Günlük Aşk Burç Yorumları 29 Ekim 2021

29 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 29 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Aşkta yeni başlangıçlara merhaba, Koç. Ay, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci ev, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli kişiler aracılığıyla uyumlu bir sekstil ile konuşkan Merkür’ü oluşturacaktır. Siz ve özel kişiniz, potansiyel olarak anlaşmayı imzalamak hakkında konuşuyor musunuz? Luna’nın şanslı Jüpiter’e karşı duruşu güven artırıcı görevi görecek ama dahası da var. Güneşin romantik beşinci aşk evinizden geçişinin ortasında, aynı anda ilişki sektörünüzde Satürn ile çatışacak. Soru şudur: Bu aşk sağlam bir temel üzerine mi inşa edilmiştir?


Boğa Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla parıldamaya devam eder, kutsal alanınızda deneyimlediğiniz neşeden içsel bilişiniz olan Boğa’ya kadar her şeyi vurgular. Duygularını yakalamak? Bu süre zarfında, özellikle de genel kişiliğinizi ve dünyadaki itibarınızı çevreleyen temalar söz konusu olduğunda, derin bir iç gözlem içinde olabilirsiniz. Potansiyel beklentiniz eşit mi? Güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinize enerji verirken, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile çatışacak. Güç mücadelelerinden uzaklaşın ve bu ilişkide oluşturmaya çalıştığınız temele odaklanın.


İkizler Burcu
29 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Meraklı üçüncü iletişim evinizden parıldayan ay ile, duygularınız söz konusu olduğunda bu kadar konuşkan ve etkileyici olmanıza şaşmamalı. Bununla birlikte, bekar veya zaten romantik bir bağlantı içinde, bugünün astro-hava durumu sizi açık fikirli olmaya ve daha da önemlisi küçük tartışmalardan ve tek yönlü enerjiden uzaklaşmaya zorluyor. İkizler olduğunuzda bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır, ancak güneşin Satürn’e olan zorlu karesi, zihniyetinizi birden fazla şekilde dönüştürmenin ortasındadır. Neyi büyüttün? Daha parlak bir notta, Luna da Venüs ile uyum içinde olacak, bu yüzden mutluluğunuza odaklanın.


Yengeç Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kanser, pastanı yiyorsun ve tadı güzel. Bu arada, mistik gezegen hükümdarınız ay, istikrar arayan ikinci konfor, para, mülk ve değer sistemlerinizde parıldamaya devam ediyor, şehvetli zevklerinizden kaynaklanan neşeden sevgi arzularınıza kadar her şeye ışık tutuyor. . Luna ayrıca günlük ritüellerin altıncı evi aracılığıyla Venüs ile uyum içinde olacak ve bu da size mutluluğunuzu önceliklendirmenizi hatırlatacak. Stres için çok mu kutsanmış? Çapkın beşinci tutku evinizdeki güneş ile samimi sekizinci ruh bağınız aracılığıyla Satürn arasındaki bir kare size mutluluğunuzu seçmenizi hatırlatır.


Aslan Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kalbini koluna takıyorsun ve hayranlarının başka türlüsü olmazdı, Leo. Bekar? Sezgisel olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygulardaki güneş ile bire bir ortaklıklardan oluşan yedinci eviniz aracılığıyla ciddi Satürn arasındaki zorlu bir kare, söz konusu olduğunda bir dizi çelişkili duyguyu tetikleyebilir ve önemli bir başka. Daha parlak bir notta, bir durumun gerçekliğini görmeye başlayabilirsiniz, bu da sizi yaklaşımınızda daha pragmatik yapar. Neyse ki, burcunuzdaki ay ile beşinci tutku evinizdeki sevimli Venüs arasındaki üçgen, neşe ve minnettarlığı teşvik eder.


Başak Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Değer sistemlerinize daha yakından bakıyorsunuz ve sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu düşünüyorsunuz, Başak. Ne de olsa, bilinçsiz kalıplardan oluşan münzevi onikinci evinizdeki ayın yolculuğunun ortasında, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Merkür’e tatlı bir altmışlık oluşturacaktır. Yine muazzam bir içgörü kazanıyorsunuz ve bu da romantik ortaklıklarınıza yansıyor. Yakalayış? Güneş iletişim sektörünüze enerji verirken, sorumlu altıncı ev titizliğiniz aracılığıyla ciddi Satürn ile karşı karşıya gelecek. Ayrıntıları fazla düşünmeye gerek yok; tam olarak nereye gittiğini biliyorsun.


Terazi Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

En iyi yaptığın şeyi yap ve dengeni koru Terazi. Bugünün, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki güneş ile romantik beşinci tutku evinizden geçen ciddi Satürn arasındaki zorlu kare, şehvetli arzularınız ile durumunuzun gerçekliği söz konusu olduğunda çelişkili bir enerji yaratıyor. Sevgilinizle ortak çıkarlarınız ve inanç sistemleriniz var mı? Bu arada ay, özgürlüğü seven on birinci toplum meseleleri evinizde parlayacak ve burcunuzda anlayışlı Merkür ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacak. Bu süre zarfında ihtiyacınız olan destek ve netlik için arkadaşlarınıza güvenin.


Akrep Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Güneş size enerji vermeye ve canlandırmaya devam ediyor ve siz de karizmanız Akrep ile dünyayı göz kamaştırıyorsunuz. Bununla birlikte, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla güneşin ciddi Satürn’e kare açı yapması, kutsal eril ve ilahi dişil enerjileriniz arasında gerilim yaratır. Yumuşak olmak için güçlü olmak gerekir ama egonuzun araya girmesine izin verirseniz bu durumun gerçeğini göremeyebilirsiniz. Neyse ki ay, Merkür ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacak ve kalbiniz ve zihniniz arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. Hem mantık hem de sezgi gereklidir.


Yay Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Fasulyeleri dökmemek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun, ama gerçekler ortaya çıkacak, Yay. Aklında bir şey mi var? Belki bir sevgiliyle iletişim kurmayı veya kendinize saklamayı düşünüyorsunuz? Güneşin bilinçdışı kalıplardan oluşan gizli on ikinci evinize enerji vermesi ve canlandırmasıyla ve üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn ile çatışırken, aynı zamanda olayları tamamen farklı bir perspektiften görüyor olabilirsiniz. Başka bir notta, ay macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizi ateşleyecek ve aynı zamanda burcunuzda Venüs ile tatlı bir üçgen açı oluşturacak. Dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var, bu yüzden stres yapmayın.


Oğlak Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Onlarınki senindir, Oğlak. Ay, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik eviniz boyunca parıldamaya devam ederek, partnerliğinizin temelini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirmenin yanı sıra diğer önemli kişinin güvenlik duygusuna da katkıda bulunur. Paylaşmak önemlidir, ancak Luna’nın Jüpiter’e muhalefeti biraz fazla hoşgörülü olabilir, bu yüzden toprakladığınızdan emin olun. Başka bir notta, adanmış yedinci ilişkiler evinizin göksel yöneticisi Luna, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak. Alışılmadık zevklerinizin potansiyel sonucunu düşünmek için bir saniye ayırın. Buna değer mi?


Kova Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Kendini kaptırma, Kova. Luna, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin üzerinde gezinirken, sevgilinizin duygusal ihtiyaçları aniden bir öncelik haline gelir. Bununla birlikte, ayın özgürlük seven Uranüs’e karesi, süreçte biraz kaos yaratmaya mahkumdur. Özel birine bağlanmaya hazır mısın? Luna’nın umutlu Jüpiter’e muhalefeti size inanç ve iyimserlik aşılıyor, ancak bunun uzun vadede nasıl sonuçlanabileceğini düşünmek önemlidir. Benzer enerjiler, hem kendi içinizde hem de ilişkinizde aradığınız temeli yükseltmeye ve beslemeye zorlanırken, güneşin Satürn’e olan karesinde meydana gelir.


Balık Burcu
29 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Bilinçli olarak aşık olduğun kişinin hayalini kuruyorsun ve bu, günün normalden daha hızlı geçmesine neden oluyor, Balık. Örneğin, sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki ay ile samimi birlikteliklerden oluşan sekizinci evinizdeki anlayışlı Merkür arasındaki bugünkü altmışlık, günlük yaşam tarzınız ile zihninizde bedava yaşamayı tabu düşünceleri arasında uyumlu bir sinerji yaratır. Başka bir notta, güneş heyecan arayan dokuzuncu genişleme evinize enerji vermeye devam ederken, aynı anda bilinçsiz onikinci ketlenme eviniz aracılığıyla Satürn ile karşı karşıya gelecek. Geleceğin ne getireceği hakkında ikinci düşüncelerin mi var? Kozmos, en yüksek iyiliğinizi boğan modası geçmiş kalıplardan kurtulmanıza yardımcı olmak için burada.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.