Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Ekim 2021

27 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 27 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

İçsel bir kargaşa yaşıyorsanız, bugün geri adım atmaktan çekinmeyin, Koç. Bekar veya zaten romantik bir bağlantıda, dördüncü evinizdeki ev, aile ve en derin duygulardaki ay ile otorite ve itibarın onuncu evi aracılığıyla güç merkezi Plüton arasındaki yoğunluk dolu bir karşıtlık, aşırı yüksek ve alçak bir diziyi tetikleyebilir, özellikle de duygularınız söz konusu olduğunda. Kendinize biraz zaman ayırın ve toksik güç oyunlarından uzaklaşın. Tatlı Venüs – bire bir ilişkilere bağlı yedinci evinizin göksel yöneticisi – şanslı Jüpiter ile tatlı bir altmışlık açı oluşturacak, bu nedenle hak ettiğiniz bir yalnızlığın tadını çıkarın.


Boğa Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Luna, iletişim tarzınızı ve çift dokunuşlarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirerek, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizi ateşlemeye devam ediyor. Aşkınızı ifade etmenin çekimini mi hissediyorsunuz, Boğa? Ayın, egzotik dokuzuncu macera eviniz, inanç sistemleriniz ve ruhsal bilgelik yoluyla için için için yanan Plüton’a muhalefeti, kişisel felsefenizin yoğunluğu ne olursa olsun, sizi bir sevgilinin bakış açısına yer açmaya teşvik ediyor. Dünyayı tek yönlü görmek için yetiştirildiniz, ancak bugün gezegen hükümdarınız Venüs ile şanslı Jüpiter arasındaki altmışlık açı sizi ufkunuzu genişletmeye davet ediyor.


İkizler Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bitene kadar bitmez, İkizler. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bugünün istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki ay ile samimi sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları aracılığıyla Plüton arasındaki yoğunluk dolu karşıtlık. çatışan duyguları ve bir dizi iniş ve çıkışları tetikleyebilir. Güç mücadeleleri ve karşılıklı bağımlılık sorunları gibi, verme ve alma temaları da gözden geçirilmek üzere ortaya çıkacaktır. Daha parlak bir notta, Venüs, taahhütlü yedinci ilişkiler evinizdeki heyecan arama yolculuğunun ortasında, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Jüpiter’i seksen yapacak. Neyi büyüttün?


Yengeç Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kanser, ilişki draması kaçınılmazdır – bundan ne anladığınız bu. İster bekar, ister aşık olun, isterse zaten romantik bir bağlantı içinde olun, bugünün burcunuzdaki ay ile Pluto arasındaki taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli kişiler aracılığıyla yoğunlukla dolu muhalefet, bir dizi duygusal iniş ve çıkışları tetikleyebilir. , ama dahası var. Ortaklığınız ve/veya bağlantınız yanlış bir temel üzerine kuruluysa, bu süre içinde bu durum yeniden ortaya çıkabilir. Luna ayrıca Neptün ile uyum içinde olacak ve sevgiliyle aranızdaki tüm sınırları ortadan kaldıracak ve bu da zararlı olduğu kadar faydalı da olabilir. Yerde kalın.


Aslan Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Luna, karmik onikinci kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey üzerinde parıldadığında, enerjinizi yeniden şarj etmek ve biraz uyumak için geri çekilme ihtiyacı hissediyorsunuzdur. Bununla birlikte, ay aynı anda sorumlu altıncı sağlık eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla güç merkezi Pluto’ya karşı çıkacak ve bu da günlük yaşamınızda gerilim ve güç mücadeleleri yaratabilir. Sevgilinle öğle yemeğinde buluşamayacak kadar stresli misin Leo? Luna, eş zamanlı olarak, ateşli sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla Neptün ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak, ancak sezginizi kullanmanız gerekiyor. Sınırlara ihtiyaç var.


Başak Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, kalbin istediğini istiyor. Ay, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla parıldamaya devam ediyor, statükonun yanı sıra sosyal yaşamınız etrafında dönen temaları vurguluyor. Yakalayış? Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla tabu seven Plüton’a yoğun bir muhalefet yapacak ve bu da kalbinizin arzuları ile sahip olduğunuz sadakat ve bağlılık arasında güçlü bir sürtüşme yaratacaktır. ağ. Ayrıca Luna, önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci eviniz aracılığıyla Neptün ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Mutlu ortamı bulun.


Terazi Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bugünün tatlı gezegen cetveliniz, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Venüs ve romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade evi aracılığıyla cömert Jüpiter arasındaki altmışlık, iletişiminiz arasında uyumlu bir sinerji getiriyor. stil ve kalbinizin arzuları. İsteyin ve alacaksınız, Terazi. Daha güçlü bir notta, Luna’nın Pluto’ya karşıtlığı bir dizi duygusal iniş ve çıkışları tetikleyebilir, bu yüzden projeksiyonlarınıza dikkat etmeye çalışın. Bu, özellikle belirli bir miktarda kontrol arayanlarınız için geçerlidir, bu yüzden tekrar toksik güç mücadelelerinden uzak durun. Balayı evresinin tadını çıkarın.


Akrep Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, egodan kaynaklanan küçük tartışmalardan uzak durun. Ay, Yengeç ve geniş maceralı dokuzuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla modern yöneticiniz Pluto’ya bir muhalefet yapacak. Örneğin, siz ve sevgiliniz belirli bir inanç sistemi üzerinde anlaşamıyorsanız, günümüz astrolojisinin yardımıyla çok daha fazla tırmanmaya meyilli olduğundan, durum üzerinde daha fazla baskı yapmaktan kaçınmanız için bu sizin işaretinizdir. Ayrıca, bugünün tatlı Venüs-Jüpiter altmışlığı sizi genişlemeye ve açık fikirli olmaya teşvik ediyor.


Yay Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

İkinizden biri öz değerinizi ihmal ettiğinizde, bağlantınızın temeli bozulur, Yay. Bu, özellikle bu süre zarfında dikkate alınması önemlidir, çünkü ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla güç merkezi Plüton’a yoğunlukla dolu bir muhalefet yapacaktır. Ayın eş zamanlı olarak seks, dönüşüm, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarından oluşan sekizinci evinizi harekete geçireceğini ve sizin ve onlarınki arasında sürtüşme yaratacağını unutmayın. Luna ayrıca duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla puslu Neptün ile temas halinde olacaktır. Aile meseleleri de bağlantınızın önüne geçebilir, bu yüzden topraklanmış kalın.


Oğlak Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, bireysel arzularınız ve diğer önemli kişilerin duygusal ihtiyaçları arasında sağlıklı bir denge kurmaya çağrılıyorsunuz. Bu, bu süre zarfında özellikle önemlidir, çünkü ay, burcunuzda güç merkezi Pluto’ya yoğunlukla dolu bir muhalefet yaparken, önemli diğerlerinin yedinci evinde parıldamaya devam edecek. Bununla birlikte, ister bekar, ister aşık olun, isterse zaten romantik bir bağlantı içinde olun, kozmos bugün sizi sakinleşmeye teşvik ediyor, özellikle de siz ve/veya diğer önemli kişiniz otoriter bir şekilde hareket ediyorsanız. Fikrinizi bir sevgiliye zorlamanıza gerek yok ve aynı şey onlar için de geçerli.


Kova Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Bugün kendine karşı nazik ol, Kova. Neyse ki, genişletilmiş ağınızın desteğiyle hepsini aşabilirsiniz, çünkü Venüs burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacaktır. Ancak, hala birini tanıma sürecindeyseniz, en azından kendinizi topraklanmış hissedene kadar şimdilik kendinize saklamanın zararı olmaz. Altta yatan kaos, sağlıkla ilgili sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki ay ile bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli onikinci evinizdeki durum tespiti ve güç merkezi Plüton arasındaki günümüzün karşıtlığından kaynaklanmaktadır. Bunalmış hissediyorsanız, hafifçe yürüyün. Enerji ağırdır.


Balık Burcu
27 Ekim 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız için çağrılıyorsunuz, Balık. Bekar, ezik ve/veya zaten romantik bir bağlantıda, bir sevgiliyle olan duygusal bağınız ile iş arkadaşlarınızdan, arkadaşlarınızdan ve/veya geniş ağınızdan kaynaklanan baskı arasında bir çekişme yaşıyor olabilirsiniz. Luna ayrıca gezegen hükümdarınız Neptün ile uyum içinde olacak ve sizinle dünyanın geri kalanı arasındaki sınırları ortadan kaldıracak. Belirsizlikler içinde kendinizi kaybetmeyin ve gözünüz ödülde olsun. Venüs, aynı anda şanslı Jüpiter’e seksen yapacak ve sizi sürece genişletmeye ve güvenmeye teşvik edecek. Doğru bildiğini inkar etme.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.