Günlük Burç Yorumları 23 Ekim 2021

23 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 23 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Tamamen ortaklık dünyasına daldın, Koç. Tek başına ya da tek başına, başkalarıyla aranızda olan şeyleri yakından incelerken, duygusal bağ kurma deneyiminizi yeniden değerlendirmeniz kritik önem taşıyor. Cuma günü gökyüzü, güneşin samimiyet odaklı Akrep’e doğru dans ettiğini ve cinsellik, şehvet ve bağlılık konusunda duygusal olarak daha ham ve savunmasız bir yaklaşımı ortaya çıkarmak için sizi içeriye çağırdığını görüyor.


Boğa Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

İş akışınıza olan bağlılığınız hiç durmadı, Boğa. Arıza süreniz ile üretken süreniz arasında daha işlevsel bir denge oluşturmak için mevcut çalışma koşullarınızı çözmeniz çok önemliydi. Cuma günü gökyüzü, odağınızı iş yükünüzün yeniden düzenlenmesinden uzaklaştırmaya ve güneş şehvetli Akrep burcuna girerken ortaklık deneyiminizi derinleştirmeye yönlendirmeye başlar.


İkizler Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, geçen ay zevk ve neşe duygunuzu yeniden keşfetmeniz şarttı. Biraz hafiflik hissetmek için yaratıcı enerjinizi keşfetmeniz ve romantizmin büyülü dünyasına dalmanız gerekiyordu. Artık sevdiğiniz şeyle olan bağlantınızı temizlediğinize göre, çalışma ve becerilerinizi geliştirme zamanı. Güneş bugün keskin odaklı Akrep burcuna doğru ilerliyor ve enerjinizi iş/yaşam dengenizi yeniden tasarlamaya gönderiyor.


Yengeç Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, istemeden gizemli ruh hallerine dalmanız çok kolay. Evren sizi derin sularda adım atmaya ve sizi hâlâ rahatsız eden uzun süredir devam eden duygusal sorunları ortadan kaldırmaya teşvik ettiğinden, geçtiğimiz birkaç hafta duygusal istikrarınızı test etti. Neyse ki, güneş şehvetli Akrep’e doğru ilerliyor, sizi sıkıntılardan kurtarıyor ve yaratıcı bir şekilde canlandırıcı projelere ve eğlenceli romantik arayışlara odaklanmanızı keskinleştiriyor.


Aslan Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Köklerinde neler oluyor, Leo? Kesintisiz bir hareket halindeydiniz ve iletişimle o kadar iç içeydiniz ki, kalbiniz temellerinizi sağlamlaştırmak ve yatıştırıcı bir dinginlik geliştirmek için biraz kesinti istiyor. Güneş bugün duygusal olarak güçlü Akrep burcuna geçerek sizi yılın bilinçaltında en aktif, özel zamanına işaret ediyor. Odak noktanızı önümüzdeki ay ev ve aile yaşamınızı güvence altına almaya yönlendirmeyi hedefleyin.


Başak Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, ayrıntılı çalışma için keskin bir içgüdüye sahip, doğuştan hikaye anlatıcısısınız. Doğal yeteneklerinizi derinleştirdiğiniz ve özgüveninizi güçlendirdiğiniz geçen bir ayın ardından, nihayet kendinizi yeni bir kapasitede ifade etmeye ve kendinizi bir kez daha paylaşmaya açmaya hazır hissediyorsunuz. Güneş, enerjinizin büyük bir kısmını eğitim arayışlarına, iletişime ve zihinsel iç dünyanıza yeniden odaklayarak, bugün derin duygulara sahip Akrep’e doğru kıvrılıyor.


Terazi Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Kendini sıfırdan yeniden inşa ediyorsun, Terazi. Geçen ay, bireysellik ve kendini ifade etme sorunlarıyla derinden boğuştuğunuz için, çiçek açmak istediğiniz vizyonunuzu temellendirmenize yardımcı oldu. Güneş derin duygu Akrep’e doğru ilerlerken, Cuma günü gökyüzü, bu devam eden kişisel gelişim yolculuğunda bir sonraki adımı attığınızı görüyor. Önümüzdeki haftalar, yeterince kullanılmayan yeteneklerinizi ve becerilerinizi harekete geçirmenize yardımcı olacak.


Akrep Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Sonunda mevsimin geldi Akrep! Güneş bugün burcunuza doğru ilerliyor ve sizi gizlice saklandığınız yansıtıcı mağaradan çekip çıkarıyor. Yolunuzu kapatan kendi kendinize inşa ettiğiniz tıkanıklıkları kaldırmak için çalışmanız şarttı. Artık büyümek için daha fazla netliğe ve alana sahip olduğunuza göre, odağınızı önümüzdeki yıl için kendinizi ifade etmenize, bireyselliğinize ve kimliğinize ayırabilirsiniz.


Yay Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, her zaman dünyadaki yaşam yasalarını düşünürsünüz. Birkaç hafta boyunca artan sosyalleşme ve ağ kurmanın tadını çıkardıktan ve vizyonlarınızı hayata geçirmeye çalıştıktan sonra, hayatınızı huzur içinde düşünebilmeniz için olay yerinden sessizce çekilmenin zamanı geldi. Güneş bugün özel Akrep burcuna doğru ilerliyor ve odaklanmanızı önümüzdeki ay rahatlama, dinlenme ve yenilenmeye yönlendiriyor.


Oğlak Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Kariyerin senin için her zaman önemli bir rol oynadı, Oğlak. Son haftalarda bazı ilerlemeler kaydettiniz veya en azından kendi başarı güdünüzün etrafında karışan daha derin hikayeler ortaya çıkardınız. Bugünün gökyüzü, güneşin duygusal açıdan zengin Akrep’e doğru ilerlediğini görüyor ve odağınızı uzun vadeli hedeflerinize ve tuttuğunuz ittifaklara yönlendiriyor. Önümüzdeki ay, yaptığınız işe bağlı olarak ödüller veya getiriler sunabilir.


Kova Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Defnelere güvenme, Kova! Kariyer açısından yılın en güçlü zamanına giriyorsunuz. Geçen ay, eğitim girişimlerine, seyahat planlarına daldığınızı veya kendi yaşam felsefenizi çürüttüğünüzü gördü. Artık zihninizin gözündeki kariyerin peşinden gitmeye hazırsınız. Güneş bugün son derece odaklanmış Akrep burcuna doğru ilerliyor, sosyal ağınızda görünürlüğünüzü artırıyor ve önümüzdeki haftalarda ilerleme için fırsatlar sunuyor.


Balık Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

İşler senin için aydınlanmaya başlıyor, Balık. Yakınlık, bağlılık ve seks deneyiminizle ilgili duygusal olarak yüklü bazı materyalleri gözden geçirmeniz gerektiğinden, zorlayıcı birkaç hafta oldu. Artık bu psikolojik kozadan çıktığınıza göre, yaşam üzerine yepyeni bir felsefe inşa etmeye hazırsınız. Güneş bugün keskin Akrep burcuna geçerek eğitimin, seyahatin ve hayata dair temel inançlarınızın önemini aydınlatıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.