Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Ekim 2021

28 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 28 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Egonuzu ve cinsel arzularınızı doyurma arzusu ile önceki taahhütlerinize sadık kalma ihtiyacı arasında bölünmüş hissediyorsunuz, Koç. Bugünün erotik sekizinci mahremiyet evinizdeki güneş ile romantik tutkuyla ilgili beşinci evinizdeki ay arasındaki zorlu kare. Bekar, ezici veya zaten kararlı, bu sizi bir sevgiliyle dengenizi bozabilir, ancak yalnızca bencil bir yaklaşımda bilinçli olarak sağlam kalıyorsanız. Kalbini dinlemekle sözünü tutmak arasında beslediğin ince bir çizgi. Luna’nın yaralı şifacı Chiron ile olan üçgeni aynı anda bastırılmış güvensizlikleri tetikliyor, ancak yumuşaklığınızda inanılmaz bir güç var.


Boğa Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin duyguları sizi birden fazla şekilde tetikliyor, Boğa. Güneş, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizi ateşleyecek ve aynı anda duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla ay ile çatışacağından, bu zaman sırasında özellikle önemlidir. Sevgilinizin duygularına nasıl yer tutabilir ve bu süreçte kendinize sadık kalabilirsiniz? Luna ayrıca yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak ve sizi bu bağlantının en yüksek iyiliğini boğan bastırılmış duyguları ve/veya bilinçsiz kalıpları yeniden ziyaret etmeye zorlayacak. Venüs’ün Jüpiter’e sekstili size iyimserlikle ilham veriyor.


İkizler Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, muhtemelen günlük durum tespiti üzerinde tecrit ediyor veya tutkuyla çalışıyorsunuz. Bununla birlikte, günlük ritüellerden sorumlu altıncı evinizdeki güneş ile toplumdaki on birinci evinizdeki ay arasındaki günümüzün zorlu karesi, mevcut rutininizin yoğunluğu ile bireysel özgürlük arzunuz arasında yoğun bir sürtüşme yaratır. İş, aşk hayatınızın önüne geçiyor olabilir mi? Bazılarınız için, yalnızca sosyal sorumluluklarınızın düşüncesi bile sizi strese sokuyor. Bunun neden olduğunu ve romantik bağlantılarınıza nasıl yansıdığını düşünün. Venüs’ün Jüpiter’e sekstili size sürece güvenmenizi ve özgün kalmanızı hatırlatır.


Yengeç Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir tipin var, Kanser. İster inanın ister inanmayın, aşk hayatınızın baş döndürücü tutkusu ve yoğunluğu, gerçekten önemli bir kişide aradığınız bir şeydir. Bunu söyledikten sonra, romantik beşinci evinizdeki güneş ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla ay arasındaki bugünkü kare, hoşgörünüz ve güvenlik duygunuz arasında ayrım yapmanıza büyük olasılıkla meydan okuyacaktır. Bu fantezi dolu romantizm, değer sistemlerinizle ve/veya arzuladığınız istikrarla uyumlu mu? İronik ama yine de şanslı, Luna’nın Satürn’e karşıtlığı, bağlantınızın temeline ve ona güvenip güvenemeyeceğinize ışık tutacaktır.


Aslan Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

İnatçı olmak seni ancak bir yere kadar götürür, Leo. Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geçen Venüs’ün etkileri inkar edilemezken, bugünün astrolojisi gururunuza ve egonuza meydan okumak zorunda. Bekar? Bir şekilde hissediyor ve korku ve/veya güvensizlikten tamamen farklı bir enerji yansıtıyor olabilirsiniz. Dördüncü duygusal temeller evinizdeki güneş ile başınızın üzerinde gezinen yansıtıcı ay arasındaki kare, kesinlikle siz ve bebeğiniz arasındaki yanlış anlamaları tetikleyebilir. Bu, özellikle ilişki sektörünüzde ayın Satürn’e karşı muhalefeti göz önüne alındığında geçerlidir.


Başak Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Aklında bir şey mi var, Başak? Bir şeyi iletmekten bilinçli olarak kaçınıyor veya belki sonraki adımları düşünüyor olabilirsiniz, ancak bugünün astrolojisi, gerçekle yanlış gidemeyeceğinizi söylüyor. Örneğin, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, iletişimin meraklı üçüncü evinizdeki güneş ile bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci evinizdeki ay arasındaki bugünkü kare, uzun zamandır gecikmiş bir çığır açan konuşmayı tetikleyebilir. Soru şu: Açılmaya hazır mısınız? Açıkça iletişim kurabilmeniz için düşünün, ancak bilinmeyenin üzerinde durmayın.


Terazi Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bugünün tatlı gezegen cetveliniz, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Venüs ve romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla cömert Jüpiter arasındaki altmışlık, iletişiminiz arasında uyumlu bir sinerji getiriyor. stil ve kalbinizin arzuları. İsteyin ve alacaksınız, Terazi. Daha güçlü bir kayda göre, Luna’nın Pluto’ya karşıtlığı bir dizi duygusal iniş ve çıkışları tetikleyebilir, bu yüzden projeksiyonlarınıza dikkat etmeye çalışın. Bu özellikle belirli bir miktarda kontrol arayanlarınız için geçerlidir, bu nedenle toksik güç mücadelelerinden uzak durun. Balayı evresinin tadını çıkarın.


Akrep Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, egodan kaynaklanan küçük tartışmalardan uzak durun. Ay, Yengeç ve geniş maceralı dokuzuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla modern yöneticiniz Pluto’ya bir muhalefet yapacak. Örneğin, siz ve sevgiliniz belirli bir inanç sistemi üzerinde anlaşamıyorsanız, günümüz astrolojisinin yardımıyla çok daha fazla tırmanmaya meyilli olduğundan, durum üzerinde daha fazla baskı yapmaktan kaçınmanız için bu sizin işaretinizdir. Ayrıca, bugünün tatlı Venüs-Jüpiter altmışlığı sizi genişlemeye ve açık fikirli olmaya teşvik ediyor.


Yay Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

İkinizden biri öz değerinizi ihmal ettiğinizde, bağlantınızın temeli bozulur, Yay. Bu, özellikle bu süre zarfında dikkate alınması önemlidir, çünkü ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla güç merkezi Plüton’a yoğunlukla dolu bir muhalefet yapacaktır. Ayın eş zamanlı olarak seks, dönüşüm, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarından oluşan sekizinci evinizi harekete geçireceğini ve sizin ve onlarınki arasında sürtüşme yaratacağını unutmayın. Luna ayrıca duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla puslu Neptün ile temas halinde olacak. Aile meseleleri de bağlantınızın önüne geçebilir, bu yüzden topraklanmış kalın.


Oğlak Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, bireysel arzularınız ve diğer önemli kişilerin duygusal ihtiyaçları arasında sağlıklı bir denge kurmaya çağrılıyorsunuz. Bu, bu süre zarfında özellikle önemlidir, çünkü ay, burcunuzda güç merkezi Plüton’a yoğunlukla dolu bir muhalefet yaparken, önemli diğerlerinin yedinci evinde parıldamaya devam edecek. Bununla birlikte, ister bekar, ister aşık olun, isterse zaten romantik bir bağlantı içinde olun, kozmos sizi bugün sakinleşmeye teşvik ediyor, özellikle de siz ve/veya diğer önemli kişiniz otoriter bir şekilde hareket ediyorsanız. Fikrinizi bir sevgiliye zorlamanıza gerek yok ve aynı şey onlar için de geçerli.


Kova Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Bugün kendine karşı nazik ol, Kova. Neyse ki, genişletilmiş ağınızın desteğiyle hepsini aşabilirsiniz, çünkü Venüs burcunuzda şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacaktır. Bununla birlikte, hala birini tanıma sürecindeyseniz, en azından kendinizi topraklanmış hissedene kadar şimdilik kendinize saklamanın zararı olmaz. Altta yatan kaos, sağlıkla ilgili sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki ay ile bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci evinizdeki durum tespiti ve güç merkezi Plüton arasındaki günümüzün karşıtlığından kaynaklanmaktadır. Bunalmış hissediyorsanız, hafifçe yürüyün. Enerji ağırdır.


Balık Burcu
28 Ekim 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız için çağrılıyorsunuz, Balık. Bekar, ezik ve/veya zaten romantik bir bağlantıda, bir sevgiliyle olan duygusal bağınız ile iş arkadaşlarınızdan, arkadaşlarınızdan ve/veya geniş ağınızdan kaynaklanan baskı arasında bir çekişme yaşıyor olabilirsiniz. Luna ayrıca gezegen hükümdarınız Neptün ile uyum içinde olacak ve sizinle dünyanın geri kalanı arasındaki sınırları ortadan kaldıracak. Belirsizlikler içinde kendinizi kaybetmeyin ve gözünüz ödülde olsun. Venüs, aynı anda şanslı Jüpiter’e seksen yapacak ve sizi süreci genişletmeye ve güvenmeye teşvik edecek. Doğru bildiğini inkar etme.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.