değerinizle ilgili eğilmeniz gereken derinlerde yatan yaralılık duygularını kabul etmenize yardımcı olur. Güvenli ve bilinen şeylere tutunmak yerine bırakmayı hedefleyin.


Oğlak Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Şu anda en yakın ilişkilerinde neler oluyor, Oğlak? Evren, daha yakın ilişki kurma yolundaki karışık düğümleri çözmenize yardımcı olmak için dikkatinizi o yöne yönlendirmek için çalışıyor. Nazik Yengeç ayı, kara kara düşünen Pluto ile zorlu bir karşılaşmaya kilitlenir ve çözülmemiş sorunları doğrudan yüzeye çıkarır. Sorunlardan kaçmak yerine gözlerinizin içine bakın.


Kova Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Çarşamba günü gökyüzü seni her zamankinden daha yoğun buluyor Kova. Yapılacak işler, görülecek insanlar ve tamamlanacak gündemler var. Motive Yengeç ayı, görevde kalmayı ve halledilmesi gereken her şeyin üstesinden gelmeyi kolaylaştırır. Luna’nın duygusal olarak ham Plüton ile karşıtlığına dikkat edin, çünkü bu güçlü eşleşme derinlerden eski duyguları uyandırır. Yaratılışa kanalize ederek onlara bir çıkış noktası verin.


Balık Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Çarşamba günü, Balık burcunun yüzeyinin altında kabul edilmeyen gerilimler yükseliyor. İnisiyatif alan Yengeç ayı, sizi bir oyun ve zevk duygusu geliştirmeye odaklanmaya teşvik eder, ancak gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile zorlu muhalefeti, güç, yenilenme ve kontrolsüz hayal kırıklıkları ile ilgili sorunlara işaret edebilir. Sizi rahatsız eden şeyleri örtbas etmek yerine, özellikle hedefler ve arkadaşlıklar konusunda dönüşüm ihtiyacınızı onurlandırmayı hedefleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.