Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Ekim 2021

12 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 12 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Ekim 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Kendine karşı dürüst ol, Koç. Onuncu otorite evinizdeki ay ile kızgın gezegen yöneticiniz Mars arasındaki tek veya zaten bağlı, günümüzün zorlu karesi, özellikle de en içteki duygularınız ve yapmaya çalıştığınız görüntü söz konusu olduğunda, potansiyel olarak bir miktar sürtüşmeyi tetikleyebilir. tasvir etmek. Savunmasızlığınıza ne kadar direnmeye çalışırsanız, işler o kadar zorlaşır. Luna’nın burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a karesi cesaret kırıcı görünebilir, ancak bu belirsizlik duygularının nereden kaynaklandığıyla yüzleşirseniz değil. Kişinizle olan değiş tokuşlar da oldukça sert görünebilir, bu nedenle yeniden bir araya gelmek için ihtiyaç duyduğunuz kadar zaman ayırın.


Boğa Burcu
12 Ekim 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ufka doğru bakıyorsunuz ve bir sonraki hamlenizi planlıyorsunuz. Aşkınız aynı zamanda bir ilham perisi olabilir mi, Boğa? Ay, macera, genişleme ve bilinmeyen bölgelerden oluşan egzotik dokuzuncu evinizde gezinmeye devam ederek, ufkunuzu keşfetme ve bu süreçte bazı önemli riskler alma arzusuna ilham veriyor. Sırada nereye gidiyorsun? Ayın burcunuzda asi Uranüs ile üçgen açı yapması, gününüzün dinamiğine asi bir enerji katıyor ve bu da sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik ediyor. Ancak bu, her zaman eğlenceli olan kişinizi hazırlıksız yakalayabilir.


İkizler Burcu
12 Ekim 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Anı yaşa İkizler. Uyum arayan Venüs, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizde parıldarken, ufkunuzu keşfediyor ve her bağlantıyla gelen deneyimlerin tadını çıkarıyorsunuz. Özgürlüğünüz sizin için dünya anlamına gelir, ancak ayın birleşme, işbirliği ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizdeki yolculuğu, yakınlık ve hatta belki de kalıcılık arzusuna çok iyi ilham verebilir. Bununla birlikte, bildiğiniz gibi, Merkür gerilemesi sırasında genellikle yeni bir şeye başlamak önerilmez, bu nedenle elbette birbirinizi tanımak için zaman ayırın. Öyle olması gerekiyorsa, endişelenecek bir şey yok.


Yengeç Burcu
12 Ekim 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

İster topluluğunuzda yüz yüze, ister sosyal medya aracılığıyla, bağlantılarınızı bir sonraki aşama olan Yengeç’e taşıma fırsatı var. Örneğin, Luna uyum arayan yedinci anlaşmalar, taahhütler ve diğer önemli evlerinizi ateşlemeye devam ediyor, ancak aynı anda onbirinci eviniz dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile bir üçgen oluşturacak. . Kendinizi doğru insan gruplarıyla mı kuşattınız? Luna’nın Merkür’e karesi, en derindeki hislerinizle iletmeye çalıştığınız mesaj arasında sürtüşme yaratabilir, bu yüzden aceleci kararlar vermekten kaçının.


Aslan Burcu
12 Ekim 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Onlara gerçek yüzünü göster Leo. Romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçen cilveli Venüs ile, kalbinizin arzularını cesurca ifade ediyor ve her deneyimle birlikte gelen tutkuya kendinizi kaptırıyorsunuz. Bekar? Ayın sorumluluk sahibi altıncı evinizdeki yolculuğu, sağlık rutininizi ve günlük alışkanlıklarınızı vurgular ve bu da sizi doğallıktan ve eğlenceden uzaklaştırabilir. Ay, kariyer ve otorite ile ilgili onuncu evinizden geçerek aynı anda Uranüs’ü üçgen açı yapacağından, bu özellikle bu zaman zarfında geçerlidir. Öyleyse olduğun gibi gel; patron ve aşık olun.


Başak Burcu
12 Ekim 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Bu aşk için ne kadar ileri gitmeye hazırsın Başak? Ay, aşk dili, romantik karşılaşmalar ve kendini ifade etmeyle ilgili zevk arayan beşinci evinizi ateşliyor, kalp çakranızı ve tutkularınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Üstelik Luna, egzotik dokuzuncu macera eviniz, inanç sistemleriniz ve yabancı topraklar aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’le tatlı bir üçgen oluşturacak ve bu da özellikle konu flört etme ve romantik. Bununla birlikte, Luna’nın Merkür geri hareketine zorlu karesi, kalbinizin arzuları ile rahatça iletmek istediğiniz mesaj arasında bir sürtüşme yaratabilir. Korkma.


Terazi Burcu
12 Ekim 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında güçlü bir tezahür ettiricisin, Terazi. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bugünün astro-havası düşüncelerinizin gücünü ve alışverişlerinizin çekici etkisini vurguluyor. Örneğin, iletişim, düşünce süreçleri ve yerel toplulukla ilgili merak uyandıran üçüncü evinizi göz kamaştıran tatlı gezegen hükümdarınız Venüs ile, sözleriniz Venüs büyüsüne kapılır ve ikna gücünüz hızla yükselir. Biraz daha derine inersek, Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden geçişi sizi içeriye girmeye teşvik ediyor, ancak özgürlük seven Uranüs ile özgürleştirici bir üçgen aynı anda size hizmet etmeyen karışıklıklardan kurtulmanız için size meydan okuyor.


Akrep Burcu
12 Ekim 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Beklenmedik olanı bekle, Akrep. Üçüncü iletişim evinizdeki Luna ile taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla elektrikli Uranüs arasında özgürleştirici bir üçgen, bugün sizi potansiyel olarak iyi bir şekilde hazırlıksız yakalayabilir. İster bekar, ister aşık olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, bugünün astrolojisi, geri gelmesini beklemediğiniz birinden spontane bir mesaj getirebilir. Ah, Merkür gerilemesi sevinci! Şeytandan bahsetmişken, (kelimenin tam anlamıyla) Luna’nın Merkür gerilemeye zor karesi, en derindeki hislerinizle aldığınız mesaj arasında sürtüşme yaratabilir. Her zaman kontrolün sizde olması gerekmez, bilirsiniz.


Yay Burcu
12 Ekim 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Bir dizi seçenek arasında kalmış hissediyorsun, Yay. Bu arada ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde parıldamaya devam ediyor ve harcama alışkanlıklarınızdan genel güvenlik duygunuza kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu getiriyor. Yakalayış? Luna, Mars ve Merkür gerilemesi ile karşı karşıya gelecek ve bu da konfor bölgenizde kalma arzusu ile size sunulan cazip seçenekler arasında sürtüşme yaratacaktır. Bununla birlikte, ayın rüya gibi Neptün’e olan tatlı sekstili, karışıma sezgisel enerji katıyor, bu yüzden bu süre boyunca içgüdülerinizi takip ettiğinizden emin olun.


Oğlak Burcu
12 Ekim 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, kişisel ve profesyonel yaşamınız söz konusu olduğunda sağlıklı bir dengeyi nasıl geliştireceğinizi öğreniyorsunuz. Bu özellikle güneş, Mars ve geri giden Merkür’ün otoriter onuncu evinizi harekete geçirdiğini düşünmek için önemlidir, bu yüzden iş sıkıntılarınızı tatlınızdan çıkarmadan önce bir nefes alın. Ayın da burcunuzdan geçtiğini ve aynı anda hem Mars hem de Merkür gerilemesi ile çatıştığını unutmayın. Elbette, sözleriniz duygularınızla örtüşmeyebilir, ancak tam da bu yüzden bu süre zarfında teslimatınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.


Kova Burcu
12 Ekim 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışmış hissediyorsun, Kova. Tek ya da zaten bağlı, geniş macera dolu dokuzuncu evinizi aktive eden Terazi enerjisinin stelyumu şu anda ketum onikinci evinizdeki ay ile çelişiyor. Ufka umut ve ilhamla bakıyorsunuz, ama aynı anda şüphe ve belirsizlik duygularını yaşıyorsunuz. Bazılarınız, durumun gerçekliği karşısında bunalmış hissederken, birisiyle ilerlemeye karar vermeyi düşünüyor olabilir. İyi haber şu ki, süreci aceleye getirmeye gerek yok, bu yüzden elbette bir adım geri atın ve düşünün.


Balık Burcu
12 Ekim 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Bildiğiniz gibi, ay romantik aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi yönetir, ancak dünyadaki özgürlük seven onbirinci evinizi, topluluklarınızı ve aidiyet duygunuzu ateşlemeye devam eder. Balık, bir arkadaşının arkadaşına mı aşıksın? Belki de bu romantik bağlantının yalnızca düşüncesi, ilk başta rahatsız edici geliyor ya da rahatlık için biraz fazla yakın. Bu özellikle, toplulukla ilgili onbirinci evinizdeki ay ile seks, dönüşüm ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla geri giden Mars-Merkür arasındaki bugünkü kare göz önüne alındığında geçerlidir. Bu bağlantıyla ilgili bir tabu var ama soru şu: Buna değer mi?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.