Günlük Burç Yorumları 1 Kasım 2021

1 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 1 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Gerilimler demleniyor ve Pazartesi gökyüzünün altında serbest bırakılmak istiyor, Koç. Özellikle ilişki ihtiyaçları ve kariyer talepleri söz konusu olduğunda, biraz stres atmayı ve gerçeği söylemeyi hedefleyin. Messenger Merkür’ün ham Pluto ile güçlü karesi, konuşmaları yoğunlaştırır ve gerçeği ışığa getirir. Daha sonra ay, meşgul Başak’tan tasasız Terazi’ye geçerek ortaklık sorunlarını düzeltir.


Boğa Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Pazartesi gününün kozmik manzarası, iş cephesinde baş gösteren sorunlarla başa çıkmanızı sağlıyor, Boğa. Konuşmaya başlayan Merkür, kara kara düşünen Pluto ile çekişmeli bir kareye kilitlenir ve sizi günlük işiniz ile hayalinizdeki yaşam arasındaki ayrımı acımasızca dürüst bir şekilde incelemeye zorlar. Daha sonra, ay, şehvetli Başak’tan denge arayan Terazi’ye kayar ve dikkatinizi eğlenceden uzaklaştırır ve odaklanmaya çevirir.


İkizler Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Kozmos, Pazartesi günü İkizler gökleri altında dünyanızdaki yoğunluğu çeviriyor. Yönetici gezegeniniz, kanat ayaklı Merkür, gerçeği arayan Plüton ile güçlü bir kare oluşturuyor. Bu eşleştirme, özellikle mali durum ve cinsellikle ilgili olanlar başta olmak üzere, herhangi bir ilişkide sorunlu noktaları kabul etmenize yardımcı olmak için çalışır. Bu arada, ay, topraklanmış Başak’tan eğlenceli Terazi’ye geçiş yapar ve gün geçtikçe içe dönük düşünceleri eğlenceli düşüncelere dönüştürür.


Yengeç Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugün düşüncelerinize bir çıkış verin, Yengeç. Ağır duygularınız karıştığında dilinizi tutma eğilimindesiniz ve Pazartesi günü gökyüzü, gerçeğinizi halının altından süpürmenizi sağlıyor. Messenger Merkür’ün gerçeği söyleyen Pluto ile keskin karesi, ev ve ilişki konularında kabul edilmeyen sorunları aydınlatıyor. Daha sonra, ay keskin fikirli Başak’tan denge arayan Terazi’ye geçiş yapar.


Aslan Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Son haftalarda önemli miktarda zihinsel stresle uğraşıyorsun, Leo. Pazartesi gününün kozmik manzarası, duygusal olarak güçlü Plüton ile etkileyici Merkür kareleri kesiştiği için bir çıkış bulmanıza yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu gerçeği söyleyen yön, iş/yaşam dengenizle ilgili kabul edilmeyen tüm hayal kırıklıklarını aydınlatır. Daha sonra ay, meşgul Başak’tan barış arayan Terazi’ye geçerek, üretkenliğe göre rahatlamaya öncelik vermenize yardımcı olur.


Başak Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, zihinsel olarak keskin olan Merkür gezegeninizin hareketlerini takip ederek kozmik içgörüler kazanırsınız. Pazartesi günü gökyüzü, Merkür’ü yenilenme arayışında olan Plüton ile rahatsız edici bir duruma kilitlenmiş olarak bulur, duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır ve sizi var olmanın her türlü olağan dışı yolunu temizlemeye teşvik eder. Bu eşleştirme, özellikle yaratıcı gücünüz, romantik ilişkileriniz ve mali durumunuzla ilgili ortaya çıkan sorunları vurgular.


Terazi Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, huzuru korumayı hedefliyorsunuz ve gerekmedikçe tüyleri karıştırmamayı tercih ediyorsunuz. Pazartesi günü gökyüzü, bu medeni yaklaşımı dünyaya test edebilir, çünkü Merkür, gözleri hayal kırıklığı yaratan Pluto ile kilitler. Bu güçlü eşleşme, özellikle kimlik duygunuz, bağımsızlık ve aile taleplerinizle ilgili ham konuşmaları ve düşünceleri gününüzün ön saflarına taşır.


Akrep Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Evren, bugün yenilenmenizi talep ediyor, ancak ham şeyler almak zorunda kalabilir, Akrep. Etkileyici Merkür, durgunluğu bozan Pluto ile dar bir kareye tökezleyerek, atmosferinize sadeleştirilmiş içgörüler ve konuşmalar getiriyor. Ortaya çıkacak terapi materyali için uyanık olun ve duygularınızı seslendirmeyi hedefleyin. Daha sonra, ay yardımsever Başak’tan barış arayan Terazi’ye geçerek dinlenmeyi ve yalnızlığı teşvik eder.


Yay Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Bazı gerçekler kendilerini Pazartesi göğünde duyuruyor, Yay burcu. İletişimsel Merkür, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile keskin bir kareye kilitlendiğinden atmosfer duygusal olarak güçlüdür. Özellikle hedefleriniz, arkadaş gruplarınız ve öz değer duygunuzla ilgili olanlar yoğun konuşmalar olabilir. Daha sonra, ay meşgul Başak’tan ayrılır ve sosyal Terazi’ye kayar ve ortak bağlantı ihtiyacınızı çevirir.


Oğlak Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Pazartesi gününün kozmik manzarası olan Oğlak burcunda müzikle yüzleşmeye hazır olun. Messenger Merkür, dönüşüm gerektiren Pluto ile son derece yüklü bir kareye kilitlenir ve sizi bağımsızlığınız ve kariyer yolunuzla ilgili hayal kırıklıklarıyla başa çıkmaya teşvik eder. Karmaşık duygularınızı gömmek yerine, onlara bir ses vermeyi hedefleyin. Daha sonra, ay pratik Başak’tan ayrılır ve idealist Terazi’ye kayar.


Kova Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Pazartesi günü Kova burcunda zihinsel fırtına bulutları tepemizde toplanıyor. Kendinize biraz nefes alma odası vermeyi ve sesinizi harekete geçirmeyi hedefleyin, çünkü Merkür’ün gerçeği talep eden Pluto ile karesi, dönüştürülmesi gereken gömülü duygulara ve hayal kırıklıklarına ışık tutar. Daha sonra, Ay, düşünen Başak’ı terk eder ve mantıklı Terazi’ye sıçrar ve sizi yeni bakış açıları aramaya teşvik eder.


Balık Burcu
1 Kasım 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün hepsini hissetmek için kendine yer aç, Balık. Düşünceli Merkür popoları yenilenme arayışında olan Pluto’ya kafa tutarken, kendinizi yakınlık konularına ve hedefe ulaşmaya yönelik dönüştürücü bir yaklaşım ararken bulmanız olasıdır. Bu güçlü eşleşme, yoğun konuşmaları ve zihinsel derin düşünceleri sahnenin merkezine getiriyor, bu yüzden onların varlığını kabul ederek onları biraz rahatlatmayı hedefleyin. Daha sonra, Luna, içine kapanık Başak’tan romantizm düşkünü Terazi’ye geçerek ruh halini tatlandırıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.