Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Ekim 2021

15 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 15 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Güneş, ahenk arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinize enerji vermeye devam ediyor, kararlı ortaklıklarınızdan bir sevgiliyle yarı yolda buluşma arzunuza kadar her şeyi vurguluyor. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, güneşin sosyal açıdan bilinçli onbirinci eviniz aracılığıyla Jüpiter ile üçgen açı yapması, topluma ve dünyaya ait olma duygusu, size benzer düşünen birey gruplarıyla bağlantı kurma fırsatı sunuyor. ve ufkunuzu keşfedin. Halihazırda kararlı bir birliktelik içinde olanlarınız için bu, kendi ağına karışmak ve/veya tam tersi için bir fırsattır. Büyüme için her zaman yer vardır, Koç.


Boğa Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Harekete geçmeye hazır mısın, Boğa? Ay, dönüşümle ilgili sekizinci evinizin, cinsel kimyanızın ve ruh eşi bağlantılarınızın göksel yöneticisi olan şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve bu da sizi sürece güvenmeye ve adım atmaya teşvik edecek. Bekar? “Yavaş ve istikrarlı bir şekilde yarışı kazanır” enerjinizle tanınırsınız, ancak aşırı sabitlenmiş doğanız, özellikle kapalı kalmayı seçerseniz, akışkan hareket söz konusu olduğunda mücadele edebilir. Daha parlak bir notta, bugünün ay-Mars üçgeni, romantik arzularınızı harekete geçirmek için ihtiyacınız olan netliği ortaya çıkarabilir.


İkizler Burcu
15 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Her şey mümkün, gizlice özlemini çektiğin romantizm bile, İkizler. Güneş, Mars ve Merkür retrosu aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan beşinci evinizi harekete geçirirken, büyük ihtimalle kalbinizin arzularını ve cinsel içgüdülerinizi çevreleyen temalarla meşgul olursunuz. Ancak, her şeyin fizikselliğinin ötesine geçtiği için aldanmayın. Örneğin, güneşin şanslı Jüpiter ile üçgen açısı – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı – size flört ve romantizm söz konusu olduğunda diğer ufukları genişletme ve keşfetme fırsatı sunuyor. Anahtar, bu süre zarfında açık fikirli olmaktır.


Yengeç Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Anlaşmayı imzalamaya hazır mısın, Yengeç? Tüm yanıtlara sahip olabilirsiniz veya olmayabilirsiniz, ancak sezginiz, tüm bunların belirsizliği boyunca size rehberlik edecek kadar yüksek. Bu arada, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizdeki güneş ile cinsel kimyanın samimi sekizinci evinizden geçen şanslı Jüpiter arasındaki bugünün büyüleyici üçgeni, size romantik bağlantınızı bir sonraki seviyeye taşıma fırsatı sunuyor. Ay – göksel yöneticiniz – aynı zamanda duygularınızı ve romantik duygularınızı büyüten geniş Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Daha keskin bir notta, süper bir cinsel özgürleşme dalgası hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bugünün özgürlük seven Kova burcundaki ayı, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan şanslı Jüpiter ile anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz aracılığıyla güçlerini birleştirecek. Leo, kalbini sonsuz olasılıklara açıyorsun, ama bu aynı zamanda seni özel birine, özellikle de farklı bir inanç sistemine sahip biriyle bağlantı kuranlara yer açmaya zorluyor. Luna ayrıca meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve anında değiş tokuşlar yoluyla Mars’a gitmek için uyumlu bir üçgen oluşturacak, bu yüzden umarım gerçeğinizi konuşma havasındasınızdır.


Başak Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün Kova burcunda şanslı Jüpiter ile çarpışacak ve sorumlu altıncı evinizi, günlük ritüellerinizi ve hizmet eylemlerinizi harekete geçirecek. Yani, işe koyabileceğiniz birçok farklı yol hakkında beyin fırtınası yapıyorsunuz. Kimi kandırıyoruz, Başak? “Süreç”ten daha çok sevdiğiniz hiçbir şey yoktur, ancak olaylara tamamen farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Örneğin, romantizme aşırı analitik enerjiyle yaklaşıyorsanız veya belki de telaşlı ayrıntıları vurgulıyorsanız, günümüz astrolojisi sizi özgürleşmek için kalıpların dışında düşünmeye çağırıyor. Geriye bakmak, aradığınız ilerlemeyi getirmeyecek.


Terazi Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kozmos sizi birden fazla şekilde kutsuyor, Terazi. Örneğin, burcunuz aracılığıyla güneşin adalet arayan geçişinin ortasında, aynı anda aşk, tutku ve zevkten oluşan flörtöz beşinci eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, cinsel içgüdülerinizin ve kalbinizin arzularının hayatın kendisinden daha büyük hissetme olasılığı vardır. Merkür retrosunun, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacağını unutmayın, böylece bir sevgiliye fikrinizi söyleme ve/veya duygularınızı itiraf etme cesaretini bulabilirsiniz.


Akrep Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Derin bir iç gözlem içindesin, Akrep. Örneğin, bugünün gizli onikinci evinizdeki güneş ile duygusal olarak yönlendirilen en içteki duyguların dördüncü evi aracılığıyla şanslı Jüpiter arasındaki üçgen, size içselleştirildiği kadar sezgisel olan mistik bir sinerji sunuyor. Bekar, ezici ve/veya romantik bir bağlantıda, şu an için kendinize saklıyorsunuz, ancak aynı şekilde, bu enerjide uzaktan incelikli bir şey yok. Aksine, farkında olsanız da olmasanız da, güç ve güven yayıyorsunuz. Bu süre zarfında bir ruh eşi ve / veya sevgilisi olan rüyalar da muhtemeldir.


Yay Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin, Terazi. İster yüz yüze, ister sosyal medya olsun, dışarı çıkıp akraba insanlarla bağlantı kurma dürtüsünü hissediyorsunuz. Güneş, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza enerji vermeye devam edecek ve aynı zamanda iyimser gezegen hükümdarınız Jüpiter ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Seks, dönüşüm ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, aynı zamanda, sezgisel yeteneklerinizi yükseltirken duygularınızı da büyüten Jüpiter ile kavuşum yapacak. Gerçek enerjiniz sandığınızdan daha bulaşıcıdır.


Oğlak Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Masaya ne getirdiğini biliyorsun çünkü büyük ihtimalle satın almışsındır, Oğlak. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, kesin olan bir şey var: Hak ettiğinizden daha azına razı olmayacaksınız. Örneğin, ay bire bir bağlantılardan oluşan uyum arayan yedinci evinizi yönetiyor, ancak bugün duyusal olarak yönlendirilen ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Yine, kendinizi hissediyorsunuz ve aynı enerjiyi yayıyorsunuz. Yakalayış? Merkür gerilemesi, yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacaktır, bu yüzden bir şey yeniden ortaya çıkarsa, kendinize karşı nazik olun.


Kova Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Romantik ufkunuzu keşfediyorsunuz ve özgürlüğünüzü şımartıyorsunuz, Kova. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, muhtemelen biriyle yarı yolda tanışma arzusu ile kendi bağımsızlığınıza sahip olmanın getirdiği güç arasında parçalanmış hissediyorsunuz. Bildiğiniz gibi, güneş ilişki sektörünüzü yönetiyor, ancak burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile aynı hizada olmaya devam ediyor. Ezici? Varlığınızı çevreleyen eşsiz enerjiyi inkar etmek yok ve kişiliğiniz hayatın kendisinden daha büyük. Bu, özellikle Ay’ın burcunuzda Jüpiter’e yakınlığı için geçerlidir, bu nedenle sezginizi takip etmeyi unutmayın.


Balık Burcu
15 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Mahremiyetinize düşkünsünüz ve duygularınızı şimdilik bir sır olarak saklıyorsunuz, Balık. İster bekar olun, ister romantik bir durumda olun, bugünün gizli onikinci eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla ay-Jüpiter kavuşumu size önemli miktarda içgörü sunuyor… dikkat. Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin göksel hükümdarı olan ay aynı zamanda seks, dönüşüm ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile tatlı bir üçgen açı oluşturacaktır, bu yüzden bu süre boyunca enerjinizi korumanız önemlidir. zaman.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.