Günlük Burç Yorumları 12 Ekim 2021

12 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 12 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Evren, yakın ortaklıklarınıza daha yakından bakmanız için sizi zorluyor, Koç. Son zamanlardaki hayal kırıklıklarını görmezden gelmek veya görmezden gelmek yerine, meseleyi meselenin özünde aydınlatmayı hedefleyin. Salı günü gökyüzü, Oğlak burcundaki eylem odaklı ilk dördün ayını içeriyor ve mevcut ortaklık ihtiyaçlarınız ile hırslarınızın talepleri arasındaki mevcut ayrımı vurguluyor.


Boğa Burcu
12 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Kariyer rotan son zamanlarda gerçekten test edildi, Boğa. Son zamanlarda, çabanızın çoğunu, sürüşünüzü nasıl ve nerede harcamak istediğinizi gerçekten açmaya adadınız. Salı gününün kozmik manzarası, ilk dördün ay Oğlak burcunda ortaya çıkarken bu konuya biraz ışık tutmaya çalışıyor. Günlük işiniz ile hayalinizdeki iş arasında neyin değişmesi gerektiğini incelemek için bu fırsatı kullanın.


İkizler Burcu
12 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı size hayatın tadını çıkarmak gerektiğini hatırlatmaya çalışır, İkizler. Bu yeniden uyanışta, size canlı bir kendini ifade etme duygusu sağlayan yaratıcı çabalarla yeniden bağlantı kurmaya teşvik edilirsiniz. Salı günkü gökyüzü, ilk dördün Ay sabit Oğlak burcuna ulaştığında çekirdekte neyin değişmesi gerektiğini vurguluyor. Bu ay tutulması, neyin dürüst bir şekilde ele alınması gerektiğini belirlemenize yardımcı olmak için ilişki sorunlarını şiddetlendirebilir.


Yengeç Burcu
12 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç için evinin kutsallığından daha önemli çok az şey vardır. Salı gününün kozmik manzarası, ilk dördün ay yetenekli Oğlak burcunuzda ortaya çıkarken, temelleriniz hakkındaki bu hikayeyi tam odak haline getiriyor. Ay tutulmasını gerektiren bu değişiklik, sizi ev hayatınız ile yakın samimi ortaklıklar etrafında gelişen hikayeler arasındaki mevcut ayrımı incelemeye teşvik ediyor.


Aslan Burcu
12 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Nefesini tutacak bir dakikan bile olmadı, Leo. Salı günkü gökyüzü, yapı arayan Oğlak burcunda ilk dördün geldiğinde refahınız hakkındaki farkındalığınızı derinleştirerek yavaşlamanıza yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu ay, zihinsel sağlığınız üzerindeki gerilimler ve bunların fiziksel bedeniniz üzerindeki etkileri arasındaki mevcut ayrımı aydınlatmaya çalışır ve bu boşluğu kapatmak için ideal bir gün olur.


Başak Burcu
12 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, kendinizi imkansız derecede yüksek standartlarda tutma eğilimindesiniz. Yılın bu zamanı, her zaman rahat bir süreç olmayan kendi yeteneklerinize olan özgüveninizi güçlendirmenize yardımcı olur. Salı günkü gökyüzü, Oğlak burcunda ilk dördün ortaya çıkarken, kişisel yaratıcı sürecinize olan güveniniz etrafında sizi yeni eylem modlarına genişletmeyi amaçlıyor.


Terazi Burcu
12 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı tabağınıza çok fazla şey koyma eğilimindedir, Terazi. Bağımsızlık ve sağlık duygunuz etrafında hissettiğiniz artan farkındalık, gerçekliğe bağlı Oğlak burcunda ilk dördün ortaya çıkarken Salı günü gökyüzünün merkezinde sahne alıyor. Bu ay tutulması, ev ve aile cephesinde, bağımsızlık duygunuzla ilgili ele alınması gereken temel duygusal sorunları aydınlatması muhtemeldir.


Akrep Burcu
12 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Bugün her şeyin düşmesine izin vermeyi hedefleyin, Akrep. Salı günü gökyüzü, aksiyon odaklı ilk dördün topraklanmış Oğlak burcuna ulaştığında, uzun süredir gömülü zihinsel materyal üzerinde çalışırken sizi buluyor. Bu ay tutulması anlatılmamış hikayelerin gücünü vurgular ve sizi bir çıkış bulmaya teşvik eder – ister yazarak, ister şarkı söyleyerek veya size yakın birine güvenerek. Akıl sağlığınız bugün keskin bir şekilde odaklanıyor, bu nedenle neyin yenilenmesi gerektiğini değerlendirin.


Yay Burcu
12 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, büyük hedefler ve ilham verici vizyonlar yaratma konusunda doğal bir yeteneğe sahipsiniz. Yılın bu zamanı, bu özlemlerden hangilerinin gerçekten görülmeye değer olduğunu ve kimlerin yolculuğa çıkmaya değer olduğunu bilemenize yardımcı olmayı amaçlıyor. Salı günü gökyüzü, yetenekli Oğlak burcunda ilk dördün ayının gelişini görüyor ve özgüven duygunuz etrafında neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor.


Oğlak Burcu
12 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü, hayatınızda gerçekten önemli olan şeyleri değerlendirmenize yardımcı olur, Oğlak. İlk dördün ay bugün burcunuzda beliriyor ve sizi kozmik spot ışığın merkezine koyuyor. Bu değişim gerektiren ay, özellikle kişisel ihtiyaçlarınız ve fiziksel sağlığınız ile kariyerinizdeki yorucu talepler ile ilgili olarak, belirli vardiyaların yararlı olabileceği yerleri aydınlatmak için çalışır.


Kova Burcu
12 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı sizi konfor alanınızın ötesine itme eğilimindedir, Kova. Aşırı büyümüş varsayımları ve yanlış anlamaları yeniden değerlendirmelisiniz. Bu nedenle, evren sürekli olarak gerçeğin versiyonunu test etmek için çalışıyor. Salı günü gökyüzü, yalnız Oğlak burcundaki ilk dördün ayını içeriyor; bu, yakın zamanda kenara atmayı başardığınız ve dürüst bir şekilde ele alınması gereken gömülü duyguları ortaya çıkarması muhtemel.


Balık Burcu
12 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Yakın samimi ortaklıklarınızın işlevselliği yılın bu zamanında en büyük önceliği alıyor, Balık. Nadiren kolay bir iş olan bazı ek şifaları nerede kullanabileceğinizi keşfetmek için kendi kalbinizin karanlığına gitmeniz gerekiyordu. Oğlak burcundaki ilk dördün, kişisel uzun vadeli hedefleriniz ile ortaklaşa ortak arzularınız arasındaki ayrımı vurgularken, Salı günü gökyüzü bir an için odak noktanızı yeniden yönlendiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.