Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Ekim 2021

17 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 17 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Eski sevgiliniz hakkında günlük tutuyorsanız veya belki birlikte geçirdiğiniz zamanları hatırlıyorsanız, bu süre zarfında hak ettiğiniz bir kapanışı alıyor olabilirsiniz, Koç. Savvy Mercury, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla geriye gitmeye devam ediyor, bu da ister bekar olun ister romantik bir taahhütte bulunsanız da, sizi bir şeyleri düşünmeye, tekrar gözden geçirmeye ve yeniden değerlendirmeye zorluyor. Merkür geri hareketinin, kendinizi rahat hissedip hissetmediğinize bakılmaksızın, gerçeğinizi söylemeniz için size meydan okuyan yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacağını unutmayın. Ayrıca, Luna’nın rüya gibi Neptün ile kavuşumu, kendinize ve başkalarına karşı şefkatli olmanızı hatırlatır.


Boğa Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, bir inanç sıçraması yapmak için çekim hissediyorsunuz, ancak yalnızca bilinmeyenin düşüncesiyle korkuyorsunuz. Aceleci kararlar vermeyin; Detay odaklı altıncı evinizdeki güneş ile geniş inanç sistemlerinizin dokuzuncu evi aracılığıyla için için yanan Plüton arasındaki bugünkü kare, mevcut realitenizin yapısı ile şu anda deneyimlemekte olduğunuz kaçınılmaz dönüşüm arasında bir miktar sürtüşme yaratabilir. İster inanç sistemleriniz, ister yaklaşmakta olduğunuz yol ayrımı olsun, bugün bir şey dikkatinize sunuluyor. Ay’ın Neptün ile kavuşumu, duygusallığınıza bir umut, fantezi ve şefkat katmanı ekleyebilir.


İkizler Burcu
17 Ekim 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Uyum sağlama ihtiyacına kapılmana izin verme, İkizler. Gezegensel yöneticiniz Merkür, aşk ve tutkuyla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla gerilemeye devam ederken, bu süre boyunca özellikle dikkate alınması önemlidir, ancak bu süreçte yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacaktır. Her zamanki tipiniz olmayan biriyle çıkma kararınız veya belki de özgürlük arzunuz olsun, gerçeğinizi söylemek normalden daha zor olabilir. Kendinize karşı nazik olun ve kararınızı yansıtmak için ihtiyaç duyduğunuz kadar zaman ayırın. Luna’nın Neptün ile kavuşumu şefkate ilham veriyor.


Yengeç Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir dizi çelişkili enerji deneyimliyorsunuz, bu yüzden topraklanmış olduğunuzdan emin olun, Yengeç. Örneğin, günümüzün en içteki dördüncü evinizdeki güneş ile uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton arasındaki zorlu kare, güvenlik duygunuz ile diğer önemli kişiler arasında zorlu bir çekişme yaratabilir. mevcut ortaklığınızın gölge tarafı. Daha parlak bir notta, Luna’nın egzotik dokuzuncu macera eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölge aracılığıyla büyüleyici Neptün ile birleşimi, bu da sizi sürece inanmaya ve güvenmeye teşvik eder. Senin meydan okuman mı? İletişim kurduğunuzdan emin olun.


Aslan Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Umudunu kaybetme, Leo. Bir karar vermekte zorlanıyorsanız, bir dakikanızı ayırın ve düşüncelerinizi toplayın. Aynı şey iletişim için de geçerlidir; Aceleci kararlar vermeyin veya pişman olabileceğiniz bir şey söylemeyin. Örneğin, Merkür, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor, ancak dokuzuncu macera eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a bir muhalefet yapacak. Bekar ya da alınmış, yön duygunuz söz konusu olduğunda kaybolmuş hissedebilirsiniz, ancak zaman gösterecek. Sakin ol


Başak Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, senin olan onların, ama eşit bir al-ver var mı? Luna, bugün uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla büyüleyici Neptün ile güçlerini birleştirecek, bu yüzden tetikte olun. Duygusal olarak yönlendirilen ve son derece şefkatli olan bu, mevcut ortaklığınızın temelini çevreleyen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirecektir. Bekar? Umut, fantezi ve romantizm için fazlasıyla yer varken, bu enerji kombinasyonu inanılmaz derecede zor ve sınırsız olabilir. Söylemeye gerek yok, sihrin keyfini çıkarın, ancak bu süreçte bazı sınırlar koymaktan çekinmeyin. Senin gücüne ihtiyaç var.


Terazi Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Merkür, burcunuz aracılığıyla gerilemeye devam eder, bu da bire bir ilişkilerinizi ve benlik duygunuzu çevreleyen temaları yansıtmak, yeniden değerlendirmek ve yeniden ziyaret etmek için içe doğru gitmenizi ister. Bunu akılda tutarak, Merkür gerilemesi, işlerin zorlaştığı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a bir muhalefet yapacak. Örneğin, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantınız olsun, gerçeğinizi söylemeniz ve belki de bir sevgiliyle bekleyen bir sohbeti tekrar gözden geçirmeniz için çağrılıyorsunuz. Ay’ın Neptün’e olan yakınlığı Terazi, bu süreçte öz bakımınıza öncelik vermenizi teşvik ediyor.


Akrep Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Biri aniden sana yaklaşabilir ve seni hazırlıksız yakalayabilir, Akrep. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, gizli on ikinci mahremiyet evinizdeki güneş ile dönüştürücü gezegen hükümdarınız Pluto arasındaki günümüzün zorlu karesi, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla potansiyel olarak bir halat çekme savaşı yaratabilir. anlık alışverişleriniz ve gizli duygularınız söz konusudur. Başka bir notta, bu aynı anda mevcut bağlantınızı boğabilecek korkulara ve/veya tıkanıklıklara ışık tutabilir. Dahası, Ay’ın anlaşılması zor Neptün ile kavuşumu yanılsamalar yaratabilir ve belki de süreçte belirsizlik duygularını tetikleyebilir. Hafifçe yürü.


Yay Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Romantik duygularınızı ihmal mi ettiniz, Yay? Günümüzün geri giden Merkür – anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer evinizin göksel hükümdarı – ve yaralı şifacı Chiron arasındaki, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla bir halat çekme savaşı yaratabilir. kalbinizin arzuları ve dünyaya ait olma duygunuz arasında. Bekar veya zaten alınmış, bir grup arkadaşınızı yatıştırmak için aşk ilginizi ikinci kez tahmin ediyor veya belki de önemli bir diğerinin geniş ağına uyup uymadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Kulağa ağır geliyor ama Chiron iyileşmek için burada. Her şey göründüğü gibi değil. Gerçeğinizi söyleyin.


Oğlak Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Bugünün zorlu karesi – cinsel kimyanın sekizinci evinin göksel hükümdarı – otoriter onuncu eviniz ve burcunuzdaki güç merkezi Plüton aracılığıyla romantik bir bağlantıda iddia düzeyleriniz söz konusu olduğunda sürtüşme yaratabilir. Bekar da olsanız da, kendinizi kolayca bir irade savaşına kaptırabilirsiniz, bu nedenle toksik davranışlardan uzak durmaya çalışın. İşler göründüğü gibi değil, Oğlak. Bu, özellikle meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve anında değiş tokuşlar aracılığıyla Neptün’ün yanında oturan ay için geçerlidir. Gerçeklerinizi netleştirin ancak gerekli sınırları belirleyin.


Kova Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Savvy Mercury, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizi yönetiyor, ancak egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor. Senden uzakta olan birine mi aşık oluyorsun, Kova? Bekar veya zaten alınmış, eski bir sınıf arkadaşına rastlayabilir veya çevrimiçi biriyle eşleşebilirsin, ama dahası var. Merkür gerilemesi, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve anında değiş tokuşlar aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a bir muhalefet yapacak. Bu da, rahat olsanız da olmasanız da, diğer inanç sistemlerine ve felsefelere yer açmanız için sizi zorlar. Hepimiz devam eden bir işiz.


Balık Burcu
17 Ekim 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Denge her şeydir, Balık. Sekizinci seks evinizdeki güneş, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantıları ile sosyal açıdan bilinçli onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla güç merkezi Plüton arasındaki bugünün karmaşık karesi, ilişki bağlarınız ve arzu arasında sürtüşme yaratabilir. Ufkunuzu keşfetmek için. Her iki dünyanın da en iyisine sahip olmakla ilgili değil, bunun yerine özel biriyle yarı yolda tanışmakla ilgili. Ancak, bugün Ay, burcunuzda Neptün’e katılacağı için bu her iki şekilde de olabilir. Yani insanları, yerleri ve şeyleri aşırı idealize etmeye daha yatkınsınız. Anlayışını kullan.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.