Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Ekim 2021

18 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 18 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Bugün, anlayışlı Merkür, uyum arayan yedinci eviniz, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla doğrudan Terazi’ye yerleşecek ve hayatınızın bu alanına netlik ve iletişim getirecek. Hak ettiğin bir kapanışa hazır mısın, Koç? Şanslı Jüpiter – bilgelik, genişleme ve bilinmeyen bölgeyle ilgili maceracı dokuzuncu evinizin göksel yöneticisi – aynı zamanda özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dostluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla doğrudan gidecek. Eskiden aşık olduğunuz eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir veya eski bir sevgili hakkında dedikodular duyabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, Ay’ın Venüs’le üçgen açı yapması sizi mutluluğunuzun peşinden gitmeye teşvik ediyor.


Boğa Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Merkür ve Jüpiter’in doğrudan konumlanmasıyla birlikte gelen rahatlamaya ek olarak, sorumlu altıncı evinizdeki Mars ile otoriter onuncu eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter arasındaki bugünkü üçgen açı, mevcut zihniyetiniz ve genel algı duygunuz arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. yön. Hareket etmeye hazır mısın, Boğa? Doğrudan Merkür’den kaynaklanan ileri momentum göz önüne alındığında – ayın yalnızlık arayan on ikinci sırlar evinizden geçişinden bahsetmiyorum bile. En azından aceleci kararlar vermeden önce bir adım geri atıp kendinizi kontrol etmenizin zararı olmaz. İçgüdülerini dinle.


İkizler Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Meraklı gezegen yöneticiniz İkizler, Merkür, bugün doğrudan istasyonlar, bu yüzden muhtemelen etkileri zaten hissediyorsunuzdur. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, Merkür’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçişi, cinsel içgüdülerinizi ve kalbinizin arzularını çevreleyen temalara vurgu yapar. Söylemeye gerek yok, birden fazla şekilde açıksınız. Sevdiğiniz kişinin fotoğraflarından birini sağa kaydırmaya veya iki kez dokunmaya karar verirseniz, ayın teknolojiyi seven onbirinci evinizden, arkadaşlıktan ve sosyal medyadan geçişi, haritanızın bu alanına duygusal bir vurgu getirir. Tutkularınız rehberiniz olsun.


Yengeç Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Eksik bir şey var ve bunu hissedebiliyorsun, Yengeç. Neyse ki, bugünün onuncu otorite evinizdeki ay ile sekizinci cinsel kimya eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn arasındaki büyüleyici altmışlık, bir tür yakın bağlantıyı sağlamlaştırma fırsatı sunuyor. Bazılarınız için bu, işyerindeki biriyle veya belki de internet üzerinden olabilir. Luna ayrıca, genel güven duygunuzu ve romantizm için tutkulu arzunuzu artıran tatlı Venüs ile de uyum içinde olacaktır. Hem Merkür hem de Jüpiter doğrudan konumlanırken, kesin olan bir şey var: ileri momentum olacak.


Aslan Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Luna, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizden geçerken, muhtemelen enerjik ve canlanmış hissediyorsunuz, ancak dahası var. Örneğin, ayın hükümdarı olan cüretkar Mars, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu bir hizalama oluştururken, meraklı üçüncü iletişim ve düşünce süreçleri evinizi tutuşturmaya devam edecektir. Sıçramaya hazır mısın Leo? İster sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor olun, ister aşk ve romantizm söz konusu olduğunda bir inanç sistemini yeniden gözden geçiriyor olun, sonunda her şeyi net bir şekilde görüyor gibisiniz. Dikkat etmek.


Başak Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Tutkularınızı şımartın ve mutluluğunuza öncelik verin Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, istasyonlar bugün, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla sizi yönlendiriyor, bu da sırayla sizi gücünüze adım atmaya ve öz değerinizi gerçekten sahiplenmeye teşvik ediyor. Bu arada ay, seks, paylaşılan kaynaklar ve işbirlikleri ile ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla savaşçı benzeri Koç burcunda aylık ilk çıkışını yapacak ve birleşmelerinizi veya önemli bir ortaklığın temelini çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirecek. İnanılmaz derecede tutkulu hissediyorsunuz ve Luna’nın Venüs’le üçgen açı yapması ilişki dinamiklerine bir umut ve iyimserlik katmanı ekliyor.


Terazi Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kıvılcımlar uçuşuyor ve bunu hissedebilirsin Terazi. Örneğin, bekar da olsanız da, bugünün cüretkar Mars – ahenk arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer evinizin göksel yöneticisi – ve romantik beşinci aşk, tutku, aşk evi aracılığıyla şanslı Jüpiter arasındaki tatlı üçgen. ve kendini ifade etme, özellikle bireysel özgürlüğünüz ve genel olarak sevgi diliniz söz konusu olduğunda, süper güçlü bir sinerji yaratır. Ayrıca, ayın, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla Koç’tan geçişi, eş zamanlı olarak ilişki sektörünüzdeki ısıyı artıracaktır. Soru şu: İlk hareketi kim yapacak?


Akrep Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, kalıpları ve küfürleri bozuyorsun, ama sonra tekrar, yeni ne var? Bu arada, bugünün tatlı üçlüsü, geleneksel yöneticiniz Mars, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla gerçeği arayan Jüpiter, yaratır. güvenlik duygunuz ve bilinçsiz kalıplarınız arasında sezgisel bir sinerji. Birine aşıksanız, bilinçli olarak “kovalayan” olmaktan kaçınmak için yolunuzdan çıkıyor ya da olaylara farklı bir açıdan bakmaya içtenlikle çalışıyor olabilirsiniz. Her iki durumda da, büyüyor ve gücünüze adım atıyorsunuz.


Yay Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Gezegensel yöneticiniz Jüpiter’e ek olarak, doğrudan gidiş, Merkür – taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi – doğrudan özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve aidiyet duygunuz aracılığıyla istasyon yapacak. Dünya. Üstelik, aşkla ilgili beşinci evinizin yöneticisi olan Mars, şanslı Jüpiter ile uyumlu bir hizalanma oluşturacak ve bu da, cinsel arzularınız ve genel güven duygunuz arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. Sıçramaya hazırsın ve yoluna çıkmak yok, Yay. Luna’nın romantik beşinci aşk evinize geçişi, sizi kalbinizin arzuları için ayağa kalkmaya teşvik ediyor.


Oğlak Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

İçe dönme ve öz bakımına odaklanma zamanı, Oğlak. Unutmayın, ay taahhütlü yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetir, ancak bugün dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla savaşçı benzeri Koç’a dönüşecektir. Gerekirse bebekten yağmurluk isteyin. Luna’nın, gezegen hükümdarınız Satürn ile büyüleyici bir altmışlık açı oluşturacağını ve uyum arayan Venüs ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacağını unutmayın. Zaten eşleştiniz mi? Bazılarınız için bu, onları eve anne ve babaya götürmek anlamına gelse bile, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak için harika bir fırsat.


Kova Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, bugün bir sürü ileri momentum oluyor. Örneğin, aşkla ilgili beşinci evinizin göksel yöneticisi olan anlayışlı Merkür’ün doğrudan gidişine ek olarak, şanslı Jüpiter de doğrudan burcunuzda duracak. Luna’nın aynı anda konuşkan üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla ateşli Koç’a geçeceğini unutmayın. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, Luna’nın Venüs’le olan üçgen açısı, özellikle acil alışverişleriniz söz konusu olduğunda, büyüleyici bir sinerji yaratır. Instagram DM’lerinize giren birini mi seviyorsunuz? Venüs sosyal medyadaki on birinci evinizden geçerken teknoloji her zaman bir seçenektir. Meraklarınızı şımartın.


Balık Burcu
18 Ekim 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

İşe kendinizi kaptırdınız ve bilinçli olarak kendinize öncelik veriyorsunuz, Balık. Örneğin, Luna savaşçı benzeri Koç’a ve istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinize girdikten sonra, kariyer, itibar ve dünyadaki otorite duygusu ile ilgili otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Venüs’ü cilveli hale getirmek için büyüleyici bir üçgen oluşturacaktır. Bekar ya da alınmış, kesin olan bir şey var: aklınız paranızda ve paranız aklınızda. Ayrıca, kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci eviniz aracılığıyla Luna’nın ciddi Satürn’e altmışlığı, gününüze bir istikrar ve yapı katmanı getirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.