Günlük Burç Yorumları 2 Ekim 2021

2 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 2 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Evren bugün ilişki sanatı üzerine dersler veriyor, Koç. Romantizme can atan Aslan ayı, bağ oluşturan Venüs ile bir kareye kilitlenerek, sıkı sıkıya bağlı ortaklıklarda cinsiyete ve duygusal yakınlığa karşı farklı tutumlar karşısında karamsarlığı kolaylaştırır. Neyse ki, Venüs’ün dönüşüm arayan Pluto ile destekleyici bağlantısı, yaklaşan değişiklikleri doğrudan entegre etmenize yardımcı olur.


Boğa Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Cumartesi gününün kozmik manzarası sizi dönüştürücü harekete, Boğa’ya doğru itiyor. Yönetici gezegeniniz, barış arayan Venüs, değişim talep eden Plüton ile destekleyici bir bağlantı kurar. Bu güçlü eşleşme, barışçıl ve entegrasyon odaklı bir şekilde, büyük ilişki değişikliklerine eğilmek için canlandırıcı bir fırsat sunuyor. Luna’nın Venüs’e karesi, salıverilmeyi arayan herhangi bir bastırılmış duyguyu serbest bırakmanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Dikkatinizi iş akışınızla olan ilişkinize odaklayın, İkizler. Kalp odaklı Aslan ayı Venüs ile kare açı yaparken, evren bugün iş ortamınızda gerçek değerlerinize öncelik verdiğinizden emin olmak için çalışıyor. Bu arada Venüs, yakın ilişkilerinizi nazikçe büyümeye ve daha fazla yakınlığa doğru iten gerçeği arayan Plüton ile destekleyici bir bağlantı kurduğunu fark eder.


Yengeç Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Odağınızı romantik hayatınıza odaklayın, Yengeç. Bu arenadan memnun musunuz yoksa biraz çeki düzene ihtiyacı var mı? Cumartesi gökyüzü, manyetik Venüs’e kare açan romantik Aslan ayını bulur ve neyin ayarlanması gerektiğini vurgulamanıza yardımcı olur. Neyse ki, Venüs’ün yenilenen Plüton ile tatlı buluşması, yakın bağlara taze bir soluk getirmenize yardımcı olur ve dürüst tartışmalar için zemini açar.


Aslan Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Bugün kendi ihtiyaçlarınıza odaklanın Leo. Ay burcunuzdan geçerken vücudunuza geri dönmeniz ve bağımsızlık duygunuzu kabul etmeniz önemlidir. Luna’nın manyetik Venüs’ü olan karesi, daha derin iyileşme sağlayan herhangi bir aile bağını vurgulayabilir. Neyse ki, Venüs’ün değişim getiren Plüton ile tatlı bağlantısı, bu sıkı sıkıya bağlı bağlar etrafındaki dönüşümü iyileştirmenize ve benimsemenize yardımcı olur.


Başak Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün kapalı kapılar ardında biraz zaman geçirmek ideal, Başak. Ay, tembel Aslan’da gezinerek sizi yetişmeye, dinlenmeye ve maneviyat duygunuzla yeniden bağlantı kurmaya teşvik eder. Luna’nın sevgilisi Venüs ile karesi, samimi ortaklıkların ön saflarına bazı duygusal konuşmalar getirebilir. Neyse ki, Venüs’ün şifacı Pluto ile olan destekleyici bağlantısı, sizi zorlu şeylerle yüzleşmeye ve değişiklikleri önünüzde kucaklamaya teşvik ediyor.


Terazi Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Evren seni gelişmeye zorluyor Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ kuran Venüs, yenilenme arayışında olan Plüton ile ittifak kurarken, Cumartesi günü gökyüzü sizi evinizin ve aile cephenizin çevresinde daha önce ortaya çıkan değişiklikleri kucaklamaya teşvik ediyor. Bu güçlü eşleşme, aile geçmişine yönelik iyileştirici bir yaklaşımı benimsemenize yardımcı olurken, Ay’ın Venüs’le karesi, bastırılmış duyguları serbest bırakmanıza yardımcı olur.


Akrep Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Cumartesi gününün kozmik manzarası, dünyadaki yerinizi genel olarak gözden geçirmenizi sağlar, Akrep. Ay, Leo’yu arayan spot ışığında sinsice ilerleyerek sevgilisi Venüs ile gergin bir kare oluşturur. Bu eşleştirme, özellikle ben ve biz sorunlarıyla ilgili olarak, ilişkilerdeki huzursuz ruh hallerini artırabilir. Neyse ki, Venüs’ün dönüştürücü Plüton ile destekleyici bağlantısı, herhangi bir uyku halindeki gerilimin havasını temizlemeye yardımcı olabilecek iyileştirici konuşmaları teşvik eder.


Yay Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Eski bir ilişki bagajını temizlemenin ortasındasın, Yay. İlişki odaklı Venüs, dönüşüm arayan Plüton ile pürüzsüz bir bağlantı kurarken, bugün bu hikayeyi kucaklamanıza izin verin. Bu eşleştirme, aşka açılma söz konusu olduğunda, özgüven ve öz değer duygunuz etrafında neyin değişmesi gerektiğini aydınlatır. Cesur Aslan ayı, duygularınızı aktif bir çıkışa yönlendirmenize yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Evren sizi yeni bir kapasitede gelişmeye teşvik ediyor, Oğlak. Derisini döken bir yılan gibi, bu zaman dilimi sizi biraz savunmasız bir yerde bulur. Cumartesi günü gökyüzü, kalp merkezli Aslan ayı bağ odaklı Venüs ile kareye girerken, yakınlık etrafında bastırılmış duyguların kilidini açarken bu hikayeye dokunuyor. Neyse ki, Venüs’ün değişim getiren Plüton ile sorunsuz bağlantısı, yakın ortaklıklarda uzun süreli değişiklikleri hayata geçirme şansı sunuyor.


Kova Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Cumartesi gününün kozmik manzarası, mevcut ilişki hikayenize yeni bir soluk getirmenize yardımcı oluyor, Kova. Ay’ın romantizm tutkunu Aslan’daki varlığı, dikkatinizi başkalarıyla yaptığınız duygusal alışverişe çekerken, manyetik Venüs’lü karesi, kabul edilmesi gereken hareketsiz gerilimleri vurgular. Neyse ki, Venüs’ün gerçeği arayan Pluto ile pürüzsüz bağlantısı, arduvazı temizlemek için fırsatlar sunuyor.


Balık Burcu
2 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

İşe başla, Balık. Kendinizi harekete geçirmezseniz hayallerinizi gerçekleştiremezsiniz ve Cumartesi günkü ateşli Aslan ayı tam da bunu yapmanıza yardımcı olabilir. Dikkatli olmazsanız, Luna’nın pasif Venüs ile karesi sizi zararsız ama tembel fanteziler dünyasına kilitleyebilir. Neyse ki, Venüs’ün dönüştürücü Pluto ile destekleyici teması, hedeflerinize giden yolda neyin durduğunu kabul etmenize ve ileriye giden yolu temizlemenize yardımcı olur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.