Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Ekim 2021

5 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 5 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Güvenebileceğiniz birini arıyorsunuz ve evren sizin tezahürlerinize cevap veriyor, Koç. Ay, bugün uyum arayan Terazi’ye ve taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve bire bir bağlantı evinize kayıyor ve önemli bir diğeriyle ilişkinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getiriyor. Luna ayrıca, sosyal olarak bilinçli on birinci toplum eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn ile uyum içinde olacak ve bu da ilişkinizin dinamiğine bir pragmatizm katmanı ekleyecektir. Bekar, aşık veya zaten sevgilinize bağlı, bazılarınız süreçte daha fazla netlik için arkadaş grubunuza açılmaya karar verebilirsiniz.


Boğa Burcu
5 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Yerleşiyor musun, Boğa? Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizi şaşırtmaya devam ediyor. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, her şeyin sonunda, her şey için arıyorsunuz. Başka bir notta, ay, günlük ritüellerden sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla Terazi’de aylık ilk çıkışını yapacak, dikkatinizi ve durum tespitinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. İşe koymanıza değer mi? Bir şey olursa, bu aynı zamanda kendinize odaklanmanız ve ördeklerinizi arka arkaya almanız için bir fırsattır.


İkizler Burcu
5 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Merkür gerilemesi size ve aşk hayatınıza nasıl bakıyor, İkizler? Ne de olsa, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizi harekete geçiriyor, bu nedenle eski sevgiliniz beklenmedik bir şekilde size ulaşırsa şaşırmayın. Soru şu: Bu retrograd döngünün enerjisinden nasıl yararlanacaksınız? Daha parlak bir notta, bu, şeyleri tekrar gözden geçirmeniz ve hatta belki de süreçte bir miktar kapanış kazanmanız için bir fırsattır. Bu yetmezmiş gibi, ay da haritanızın bu alanı üzerinde ve geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Satürn ile uyum içinde olacak. Bilinmeyene girmekten korkmayın.


Yengeç Burcu
5 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Duygusal olarak yönlendirilen gezegen yöneticiniz ay, bugün uyum arayan Terazi’de ve eviniz, aileniz ve en içteki duygularla dolu dördüncü evinizde aylık ilk çıkışını yapacak. Tatlı sevgilinle bir gece mi diyorsun, Yengeç? Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a muhalefeti, bugün duygusal istikrarınıza ve rahatınıza, özellikle de profesyonel konularda bunalmış hissedenlere öncelik vermenizi teşvik ediyor. Luna’nın seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Satürn’le yaptığı üçgen açı “iyi, kötü ve çirkin”e ışık tutuyor. Ortaklığınızın temeli bugün vurgulanıyor.


Aslan Burcu
5 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Romantik duyguların ne olursa olsun, şu anda gerçeklerle ilgilisin, Leo. Örneğin, ay bugün cilveli Terazi’ye giriyor ve bugün meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi harekete geçiriyor. Biraz kazma yapıyorsun. Tek veya zaten bağlı, Merkür her gün haritanızın bu alanından geri hareket etmez ve ay buradayken, siz de onunla ilgili hislerinizde olabilirsiniz. Ayın aynı zamanda taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile uyum içinde olacağını unutmayın, bu nedenle eski bir arkadaşınızla veya şu anda görüştüğünüz biriyle bir konuşmayı tekrar ziyaret ediyor olabilirsiniz.


Başak Burcu
5 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında ver ve al temaları üzerinde düşünmek için bir dakikanızı ayırın, Başak. Örneğin, meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, istikrar arayan ikinci evinizden gerilemeye devam ediyor. İster bekar olun, ister zaten aşık olun, şu anda değer sistemlerinize daha yakından bakıyorsunuz. Bu özellikle, ay haritanızın bu alanı üzerinde geziniyorsa ve sekizinci samimi birliktelik eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkıyorsa geçerlidir. Sen ve sevgilin aynı sayfada mısınız? Onlarla nasıl yarı yolda buluşabilirsin ve tam tersi?


Terazi Burcu
5 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Ay, bugün burcunuzda geri giden Merkür’e katılıyor ve bazı bastırılmış duyguları yüzeye çıkarıyor, Terazi. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, bu süre zarfında içe dönüp geçmişiniz ile şu anki realiteniz arasında ayrım yapmanız önemlidir. Aksi takdirde tüm bu duygular birbirine karışacak ve yüzeye çıkacaktır. Geçmişinizden ders alın, ancak yeni yolculuğunuza yanınızda getirmeyin. Bu arada, gezegensel yöneticiniz Venüs, istikrar arayan ikinci ev değer sistemlerinizin üzerinde gezinirken, arzularınıza daha yakından bakıyorsunuz ve onların eylemlerinizle uyumlu olup olmadığını düşünüyorsunuz.


Akrep Burcu
5 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

İmparatoriçe ol, Akrep. Kendinizi en sevdiğiniz şehvetli yağlarla köpürtün ve kendi aşk ritüelinizin keyfini çıkarın. Bekar veya zaten romantik bir bağlantıda, bugünün Terazi burcundaki ay, gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Merkür retrosuna katılacak. Kendinize saklamakla ilgili bir iki şey biliyor olsanız da, bu süre zarfında bilinçli zihninize getirilen önemli bir şey var. Ay ayrıca, duygusal olarak yönlendirilen en içteki duyguların dördüncü evi aracılığıyla Satürn ile uyum içinde olacak ve bu da karışıma bir pragmatizm katmanı ekleyecektir. Dinlenin, şarj edin ve besleyin.


Yay Burcu
5 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Bildiğiniz gibi, ay, erotik sekizinci yakınlık evinizi, cinsel kimyanızı ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak bugün toplulukla ilgili onbirinci eviniz aracılığıyla, geri giden Merkür’e – kararlı ortaklıklarla ilgili yedinci evinizin göksel yöneticisine – katılacak. Geçmişten gelen patlama, Yay? Bekar ya da zaten alınmış, eski bir aşkla sosyal medya aracılığıyla yeniden bağlantı kurabilir veya belki de bir arkadaşının arkadaşı olan eski bir sevgiliyle karşılaşabilirsiniz. Oh, Merkür gerilemesi sevinci, ama tatbikatı zaten biliyorsun. Karanlık tarafta, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a muhalefeti güvensizlik duygularını tetikleyebilir. Fazla düşünmeye gerek yok.


Oğlak Burcu
5 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşkını kilit altında tutuyor musun, Oğlak? Venüs, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusuyla cazibesini artırmaya devam ediyor ve siz gizlice potansiyel beklentilerinizi araştırıyorsunuz. Başka bir kayda göre, önemli diğerlerinden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, kariyer ve otorite duygunuzun onuncu evi aracılığıyla Terazi’de geri giden Mars ve Merkür’e katılacak. Bir iş arkadaşına aşık olmak? Durum ne olursa olsun, her şeyi kendinize saklama ihtimaliniz var – en azından şimdilik. Bu, özellikle ayın gezegen hükümdarınız Satürn ile üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde geçerlidir.


Kova Burcu
5 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Seçeneklerinizi keşfetmekten çekinmeyin Kova. Örneğin, ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan aşk dolu beşinci eviniz aracılığıyla geri giden Mars ve Merkür’e katılacak. Bu bağlantı, özellikle sizin ve özel kişinin birbirinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, aşk hayatınıza duygusal bir vurgu getirecektir. Algı görecelidir ve Merkür gerilemesi bu süre zarfında size çok ihtiyaç duyulan netliği getiriyor. Başka bir notta, Luna’nın burcunuzda geri giden Satürn ile yaptığı üçgen açı, bir pragmatizm katmanı ekler ve bu da sizin tarafınızdan daha ciddi bir yaklaşıma ilham verebilir. Bu sizi sağlam bir temel üzerine inşa etmeye teşvik eder.


Balık Burcu
5 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün uyum arayan Terazi’ye ve seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinize giriyor ve önemli bir diğeriyle sahip olduğunuz cinsel kimyadan romantik bağlantınızın temeline kadar her şeyi vurguluyor. Ay’ın Mars’a ve geri giden Merkür’e çok yakın olacağını unutmayın, bu da size samimi bir sohbeti tekrar ziyaret etmeniz için ilham verebilir, ancak yalnızca buna açıksanız Balık. Terazi’nin göksel cetveli Venüs’ün için için yanan Akrep’ten geçişi ve egzotik dokuzuncu macera eviniz ile size sunulan gizli hazineleri (*göz kırpma*) keşfetmeye daha yatkın olduğunuzu unutmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.