Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Ekim 2021

23 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 23 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Konuş şu konuşmayı, Koç. Bugün savunmasızlığınızı benimsemeniz zor olabilir veya olmayabilir, bu nedenle karışık sinyallerden uzak durun. Sonuçta, kristal berraklığında olduğunuzda sonuçları görme olasılığınız daha yüksektir. Bu arada, Luna bugün meraklı İkizler’de aylık ilk çıkışını yapacak ve iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan geveze üçüncü evinizi ateşleyecek. Metin yoluyla mı iletişim kuruyorsunuz yoksa mesajı bir arkadaşınıza mı iletiyorsunuz? Ay’ın özgürlük seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla ciddi Satürn ile üçgen açı yapması, merak ettiğiniz konular ve size sunulan seçenekler dizisi arasında tatlı bir sinerji yaratır.


Boğa Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bir çeşit yol mu hissediyorsun, Boğa? Zevk arayan gezegen yöneticiniz Venüs, dönüşüm, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinize musallat olmaya devam ediyor, samimi birlikteliklerinizi ve enerjik alışverişlerinizi çevreleyen temalara uyum ve şehvetli baştan çıkarma getiriyor. Bekar, ezici veya zaten bir durumdayken, gölge tarafını keşfetmek konusunda kendinizi rahat hissetseniz de hissetmeseniz de, önemli bir diğerinin derinliklerinden kaynaklanan için için yanan öze çekiliyorsunuz. Ay, istikrar arayan ikinci evinizden İkizler’e kayarken, bu süre zarfında, özellikle bir sevgilide neye değer verdiğiniz söz konusu olduğunda, önemli miktarda içgörü kazanabilirsiniz.


İkizler Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, sözlerin senin süper gücün ama bunu zaten biliyordun. Ay, bugün burcunuzda aylık ilk çıkışını yapıyor ve bu da sizi gerçeğinizi söylemeye davet ediyor. Başınıza ağır gelen bir şey mi var? İyi haber şu ki, Venüs taahhütlü yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi göz kamaştırırken, bilinçli olarak, etrafınızı size ilham veren, moral veren ve zihinsel olarak teşvik eden benzer düşünen bireylerle kuşatmayı bir noktaya getiriyorsunuz. Ayrıca, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla ayın gezegen yöneticiniz Merkür ile üçgen açı yapması, kalbinizin arzuları ve romantik yaklaşımınız arasında uyumlu bir sinerji yaratır.


Yengeç Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinle 5D’de titriyor musun, Yengeç? Luna, sekizinci yakınlık, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantılarınız aracılığıyla aynı anda görev yöneticisi Satürn’e büyüleyici bir üçgen açı oluştururken, gizli onikinci kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şey evinizde parlıyor. Bekar, aşık ya da zaten romantik bir bağlılık içindeyseniz, muhtemelen dünyalar arasında ve özel birini hayal etmek arasındasınız. Venüs’ün günlük altıncı evinizden geçişi gününüze romantik bir mutluluk katmanı ekler, bu nedenle “zor çalışıyorum” demek yetersiz kalır. Luna’nın Merkür ile üçgen açısı, kalbiniz ve zihniniz arasında uyumlu bir sinerji yaratır.


Aslan Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Varsayılanı değiştirin ve merakla beklenen DM’ye dikkat edin Leo. Luna, meraklı İkizler’e ve bugünün dünyasındaki dernekler, topluluk ve aidiyet duygusuyla ilgili özgürlüğü seven onbirinci evinize kayıyor, umutlarınızı, ideallerinizi ve sosyal ağlarınızı çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Bir arkadaşın arkadaşına aşık olmak? Ay, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturacak ve bu da bir tür bağlantıyı sağlamlaştırma fırsatını ortaya çıkaracaktır. Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göz kamaştıran Venüs ile kalbinizin sesini dinlemeye çağrılıyorsunuz.


Başak Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Henüz aceleci kararlar vermeyin. Bunun yerine seçeneklerinizi göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun, Başak. Örneğin, ay, otoriter onuncu evinizin üzerinde süzülmeye devam eder ve genel kişiliğinizden belirli bir durumun sorumluluğunu üstlenme yeteneğinize kadar her şeyi vurgular. Dahası, Luna’nın, yakınlık, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a 60’lık açısı, birleşme, derinlere inme ve romantik bir birliğin gölgeli tarafını keşfetme fırsatını ortaya çıkaracaktır. Bunun düşüncesi bile ilginizi çekiyor ama aynı zamanda büyük resme odaklanıyorsunuz. En iyi yaptığın şeyi yap ve onu yeryüzüne indir.


Terazi Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Riske değer mi, Terazi? Luna, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilgelik evinizde ışıldıyor, inanç sistemlerinizi çevreleyen duygusal temalara vurgu ve sezgisel netlik getiriyor ve bilinmeyene girme arzusu. Senden uzakta olan birine aşık olmak? İster yüz yüze ister internet üzerinden olsun, ayın flörtöz beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile tatlı üçgeni, size bir tür romantik bağlantıyı sağlamlaştırma fırsatı sunuyor, ancak dahası var. Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a iyileştirici bir altmışlık açı oluşturacaktır.


Akrep Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Konuşmalar akıyor ve sen *hela* uyarıldın, Akrep. Bu, özellikle ayın meraklı İkizler’e kayması ve enerjik değiş tokuşlarınızdan önemli bir birliğin kuruluşuna kadar her şeyi vurgulayan, dönüşüm, samimi birliktelikler ve cinsel kimya ile ilgili şehvetli sekizinci eviniz için geçerlidir. Anlaşmayı imzalamaya hazır mısın? Sadece kelimeyi söyle. Luna, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Merkür ile sezgisel bir üçgen açı oluşturacak ve bilinçaltınızda saklı olan sırları ve duygusal temaları açığa çıkarma fırsatını ortaya çıkaracaktır. En hafif tabirle işler derinleşmek üzere.


Yay Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Devam et ve o metni gönder, Yay. Ayın İkizler burcuna geçişi ve uyum arayan anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz üzerine, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Satürn ile tatlı bir üçgen açı oluşturacak. Bekar, ezici ve/veya tatlı pastanıza aşık olan bu tatlı sinerji, bağlantı kurma, sosyalleşme ve flört etme fırsatını ortaya çıkarıyor. Bazılarınız bir sevgiliyle doğaçlama bir kaçamak yapmayı veya belki bir sonraki maceranız için beyin fırtınası yapmayı bile tercih edebilir. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlığı, sizi kalbinizin sesini dinlemeye teşvik ediyor.


Oğlak Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Emek veriyorsun ve dengeyi koruyorsun, Oğlak. Bu, özellikle, ayrıntılarla ilgili temalarla daha fazla meşgul olduğunuzdan, sorumlu altıncı evinizin, sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti üzerinde gezinen, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan ay için geçerlidir. , süreç ve günlük rutininiz. Luna’nın aynı anda, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Satürn ile tatlı bir üçgen açı oluşturacağını ve bunun da mevcut bağlantılarınıza yaptığınız yatırımlara ışık tutacağını unutmayın. Venüs’ün bilinçsiz onikinci evinizden geçişi, şefkatteki güzelliği ve özür dilemeden siz olmayı vurgular.


Kova Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Sen bir oyuncu değilsin, Kova. Elbette, çok şey eziyorsunuz, ama aynı zamanda çeşitlilikten ve sadece çeşitlilik düşüncesine gerçekten ilgi duyuyorsunuz. Ay, İkizler’e ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinize gireceğinden, bu enerji bu dönemde özellikle belirgindir. Flörtünü çok mu alıyorsun? Bu, kalbinizin arzularını ve zihinsel meraklarını çevreleyen temalara ışık tutar. Kabul et; Daha sonra tamamen bitmiş olsanız bile, perçinleyici bir zihinsel tenis oyunundan daha çok sevdiğiniz hiçbir şey yoktur. Ayrıca Luna, macerayla ilgili dokuzuncu eviniz aracılığıyla Merkür’ü üçgen açı yapacak ve seçeneklerinizi keşfetmeniz için sizi cesaretlendirecek.


Balık Burcu
23 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok, Balık. Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, yuvanız, aileniz, en derindeki hisleriniz ve içsel temellerinizden oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinirken, kendinizi özel birine karşı duygular yakalarken bulabilirsiniz. veya duygularınızı incelemek. Bu özellikle, derin iç gözleme katılmak için içe doğru gitme ihtiyacı hissettiğinizde, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla Ay’ın Satürn ile üçgen açısını düşündüğünüzde geçerlidir. Kalbiniz kendisi için konuşur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.