Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Ekim 2021

30 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 30 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Aries, izinde, hazırlan, git! Yanıyorsun ve evcilleştirilemezsin. Bakın, sekizinci seks evinize enerji veren güneşe, enerjik değiş tokuşlara ve ruh eşi bağlantılarına ek olarak, kızıl-sıcak gezegen yöneticiniz Mars, baştan çıkarıcı Akrep’te güneşe katılacak ve psişik radarınızdan şehvetli arzularınıza kadar her şeyi güçlendirecek. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantınız olsun, farkında olsun ya da olmasın, gözünüz birine dikmiş olma ihtimaliniz var. Güç oyunlarından uzak durduğun sürece perde arkasında hareket ediyorsun, ki bu iyi. Sonra tekrar, ayın Mars’a altmışlığı tamamen strateji ile ilgilidir.


Boğa Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Sıçramaya hazır mısın, Boğa? Tutkularınızın peşinden gitmeye çağrılıyorsunuz, özellikle de bire bir bağlantılarınız söz konusu olduğunda. Örneğin, ister bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, cüretkar Mars, bugün için için yanan Akrep’te güneşe katılacak ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizdeki ısıyı artıracak. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, bu sıcak geçiş aynı anda güç dinamiklerini ve ego yolculuklarını tetikleyebilir. Biraz hararetli bir tartışmada yanlış bir şey olmasa da *göz kırparak* gafil avlanabilirsiniz ya da tam tersi. Bu tutkuyu akıllıca kanalize edin.


İkizler Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün titiz Başak burcuna kayıyor, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızla parlıyor, ancak dahası var. Cesur Mars – arkadaş canlısı onbirinci evinizin göksel yöneticisi, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu – düzenli altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti aracılığıyla güneşle güçlerini birleştirecek. Çok çalışmak mı yoksa çok çalışmak mı, İkizler? Tutkularınız artıyor, bu yüzden bir çıkış bulduğunuzdan emin olun. Tabii biriyle tutkulu bir şekilde samimi değilseniz. Aksi takdirde, bu tam anlamıyla fiziksel olmak için resmi işaretinizdir.


Yengeç Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kalbin sonuna kadar açık ve erotik zevklerinin tadını çıkarıyorsun, Yengeç. Bekar ya da zaten romantik bir bağlantıda olan go-getter Mars bugün Akrep’te güneşe katılacak ve bu da aşk, şefkat ve kendini ifadeden oluşan tutkulu beşinci eviniz aracılığıyla enerji verecek ve ısıyı yükseltecek. Kimi kandırıyoruz? Sert bir şekilde eziyorsun, ama aynı zamanda kolunun altında bir kart tutuyorsun. Bu, özellikle dikkatinizin meraklı üçüncü evinizdeki ay ile romantik randevunun flörtöz beşinci evinden geçen Mars arasındaki günümüzün altmışlık açısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Elde edilmesi zor oynuyorsun ve bu çok iyi hissettiriyor.


Aslan Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Değerinin gayet iyi farkındasın ve daha azına razı olmuyorsun, Leo. Örneğin, ay, bugün istikrar arayan ikinci değerler evi aracılığıyla titiz Başak burcunda aylık ilk çıkışını yapacak, bu nedenle duygusal istikrarınızı ve öz değer duygunuzu çevreleyen temalarla duygusal olarak meşgul olma ihtimaliniz yüksek. Bekar? Haritanızın bu bölgesindeki ay ile duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla cüretkar Mars arasındaki tatlı bir altmışlık, size harekete geçmek için gerekli güveni ve tutkuyu verir. Ayrıca her zaman önerilen sezgiye göre hareket ediyorsunuz. Göreyim seni.


Başak Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Ay burcunuzun üzerinde gezinirken, büyük olasılıkla kalbinizi kolunuza takıyorsunuzdur. Bununla birlikte, ister bekar olun, ister romantik bir bağınız olsun, duygularınızı incelemek, strateji oluşturmak ve beslemek için elinizden gelen her şeyi yapıyor olabilirsiniz. Tavşan deliğinden aşağı inmeyin; içgüdülerine güven. Bu, özellikle burcunuzdaki ay ile meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla cüretkar Mars arasındaki günümüzün altmışlık derecesini göz önünde bulundurduğunuzda önemlidir. Ezici? Kabul et Başak. Bir planın ve bir yedek planın var çünkü asla bilemezsin. Ancak, sezginizi ihmal etmediğinizden emin olun.


Terazi Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizde gezinmeye devam ediyor ve siz küçük kalbinizle flört ediyorsunuz. Bekar, ezik ve/veya zaten tatlı arkadaşınıza aşık olun, Mars’ın için için yanan Akrep’e geçişi ve istikrar arayan ikinci öz-değer eviniz, ihtiyaç duyduğunuzu hiç bilmediğiniz bir özgüven artışına hizmet edebilir. Mars’ın aynı zamanda taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi de yönettiğini unutmayın, bu nedenle bilinçli olarak zamanınızı ve enerjinizi bir ilişkiye yatırmaya hazırlanıyorsunuz. Manifest uzakta, Terazi.


Akrep Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kımılda, dünya. Geleneksel yöneticiniz Mars, bugün burcunuzda ateşli çıkışını yapacak ve bu da sizi güven, cesaret ve ateşli bir tutkuyla güçlendirecek. Tam olarak ne istediğini biliyorsun ve seni durduracak hiçbir şey yok, Akrep. Bu arada, ay, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusu evinize kayacak, bu nedenle, keşfetmekten oluşsa bile, kendinizi oraya koymanın yollarını stratejiler oluşturma ihtimaliniz yüksek. Bir Arkadaşlık Uygulaması. Ay ayrıca burcunuzda Mars’a seksen yapacak, bu yüzden bir sonraki hareketinize bir kez karar verdiğinizde, geri dönüş yok.


Yay Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Bir sırrın var mı, Yay? Romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Cesur Mars, bugün için için için yanan Akrep’te güneşe katılacak ve bilinçsiz on ikinci kapalılık, karma ve sırlar evinize enerji ve canlılık getirecek. Bekar ya da zaten alınmış, bir sonraki hamlenizi perde arkasında planlıyor ya da bilinçli olarak sevginizi şimdilik kilitli tutuyorsunuz. Her iki durumda da, Venüs’ün burcunuzdan geçişinden kaynaklanan baştan çıkarıcı cazibeyi inkar etmek yok, o halde neden romantik ilginize dürüstlük ve bütünlükle yaklaşmıyorsunuz? Manipülasyon ve güç oyunlarından uzak durun.


Oğlak Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aklında kim var, Oğlak? Güneş, seksle ilgili sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları, enerji alışverişini ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir ve özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygunuza enerji verir. Cesur Mars’ın bugün haritanızın bu bölgesinde güneşe katılacağını ve bunun da ısıyı artıracağını ve tutkulu bir karşılaşma olasılığını artıracağını unutmayın. İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, kesin olan bir şey var: İş demek istiyorsun. Ve güveniniz tartışılmaz. Bu arada, ay, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizde parıldayacak, bu yüzden sonraki adımlara odaklanın.


Kova Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Sorumluluğu alıyorsun ve hamle yapıyorsun, Kova. Örneğin, ay bugün titiz Başak burcunda, seks, enerji alışverişi, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizi harekete geçirerek aylık ilk çıkışını yapıyor ve siz bilinçli olarak ortaklıklarınızın temeline daha yakından bakıyorsunuz. Bir şeyin iyileştirilmesi gerekiyor mu? İddialı Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan güneşe katılacak ve dünyadaki itibarınızı çevreleyen temalara vurgu ve tutku getirerek otoriter onuncu eviniz aracılığıyla katılacak. Derinlerde, kişiniz babasının kim olduğunu biliyor.


Balık Burcu
30 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Mars, macera, bilgelik, macera ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla güneşe katılacak ve bu da, heyecan arzunuzla birlikte dünyevi arayışlarınızı çevreleyen temalara ateşli tutku ve kırmızı-sıcak enerji getiriyor. Kova listenizde sırada ne var, Balık? Özel kişiniz bu sihirli halı yolculuğunda size katılacak mı? Her şey mümkün ve önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin üzerinde duran titiz Başak ayı ile, işe koyulmaya hazırsınız. Bu, özellikle ilişki sektörünüzdeki ay ile maceralı dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla Mars arasındaki günümüzün uyumlu altmışlık açısı düşünüldüğünde önemlidir. Zamanı geldi.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.