Günlük Aşk Burç Yorumları 6 Ekim 2021

6 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 6 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Niyet tohumlarını ek, Koç. Bugünün yeni ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinize dokunacak, romantik bire birlerinizi çevreleyen temalara doğurganlık ve yeni başlangıçlar getirecek. İster bekar olun, ister aşık olun, Luna’nın Merkür retrosuna olan yakınlığı, bekleyen bir konuşmayı tekrar gözden geçirme veya belki de aradığınız sonuca ulaşmak için eski bir sevgiliyle yeniden bir araya gelme fırsatı sunar. Ay aynı zamanda gezegen yöneticiniz Mars ile kavuşum yapacak ve bu size ilerlemek için ihtiyaç duyduğunuz güven ve cesareti sunacaktır. Mars ayrıca Jüpiter ile uyum içinde olacak, bu nedenle duygularınız hayattan daha büyük olabilir.


Boğa Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Birlikte çalıştığın birine aşık olmak, Boğa? Bazılarınız, ilgilendiğiniz kişiyle işbirliği yapmak için stratejiler geliştiriyor ve farklı yollar buluyor olabilirsiniz. (Pekala, bilgili bir düzenbaz olduğunuza bakın.) Durum buysa, ilişki odaklı Terazi burcundaki bugünün yeni ayı, günlük ritüeller, iş rutini ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinize dokunacak ve bu da sırayla, sizi yepyeni bir temel üzerine inşa etmeye teşvik eder. İster solo ister özel biriyle olsun, kesin olan bir şey var: Bir şeyin peşindesiniz. Ay ayrıca Mars ve Merkür geri hareketinde kavuşacak ve alışverişlerinize biraz lezzet ve tutku katacak.


İkizler Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Henüz yapmadıysan birine aşık oluyorsun, İkizler. Romantik duygularınız yetmezmiş gibi, aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinize inen Terazi’de uyum arayan bir yeni ay olacak. Elbette, konuşkan gezegen yöneticiniz Merkür de haritanızın bu bölgesinde geri hareket ediyor ve geçmişinizden biriyle olası bir karşılaşmayı öneriyor. Bu, ihtiyacınız olan kapanışı elde etmek için oldukça faydalı olsa da, bu süreçte kendinize karşı dürüst olduğunuzdan emin olun. Luna’nın geri giden Mars-Merkür ile kavuşumu ve Jüpiter ile üçgen açı yapması, ilk başta işleri daha tutkulu hale getirebilir, ancak muhtemelen daha da hızlı sonuçlanacaklar.


Yengeç Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Aradığınız romantik ilişki, duygusal temelinizi yansıtır, Yengeç. İster bekar, ister aşık olun, ister zaten kararlı bir birliktelikte olun, bugünün Terazi burcundaki yeni ayı, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hislerinize yeni başlangıçlar getiriyor. Yeni ay enerjisine ek olarak, Luna, haritanızın bu bölgesinde geri giden Mars ve Merkür’ü birleştirecek ve bu süreçte, ateşli sekizinci yakınlık evinizden Jüpiter ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Yine, bir sevgilinin zihni, bedeni ve ruhuyla birleşme arzunuz ancak kendinizle kurduğunuz ilişki kadar ileri gidebilir.


Aslan Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, en son Instagram fotoğraflarına iki kez dokun; istediğini biliyorsun. Bekar, ezici ve/veya şimdiden aşık olmuş, uyum arayan Terazi burcundaki bugünün yeni ayı, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizi harekete geçirecek ve bu da size kıvılcımı yeniden alevlendirme fırsatı sunuyor. seninle çok özel biri arasında. Luna’nın Merkür ve Mars ile birlikte oturacağını ve karışıma cızırtılı bir tutku katacağını unutmayın… ama düşündüğünüz şekilde değil. Sonuçta, Merkür haritanızın bu alanında geri harekette, bu nedenle bu, geçmişinizden birinin etrafında dönebilir veya dönmeyebilir.


Başak Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya önceden alınmış, değer sistemleriniz bu süre zarfında öne çıkıyor, Başak. Örneğin, uyum arayan Terazi’de yeni ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve ahlak evinize dokunacak ve bu da harcama alışkanlıklarınızdan özgüveninize kadar her şeye yeni başlangıçlar getirecektir. Luna’nın gezegen yöneticiniz Merkür’e ve erotik sekizinci mahremiyet evinizin göksel hükümdarı olan cesur Mars’a olan yakınlığının, finansal kazançtan büyük bir güven artışına kadar her şeyi getirebileceğini unutmayın, ancak henüz kendinizi kaptırmayın. Merkür retrosunun enerjisi potansiyel olarak işleri yavaşlatabilir, bu yüzden akışa devam edin.


Terazi Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Mutlu yeni ay, Terazi. Bunun üzerinde senin adın var, bu yüzden büyülü doğurganlığını kullandığından emin ol. Bekar, alınmış ve/veya vurulmuş, bugünün yeni ayı yalnızca ana hava enerjinizi harekete geçirmekle kalmayacak, aynı zamanda Merkür geri giden ve cesur Mars’ın yanında yer alacak – taahhüt ettiğiniz yedinci evinizin göksel yöneticisi, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli kişiler – burcunuzda. . Özel birine itiraf etmeye hazırlandığın bir şey var mı? Bazılarınız için bunun romantik bir durumda belirlenmesi gereken sınırlarla bir ilgisi olabilir ve birini hazırlıksız yakalamak üzeresiniz.


Akrep Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Derin bir nefes al ve her şeyi akışına bırak Akrep. Adalet arayan Terazi burcundaki yeni ay, kapalı onikinci gizli evinizi, hayallerinizi ve sahne arkasındaki her şeyi ateşleyecek ve bu da sizi geri çekilmeye ve pillerinizi yeniden şarj etmeye teşvik edecek. Üstelik, ister bekar olun, ister romantik bir bağlılık içinde olun, bu ay tutulması, erotik sekizinci mahremiyet evinizin göksel yöneticisi olan Merkür gerilemesi ve geleneksel gezegensel yöneticiniz Mars ile birlikte oturacak. Bu süre zarfında muhtemelen karmik bir ders alıyorsunuz, özellikle de geçmiş bir ilişkiye bağlı olanlarınız. Luna’nın gezegen hükümdarınız Pluto’ya karesi, duyguları ve konuşmaları yoğunlaştırır.


Yay Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Seçeneklerinizi keşfedin ve kendinizi ortaya koymaktan korkmayın Yay. Bekar veya zaten bağlı, bugünün uyum arayan Terazi yeni ayı, özgürlük seven on birinci dernekler, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygunuza dokunacak, ancak dahası var. Luna, geri giden Merkür (önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi) ve romantik aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi yöneten cüretkar Mars ile birlikte oturacak. En son ne zaman mutlu saatler için arkadaşlarına katıldın? Yeni kliklerle sosyalleşmiyorsanız, çevrimiçi flört oyununu denemeye karar verebilirsiniz.


Oğlak Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Bekar, ezici veya zaten bağlı, yeni bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Pekala, diyelim ki herkes senin parıltının farkında – eski sevgilin bile. Bu arada, bugünün uyum arayan Terazi’deki yeni ayı, otoriter onuncu itibar ve otorite duygusu evinizi ateşleyecek ve bu da, haritanızın bu alanına vurgu ve yeni başlangıçlar getirecektir. Öne geç, Oğlak. Yakalayış? Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı ve diğer önemli evinizi yönetiyor ve geri giden Mars ve Merkür’ün yanında yer alacak. Eski sevgilinle temas halinde olabilirsin ya da olmayabilirsin, ama her şey mümkün.


Kova Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, seçeneklerinizi değerlendiriyorsunuz ve kendinize de zaman ayırmalısınız. Bugünün uyum arayan Terazi burcundaki yeni ayı, egzotik dokuzuncu macera, genişleme, inanç ve bilinmeyen bölge evinize dokunacak ve gelecekteki girişimlerinizden kişisel bakış açınıza kadar her şeyi vurgulayacak. Haritanızın bu alanı aynı zamanda inanç sistemlerine ve diğer kültürlere de hitap ediyor, bu nedenle bazılarınız yurtdışında veya belki de farklı bir kültürden biriyle romantik bir şekilde bağlantılı olabilirsiniz. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel yöneticisi olan geri giden Mars-Merkür’ün yanında oturacak, bu yüzden henüz acele kararlar vermeyin. Araştırmanı yap.


Balık Burcu
6 Ekim 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

İşler yoğunlaşmaya başlıyor, bu yüzden daha büyük resmi gözden kaçırmayın, Balık. Gözünüz ödülde olsun ama kalbinizi açmaktan korkmayın. Bugünün uyum gören Terazi burcundaki yeni ayı, seks, işbirlikleri ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşleyecek, romantik bir birliğin temelini çevreleyen temalara yeni başlangıçlar ve sezgisel netlik getirecek. Bildiğiniz gibi, ay romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetiyor ve işlerin zorlaşabileceği Mars ve geri giden Merkür’ün yanında oturuyor olacak. İpucu: İlk buluşmada onlarla şapelde buluşma. Önce onları tanıyın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.