Günlük Burç Yorumları 17 Ekim 2021

17 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 17 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, kendi yaşamınızın ve vizyonunuzun efendisi olmak için buradasınız. Kendiniz için hayal ettiğiniz rüya her ne pahasına olursa olsun en büyük önceliğiniz olarak kalmalı ve farklı bir yol izlemenizi isteyenlere karşı onun için savaşmanız gerekebilir. Pazar günkü gökyüzü, ego odaklı güneş ve dönüştürücü Plüton popo kafaları olarak hırslara ve dengeleyici ilişki ihtiyaçlarınıza yaklaşımınız söz konusu olduğunda, yenilenme için güçlü bir fırsat sunuyor.


Boğa Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Basit görünse de, hayatınızın bir parçası rahatlamayı öğrenmektir, Boğa. İşinize olan bağlılığınız söz konusu olduğunda, tüm motorları genellikle yanma noktasına kadar çalışır durumda tutma eğilimindesiniz. Pazar günü gökyüzü, kendine odaklanan güneş, duygusal olarak ham Plüton ile gözleri kilitlerken, bu anlatının gerginliğine odaklanıyor. Bu eşleştirme, dikkatinizi iş/yaşam dengeniz etrafında değişmesi gereken tüm iç dinamiklere çeker.


İkizler Burcu
17 Ekim 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Yakın ilişkilere yaklaşımınız tam bir yeniden yapılanma aşaması altındaydı, İkizler. Ortaklık söz konusu olduğunda ileriye giden yolunuzu engelleyen içsel duygusal tıkanıklıklarla kafa kafaya yüzleşmek korkutucu, ancak işi yapmak için yeterince hazır olduğunuzu biliyorsunuz. Pazar günü gökyüzü, güneş ve Plüton’u karşıt buluyor ve kararlı bağlantılara yaklaşımınızı yeniden şekillendirmek için sizi bu sürece daha da derinden çağırıyor.


Yengeç Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Hiç kimse ilişkilerin anlaşılmasının kolay olacağını söylemedi, Yengeç! Ortaklıklarınızın gelişebileceği sağlam bir temel oluşturma sürecinde yüzdüğünüz için bunu artık çok iyi biliyorsunuz. Pazar gününün kozmik manzarası, ben-merkezli güneş gerçeği söyleyen Plüton ile meydan okurken bu devam eden yaşam dersi etrafındaki sürtüşmeyi aydınlatıyor. Bu eşleştirme, taahhütle ilgili endişelerinizi savunmasız bir şekilde ifade etmenize ve hayal kırıklıklarının havasını temizlemenize yardımcı olur.


Aslan Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Son yıllarda vücudunla daha dikkatli ve anlamlı bir şekilde yeniden bağlantı kurman senin için çok önemliydi Leo. Pazar günü gökyüzü, sağlığınızla ve iş/yaşam dengenizle ilgili bu hikayeyi vurguluyor, çünkü bencil güneş duygusal olarak güçlü Plüton ile gergin bir konfigürasyon oluşturuyor. Bu rahatsız edici eşleştirme, bu arenadaki olası anlaşmazlıkları aydınlatmak için çalışır ve refahınızı korumak için nerede değişiklik yapılması gerektiğini ima eder.


Başak Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, dünyanın gözünü kamaştırmak için çeşitli yeteneklere sahipsiniz. Özellikle hangi becerilerinizi geliştirmek ve göstermek istediğinizi belirlemek giderek zorlaşıyor. Pazar gününün kozmik manzarası, kimlik odaklı güneş, gerçeği ortaya çıkaran Plüton’dan sert bir kare oluştururken, bu devam eden anlatıyı vurgular ve kişisel projelerinize yaklaşımınızı yeniden oluşturmanıza ve yeniden inşa etmenize yardımcı olur.


Terazi Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Ev diyebileceğin bir yer bulmak senin için giderek daha önemli hale geldi, Terazi. Gelişmeniz için kendinize sağlam bir temel oluştururken, aynı zamanda erken yetiştirilmenizden kaynaklanan ağır duygusal unsurlarla da başa çıkmak zorunda kaldınız. Pazar günü gökyüzü, geçmiş ve şimdiki benliğiniz arasındaki bu hikayeyi yoğunlaştırıyor, ego inşa eden güneş ve duygusal olarak güçlü Plüton karşı karşıya geldiğinde, daha derin bir serbest bırakmaya ihtiyacınız olan yeri belirlemenize yardımcı oluyor.


Akrep Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, anka kuşu benzeri bir yenilenme durumunda yaşıyor gibisiniz. Gerçekte, bu içsel değişim ve arınma unsuru, refahınız için esastır. Pazar günü gökyüzü, kimlikle ilgili güneş ile duygusal olarak ham Plüton arasındaki gergin kare binaya odaklanıyor ve hangi eski zihinsel kalıpların, iletişim kalıplarının ve kendini sabote etme alışkanlıklarının gözden geçirilmesi gerektiğini keşfetmenize yardımcı oluyor.


Yay Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Yay, güç ve özgüven duygunuzu tam olarak benimsemeyi öğrenmek asla kolay bir iş değildir. Yeteneklerinize gerçekten inanmayı ve onları korkusuzca savunmayı öğrenirken duygusal olarak zorlayıcı hissedebileceğiniz, yokuş yukarı bir savaş oldu. Pazar günkü gökyüzü, ego kaygılı güneş ve acımasız dürüst Plüton’un karşı karşıya gelmesiyle, hangi hedeflerinizin peşinden gitmeye değer olduğunu ve hangilerinin artık geçerli olmadığını derinlemesine yeniden değerlendirmeye teşvik ediyor.


Oğlak Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, hayatınızın temel taşları defalarca yenilenme çağrısında bulundu. Son yıllarda üstesinden geldiğiniz değişiklikler, bugün olduğunuz yeni insan olarak ortaya çıkmanıza yardımcı oldu. Pazar günü gökyüzü, kimlikle ilgili güneş ve yenilenme arayan Plüton’un güçlü bir karşılaşma oluşturmasıyla, kariyer ve bağımsızlığa yönelik yaklaşımınızın hangi kısımlarının değiştirilmesi gerektiğini aydınlatırken, henüz gerçekleşmeyen daha fazla dönüşüme işaret ediyor.


Kova Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Her şeyi tek başına üstlenmek zorunda değilsin Kova. Kendine odaklı güneş, dönüşüm arayan Pluto’ya meydan okurken, Pazar günü gökyüzünün altında duygusal olarak zorlayıcı bazı materyallerle kafa kafaya uğraşıyor olabilirsiniz. Bu güçlü gezegen eşleşmesi, ilerleme yolunda hangi kendi kendini sabote eden kalıpların hala ayakta olduğunu belirleme konusunda size rehberlik ediyor. Düşüncelerinizi düzenlemenize yardımcı olacak sağlıklı bir çıkış noktası bulun.


Balık Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Balıklar, geçmişe kısa bir adım atabilseydiniz, hayatınızın son yıllarda ne hale geldiğini anlayamazdınız. Yaptığınız tüm ince değişiklikler, görmek istediğiniz yeni planlara ve özlemlere yol açtı. Günümüzün berraklık getiren güneş ile duygusal olarak ham Plüton arasındaki sarsıcı kare, derinlere yerleşmiş gerilimleri körüklüyor ve özellikle sosyal hayatınıza yaklaşımınızda daha derin bir değişim arzusunu harekete geçiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.