Günlük Burç Yorumları 24 Ekim 2021

24 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 24 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası sizi harekete geçiriyor, Koç. Ay, çok yönlü İkizler’den sekerek sizi iletişimsel çabalara katılmaya ve çevrenizdeki yerel hareketi geliştirmeye teşvik ediyor. Luna’nın etkileyici Merkür ile destekleyici bağlantısı, uzlaşmaya varmayı ve akıcı konuşmalar yapmayı kolaylaştırır. Daha sonra, ayın puslu Neptün ve sevgilisi Venüs ile olan çekişmesi, ortaklık konularında idealizmi fazla ileri götürebilir.


Boğa Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa, üretken görevlere bugün önde başlayın. Yapılacaklar listenizin üstesinden gelmek, elinizden gelenin en iyisini hissetmenize yardımcı olur – bu yemek hazırlama, çamaşır yıkama veya kişisel projelerinizden vazgeçmeyse. Luna’nın iletişimsel Merkür ile pürüzsüz bağlantısı, kafanızı açık tutmanızı ve hızlı hareket etmenizi kolaylaştırır. Daha sonra, ay gerçekliği çözen Neptün ve diğer yönelimli Venüs’le karşı karşıya gelirken ilişkilerle ilgili göz ardı edilen duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.


İkizler Burcu
24 Ekim 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, kafanızda o kadar kaybolabilirsiniz ki fiziksel varlığınızı hiçe sayarsınız. Ay burcunuzdan geçerken, Pazar günü gökyüzü vücudunuzla daha sağlıklı bir ilişki kurmanızı hatırlatır. Luna’nın haberci Merkür ile uyumlu bağlantısı, yaratıcı ve romantik cephede hareket kolaylığı sağlar, ancak puslu Neptün ve sevgilisi Venüs ile olan anlaşmazlığı daha sonra ilişki sorunlarını vurgulayabilir.


Yengeç Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Bugün rahat kabuğunuzun içine sürün, Yengeç. Biraz yalnız düşünme havasındasınız. Bugünün gökyüzü, Ay’ın dalgın İkizler’de hareket ettiğini görüyor ve sizi günlük tutmaya, dağınıklığı toplamaya ve dinlenmeye zaman ayırmaya teşvik ediyor. Luna’nın Merkür ile bağlantısı, sorunsuz aile sohbetlerine katılmayı kolaylaştırır, ancak vizyon sahibi Neptün ve değer yaratan Venüs ile olan ilişkisi, daha sonra iş cephesindeki hayal kırıklıklarını vurgulayabilir.


Aslan Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü, sosyal bağlantı ihtiyacınızı ortaya çıkarır, Leo. Arkadaşlarınızı arayın ve brunch için buluşma planları yapın ya da sadece sevdiklerinize ulaşarak evinizin rahatlığında bağları güçlendirmeyi hedefleyin. Luna’nın glib Merkür ile destekleyici bağlantısı, konuşmayı akıcı hale getirir, ancak sevgilisi Venüs ve uzaylı Neptün ile olan anlaşmazlığı, gerçeği bulanıklaştıran ilişki idealizmlerini vurgulayabilir.


Başak Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Her zaman bir adım öndesin Başak. Bu nedenle Pazar günü gökyüzü sizi daha büyük özlemleriniz üzerinde düşünürken ve kariyerinizle ilgili yapılacak önemli değişiklikleri ele alırken buluyor. Luna’nın konuşkan Merkür ile olan tatlı bağı, niyet ettiğiniz her şeye zihinsel dayanıklılıkla çalışmayı kolaylaştırır. Daha sonra, diğer yönelimli Venüs ve gerçekliği büken Neptün ile ayın karesi hassas aile bağlarını tahriş edebilir.


Terazi Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Her zamanki hafta sonu rutininden kaç, Terazi. Heyecan ve manzara değişikliği için can atıyorsunuz! Ay, meraklı İkizler’de dans ederek sizi eğitim arayışlarını keşfetmeye, seyahat planlarını düşünmeye ve konfor alanınızdan çıkmaya teşvik ediyor. Luna’nın Merkür ile olan tatlı bağı size hız ve zihinsel netlik sağlarken, kalpten hissedilen Venüs ve idealist Neptün ile olan anlaşmazlığı daha sonra bitmemiş ilişki konuşmalarını açabilir.


Akrep Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Pazar göğü altında ekstra hassas koşuyorsun, Akrep. Kendinizi rahat bırakın ve bazı karmaşık duygularınızı sıralarken size en yakın olanlara güvenin. Ayın etkileyici Merkür ile pürüzsüz bağlantısı, ağır konularda netlik ve anlayış sunduğundan, ilişki sorunlarını doğrudan ele almak için ideal bir gün. Daha sonra, ayın rüya gibi Neptün ve bağ kuran Venüs ile olan çekişmesi finansal endişeleri canlandırabilir.


Yay Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

En yakın ilişkilerinizde neler oluyor, Yay? Ay, hızlı düşünen İkizler burcunuzun zıt burcunda süzülürken, evren bugün odağınızı bu değerli bağlantılara yönlendiriyor. Luna’nın etkileyici Merkür ile destekleyici bağlantısı, arkadaşları veya ortaklarla iletişim kurmak için ideal bir gün olmasını sağlar, ancak daha sonra idealist Neptün ve romantizm özlemi çeken Venüs ile olan anlaşmazlığı, iç cephede iyileşmeyen sorunları tetikleyebilir.


Oğlak Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü, üretken bir hareket tarzına geçmenizi sağlıyor, Oğlak. Ay, günü çok yönlü İkizler arasında dolaşarak geçirerek sizi yapılacaklar listenizin önüne geçmeniz ve işlerinizi verimli bir şekilde yönetmeniz için teşvik eder. Luna’nın zihinsel olarak keskin Merkür ile pürüzsüz bağlantısı, kariyer temelli çabalardan kopmayı kolaylaştırır, ancak sevgilisi Venüs ve puslu Neptün ile olan tartışması daha sonra ilişkilerdeki iyileşmemiş yaraları aydınlatabilir.


Kova Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Pazar günleri, Kova burcunda keyif en üst düzeyde hüküm sürüyor. Sıradan zorunlulukları başka bir zamana saklayın – kendinizi ifade etmek için yaratıcı bir bağlantıya ihtiyacınız var. Ayın etkileyici Merkür ile bağlantısı zihinsel dayanma gücünü etkinleştirmeyi kolaylaştırdığı için yaşam gücünüzü yeniden canlandırmak için romantizm ve sanat duygunuzu harekete geçirmeyi hedefleyin. Daha sonra, Luna’nın bağ odaklı Venüs ve puslu Neptün ile olan çekişmesi, arkadaş grupları etrafında konuşulmayan konuların altını çizebilir.


Balık Burcu
24 Ekim 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası sizi yeraltında kendi tasarımınızın rahat dünyasına çağırıyor, Balık. Ay dalgın İkizler’den geçerken en yakın akrabalarınız arasında yumuşak ve nazik bir güne ihtiyacınız var. Luna’nın Merkür ile pürüzsüz bağlantısı, derin, içten konuşmaları teşvik eder ve onlara şifa vermeleri için bolca alan sunar. Daha sonra, ayın sevgilisi Venüs ve gerçekçi olmayan Neptün ile anlaşmazlığı kariyer gerilimlerini canlandırabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.