Günlük Aşk Burç Yorumları 16 Ekim 2021

16 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 16 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

İkinci olarak kendini mi tahmin ediyorsun, Koç? Ay bugün büyüleyici Balık burcuna kayıyor, gizemli onikinci evinizi, rüyaları ve perde arkasındaki her şeyi harekete geçiriyor, bu yüzden büyük ihtimalle bir şeyi derinden düşünüyor ya da belki biraz dinlenmeyi seçiyorsunuz. Yine de, haritanızın bu bölgesindeki ay ile egzotik dokuzuncu macera eviniz aracılığıyla Venüs arasındaki bir kare, en içteki duygularınız ve bilinmeyene doğru yola çıkma arzunuz arasında sürtünme yaratabilir. Sezginiz mevcut realitenizle uyumlu olabilir veya olmayabilir, ancak Venüs’ün yaralı şifacı Chiron ile şifa üçgeni aynı anda sizi kendini keşfetme yoluna yönlendiriyor.


Boğa Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bir karar verme zamanı, Boğa. Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs – birleşmeler, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – ve on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla ay arasındaki bir kare, size meydan okuyor. Doğuştan gelen duygusal yakınlık özleminiz ile ufkunuzu keşfetme ve özgürlüğünüzü kucaklama arzunuz arasında ayrım yapın. Ay ayrıca burcunuzda asi Uranüs ile uyum içinde olacak, bu nedenle ani kararınız sizi hazırlıksız yakalayabilir, bu kulağa ne kadar garip gelse de. Bu süre zarfında iç pusulanız rehberiniz olsun.


İkizler Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kendin hakkında ne keşfediyorsun, İkizler? Gezegensel yöneticiniz Merkür, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçerek gerilemeye devam ediyor, bu da sizi şehvetli içgüdülerinizi, aşk dilinizi ve kalbinizi çevreleyen temaları yansıtmaya, tekrar gözden geçirmeye ve yeniden değerlendirmeye zorluyor. arzular. Ancak, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Merkür ve cilveli Venüs arasındaki tatlı bir altmışlık, size yeniden başlama fırsatı sunuyor. Bu özellikle, bazılarınız eski bir sevgiliden yakınlık isterken, özel biri için duygularınızı ve/veya hislerinizi bastıranlarınız için geçerlidir. Ay Balık burcunda. Duygularını hisset.


Yengeç Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bilinmeyen bir sonuçla cesaretiniz kırılmasın, Yengeç. “Nasıl” yerine “ne”ye odaklanın. Luna, büyüleyici Balık ve egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizde bugün aylık ilk çıkışını yapacak ve inanç sistemlerinizi ve kişisel felsefelerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Uzaktan birine aşık olmak? Ay, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla Venüs ile aynı anda çatışacak ve sıçrama yapma arzusu ile bir sonraki hareketinizin lojistiği arasında sürtüşme yaratacaktır. Kontrol edemediğiniz şeylere odaklanmanın bir faydası yok, o yüzden içine girmek için biraz zaman ayırın. Ayrıca Merkür geri harekette.


Aslan Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Luna, bugün erotik sekizinci dönüşüm evinizi, samimi birlikteliklerinizi ve ruh eşi bağlantılarınızı harekete geçirerek gizemli Balık burcuna geçiyor, bu yüzden enerjinizi koruduğunuzdan emin olun Aslan. Bu, özellikle samimi ortaklıkları keşfeden ve/veya ortak bir tür taahhüde yatırım yapanlarınız için geçerlidir. Başka bir notta, romantik beşinci zevk eviniz aracılığıyla Ay’ın Venüs’e olan zorlu karesi, kalbinizin arzuları ile romantik bağlantınızın temeli arasında ayrım yapmanıza da meydan okuyabilir. Neyse ki, Luna’nın özgürlüğü seven Uranüs’e altmışlığı size, sizi ağırlaştıran zehirli duygu ve korkulardan kurtulma fırsatı sunuyor.


Başak Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün büyüleyici Balık burcuna giriyor ve ilişki odaklı yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizde ışıldayacak, ancak dahası var. Özel biriyle bağlantı kurma arzusunun ortasında, Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla cilveli Venüs ile meydan okuyacak. Başak, kişisel bakımında kesinlikle yanlış bir şey yokken, tatlı pastanı kontrol etmeyi unutma. Ne de olsa, Venüs ayrıca ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile uyumlu bir üçgen oluşturacak, bu nedenle kişinizle yarı yolda buluşmak şifa olacaktır.


Terazi Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, öz bakımınıza ve özeninize odaklanıyorsunuz. İster şu anda bekar olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, ay ve tatlı gezegen yöneticiniz Venüs arasındaki günümüzün zorlu karesi, yapılacaklar listeniz ile flört alışverişlerine katılma arzusu arasında sürtüşme yaratabilir. Ne yapalım? Ne yapalım? Kendinize saklamanın yanlış bir tarafı yokken, sevgiliniz zamanınızın ve dikkatinizin daha fazlasını arıyor olabilir, bu da Venüs’ün yaralı şifacı Chiron’la üçgen açısının devreye girdiği yerdir. Son zamanlarda kendinizi aşırı mı büyüttünüz? Durum ne olursa olsun, gerekli sınırları belirlemekten korkmayın.


Akrep Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kendini ifade et, Akrep. Ay büyüleyici Balık burcunda ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde ışıldıyor. “Aşırı seks” yapınızla kötü bir üne sahip olmanıza rağmen, aynı zamanda özünde umutsuz bir romantiksiniz ve bu enerji size sevgiliniz hakkında hayaller kurmanız için her türlü nedeni veriyor. Kim bilir, bazılarınız 5B’de astral proje yapabilir ve bağlantı kurabilir. Bununla birlikte, bugünün mücadelesi, istikrar arayan ikinci ev değer sistemleriniz aracılığıyla Luna’nın karesinden Venüs’e doğabilir, bu nedenle romantik arzularınıza boyun eğme arzusu ile kendinize değer verme arzusu arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Daha da kötüsü, enerjiyi her zaman yaratıcılığa dönüştürebilirsiniz.


Yay Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Luna, rüya gibi Balık burcunda, bugün rahat dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla aylık ilk çıkışını yapıyor ve yansıtmak ve şarj etmek için içe doğru gitmeye çağrılıyorsunuz, Yay. Başka bir notta, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, burcunuzdaki Luna’nın Venüs’e karesi, cilveli çekiciliklerinizi şımartma arzusu ile içeriye girme ve duygusal ihtiyaçlarınıza yönelme ihtiyacı arasında sürtüşme yaratabilir. Sen değişken bir ateş burcusun, yani her iki şekilde de F.O.M.O’ya sahip olacaksın. En iyi seçeneğiniz, vücudunuzu dinlemek ve kendinize karşı nazik olmaktır.


Oğlak Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Özel birini hayal ediyorsun ve belki de bu süreçte daha şefkatli hissediyorsun, Oğlak. Luna bugün rüya gibi Balık burcuna geçiyor, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevreyle ilgili meraklı üçüncü evinizi ateşleyerek, düşünce kalıplarından iletişim tarzınıza kadar her şeyi vurguluyor. Uyarı: Balık enerjisi tipik olarak tüm sınırları ortadan kaldırmaya meyillidir, bu nedenle değiş tokuşlarınıza ve beyninizde kimin ve/veya neyin kira ödemeden yaşamasına izin verdiğinize dikkat edin. Bu özellikle, gizli on ikinci rüya eviniz aracılığıyla ay ve Venüs arasındaki bugünkü kareyi düşündüğünüzde geçerlidir, çünkü sonunda pişman olacağınız bir şey söyleme olasılığınız daha yüksektir. Bunun yerine günlük.


Kova Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Venüs, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla sallanıyor, ama aynı zamanda, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla ay ile çatışıyor. Bu, özellikle bilinçli olarak deneme ve keşfetme fırsatını bekleyenleriniz için bir halat çekme yarışı gibi geliyor. Gerçek şu ki, ne kadar çok görevli olduğunuzun bir önemi yok. Ya diğer fırsatları keşfetmek için isteyerek kendinizi ortaya koyarsınız ya da bildiklerinize bağlı kalırsınız. Seçim yapmamayı seçmek bir seçimdir, Kova.


Balık Burcu
16 Ekim 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Gerçek duygularını örtmeye çalışmayı bırak, Balık. Uçsuz bucaksız bir güzelliğe ek olarak, zahmetsizce gerçeksiniz, bu da sizi çok daha çekici kılıyor. Ay, bugün burcunuza girdikten sonra, otorite, kariyer ve kamusal kişiliğin onuncu eviniz aracılığıyla, uyum arayan Venüs ile aynı anda çatışacağından, bu süre boyunca dikkate alınması özellikle önemlidir. Bunu söyledikten sonra, kamuoyunda veya belki de sosyal medya aracılığıyla belirli bir enerjiyi korumak için mücadele ediyor olabilirsiniz, ancak gerçekte olduğunuz gibi mükemmelsiniz. Neyse ki, Luna’nın asi Uranüs’e özgürleştirici altmışlık açısı, sizi eksantrikliklerinizi ve benzersiz özünüzü benimsemeye teşvik ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.