Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Ekim 2021

4 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 4 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Kendine karşı nazik ol, Koç. Luna, ruh halinizden günlük rutininize kadar her şeyi vurgulayarak, iyilik dolu altıncı sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak dahası var. Luna, on ikinci dinlenme eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Neptün’e doğrudan karşı çıkacaktır, bu da görevleriniz ile geri çekilme arzunuz arasında bir miktar sürtüşme yaratır. Bekar ya da ayrı, her ilişkinin iyi ve kötü günleri vardır, ancak uzun vadede önemli olan birbirinizi nasıl desteklediğinizdir. Bu, özellikle sekizinci yakınlık evinizin üzerinde uçan Venüs ile birlikte düşünülmesi açısından önemlidir.


Boğa Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizin üzerinde gezinen Ay ile, bir sonraki romantik jestinizi planlamanıza şaşmamalı, çok özel biri tarafından tamamen vurulmuş hissetmekten bahsetmiyorum bile. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla, Luna’nın büyüleyici Neptün’e muhalefeti, gününüze ve bu romantizme bir umut ve fantezi katmanı ekler. Bununla birlikte, başkalarının görüşlerine kolayca kapılmayacağınızdan emin olmanız için bir hatırlatmadır. Gezegensel yöneticiniz Venüs’ün, romantik bir yatırım olasılığını öne sürerek, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi göz kamaştırmaya devam ettiğini unutmayın.


İkizler Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Sakin olmaya çalış İkizler. Bekar veya zaten bağlı, günümüzün astrolojisi, içe dönmeniz ve kişisel ve profesyonel yaşamlarınız arasında bir denge kurmanız için sizi teşvik ediyor. Ofiste çok fazla zaman harcamak? Luna, duygusal gerçeğinizden istikrar arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak dördüncü ev, aile ve en içteki duygularınızı tutuşturmaya devam ediyor. Gerçeği söylemek gerekirse, özlemini çektiğiniz romantik partner enerjinizi yansıtır, bu nedenle bu süre zarfında niyet ve dürüstlükle hareket etmek önemlidir. Bu özellikle aşkı arayanlarınız için geçerlidir. Bu arada, Luna’nın Pluto’ya üçgen açı yapması, karışıma bir yoğunluk katmanı ekler.


Yengeç Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kendiniz deneyimleyene kadar herhangi bir varsayımda bulunmayın, Yengeç. İster bekar olun, ister alıngan olun, bugünün astrolojisi sizi herhangi bir sonuca atlamadan t’lerinizi geçmeniz ve i’lerinizi noktalamanız için teşvik ediyor. Telaşlı Başak ayı, meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi tutuşturmaya devam edecek, ancak aynı anda geniş inanç sistemleriniz aracılığıyla Neptün’e karşı çıkacak. Önceden belirlenmiş yapılarınızın ve ideolojilerinizin, aşık olduğunuz kişiyle ilgi çekici bir sohbetin önüne geçmesine izin vermeyin. Luna’nın ilişki sektörünüzdeki Pluto’yu güçlendirmek için yaptığı üçlü, bazı hararetli tartışmaları tetikleyebilir, bu yüzden hafif hareket edin.


Aslan Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bu mutlu ortamı bulmakla ilgili, Leo. Örneğin, konfor arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde gezinen ay ile, duygusal istikrarınızı ve şehvetli zevklerinizi çevreleyen temalarla muhtemelen daha fazla meşgul olursunuz. Öte yandan, Luna’nın samimi sekizinci eviniz aracılığıyla Neptün’e karşı çıkması, siz ve bir sevgili arasında sürtüşme yaratabilir – ancak isteyerek bazı sınırlar koyarsanız olmaz. Aynı şey, bekar olan ve Bay veya Bayan Doğru’yu arayanlarınız için de geçerlidir. Duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizin derinliklerinde yüzen Venüs ile, muhtemelen her şeyi normalden daha derinden hissediyorsunuz.


Başak Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Kendini fazla genişletmene gerek yok, Başak. Örneğin, ay burcunuzdan geçmeye devam eder, bu da sizi en derindeki hislerinize yaklaştırır, ancak bu hikayede daha fazlası var. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, bugün muhtemelen daha içe dönük hissediyorsunuz. Ancak Luna’nın büyüleyici Neptün’e muhalefeti, özel birine bir zeytin dalı uzatma ihtiyacına ilham verebilir. Soru şu: Bunu kalbindeki nezaketten mi yapıyorsun, yoksa gizlice bir sonraki hamleni mi planlıyorsun? Luna’nın beşinci ev romantizminiz aracılığıyla üçlü tabusu Pluto, genel dinamiğe biraz gölge katıyor.


Terazi Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Günlük kaostan bir adım geri atın ve kendinizi kontrol edin Terazi. Luna, sorumlu altıncı ev günlük ritüelleriniz aracılığıyla aynı anda özverili Neptün’e karşı çıkarken, yalnızlık arayan kapanış, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyin on ikinci evinde dolaşmaktadır. Bu nedenle, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantınız olsun, gecenin erken saatlerinde aramanız veya bekleyen yapılacaklar listenizi tamamlama ihtimaliniz vardır. Bununla birlikte, Luna’nın Pluto’nun güç merkezi ile olan üçgeni, özellikle duygularınız söz konusu olduğunda, gününüze bir yoğunluk katmanı ekleyebilir. Gezegen hükümdarınız Venüs’ün yardımıyla silahlarınıza bağlı kalacaksınız.


Akrep Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Başkalarının onayına bağımlı olmaya gerek yok Akrep. Belki de her zamanki tipin değiller? Sosyal statünüz ile her zaman özlemini çektiğiniz romantik fantaziyi ayırt etmenin zamanı geldi. Örneğin, Ay Başak ve on birinci topluluk evinizden geçen yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Neptün ile doğrudan bir karşıtlık oluşturacaktır. Birini sosyal medya aracılığıyla dışlamak mı? Belki de sanatsal ve işbirlikçi bir şeydir. Luna’nın modern hükümdarınız Pluto ile olan üçgeninin, aşırı düşünmeye veya – tipik Plüton tarzında – takıntılı olmaya daha yatkın olduğunuz için sizin mücadeleniz olabileceğini unutmayın.


Yay Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Romantik bir taahhütte bulunma konusunda isteksiz değilsiniz; Bu süre zarfında finansal istikrarınızı bir öncelik haline getiriyorsunuz, Yay. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, kariyerle ilgili onuncu evinizdeki ay ile en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla Neptün arasındaki bugünkü karşıtlık, kişisel ve profesyonel yaşamlarınız arasında sürtüşme yaratabilir. Ayrıca, Luna’nın istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla Pluto’yu güçlendirmeye yönelik üçlüsü, mali durumunuzu ve güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara vurgu yapmaya devam ediyor. İkisi arasında mutlu bir ortam bulmakla ilgili.


Oğlak Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Bakış açısı her şeydir, Oğlak. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bugünün astrolojisi sizi daha büyük resme odaklanmaya teşvik ediyor. Örneğin, ay, kız kardeşiniz Başak ve geniş maceralı dokuzuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, merak uyandıran üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile bir karşıtlık oluşturacak. Bir sonraki adımlarınız konusunda netliğe sahip olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz, ancak o zaman bile bu, yakın çevrenizin kararınızı bulandırmasına izin vermeniz gerektiği anlamına gelmez. Ay da burcunuzda Plüton ile uyum içinde olacak, bu yüzden en iyi yaptığınız şeyi yapın: kontrolü ele alın.


Kova Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Asla * asla * şehvetli zevklerinizi ihmal etmeyin, Kova. Ay, duygusal yakınlık arzunuzun yanı sıra önemli bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara vurgu yaparak, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi tutuşturmaya devam ediyor. Ancak bu arada, Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla sınırsız Neptün’e doğrudan bir muhalefet yapacak ve ilişkinizde daha fazla uygulamalı olma arzusu ile bu durumdaki genel güven seviyeniz arasında sürtüşme yaratacaktır. Luna ayrıca Plüton’u gizli gündemlerin gizli onikinci evinden geçerek üçgen yapacak, bu yüzden birileri meseleleri kendi ellerine almak üzere.


Balık Burcu
4 Ekim 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Her şey ayrıntılarla ilgili, bu yüzden bugünlerde sevgilinize çok dikkat ediyorsunuz, Balık. İster tezahür etme sürecinde olduğunuz bir aşk olsun, ister size tamamen vurulmuş biri olsun, gözünüz ödülde. Ne de olsa ay, aşk, tutku ve kendini ifade etmeyle ilgili flörtöz beşinci evinizi yönetiyor ve önemli kişilerden oluşan yedinci evinizde gezinmeye devam ediyor. Hatta bazılarınız romantik bir durumu beslemek için kendi yolunuzdan çıkıyor olabilir, ancak Luna’nın sınırsız gezegen hükümdarınız Neptün’e muhalefeti, bu süreçte kendinize bazı sınırlar koymanızı teşvik ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.