Günlük Aşk Burç Yorumları 11 Ekim 2021

11 Ekim Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 11 Ekim Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Cesur gezegensel yöneticiniz Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi ateşlemeye devam ediyor, bu da size harekete geçmeniz için güven ve cesaret veriyor. Bekar veya alıngan, muhtemelen bir sevgiliyle bağ kurmanın veya belki de önemli biriyle bağı derinleştirmenin birçok farklı yolunu keşfediyorsun. Merkür’ün haritanızın bu alanı üzerinden geri harekette olduğunu unutmayın, bu nedenle durumu yansıtmak, yeniden değerlendirmek ve tekrar gözden geçirmek önemlidir. Bu yüzden aceleci kararlar vermekten kaçının, Koç. Neyse ki, ayın otoriter onuncu evinizden geçişi, karar verme sürecinize bir pragmatizm katmanı ekler.


Boğa Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

İşe başlıyorsun. Bazılarınız aşkta bir sonraki hamlenizi bile planlıyor, özellikle de sizi döven biriyle flört etme düşüncesinden keyif alıyorsanız. Örneğin, karşı konulmaz gezegen hükümdarınız Venüs, dönüşüm, erotik kimya ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizden geçerken, duygusal yoğunluk ve cinsel özgürlüğün ilahi bir sinerjisini deneyimlersiniz. Luna’nın macera, genişleme ve inanç sistemlerinden oluşan egzotik dokuzuncu evinizden geçişi, uzun vadeli hedeflerinizi ve bilinmeyene doğru yola çıkma arzunuzu çevreleyen temaları da vurguluyor. Uyarı: Merkür geri harekette, bu yüzden en iyi yaptığın şeyi yap, Boğa. Sakin ol.


İkizler Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, bu sizin ilk rodeonuz olmayabilir, ancak gezegen yöneticiniz Merkür geri giderken işler bulanıklaşma eğilimindedir. Bu, özellikle aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla güneş ve Mars’ın yanında olduğu için flört hayatınız söz konusu olduğunda geçerlidir. İster bekar olun, ister bir tür bağlantıda olun, haritanızın bu alanındaki tüm bu çekiş aynı anda kalp çakranızı açıyor. Duygularını yakalamak? Cilveli Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinirken, iyi bir şirkette olmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyeceksiniz. Bu yüksek havaya tutun.


Yengeç Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ay, bugün yapılandırılmış Oğlak burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi harekete geçiriyor. İlişkilerine yönel ama kendine öncelik vermekten vazgeçme Yengeç. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn ile, samimiyet, dönüşüm ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik eviniz aracılığıyla resmi olarak yönlendirilirken, bazılarınız romantik bir birlikteliği bir sonraki seviyeye taşımaya bile karar verebilir. Kendinizle aynı ortamda çalışan veya işyerinde birine aşık olanlarınız için, Venüs’ün günlük rutinlerinizin görev dolu altıncı evinden geçişi size uyum ve bolluk getiriyor.


Aslan Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Dur ve gülleri kokla Leo. Aşkın, tutkunun ve kendini ifadenin çapkın beşinci evini göz kamaştıran uyum arayan Venüs ile, sadece ateşli küstahlığınızı kucaklamakla kalmaz, aynı zamanda size gerçek mutluluk getiren insanlara, yerlere ve şeylere düşkün olursunuz. Bekar? İster grama koymaya karar verdiğiniz doğaçlama bir özçekim, ister dans pistinde kendinize güvenen cinsel çekiciliğiniz olsun, yolunuza bakan birden fazla hayranınız olabilir. Ayın sorumlu altıncı evinizin içinden geçeceğini unutmayın, bu nedenle, tabağınızda çok fazla çalışma varken bunun olduğunu fark etmeyebilirsiniz bile.


Başak Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

İçine giriyorsun ve daha fazla kendini sevme alıştırması yapıyorsun, Başak. Sırtını sıvazla çünkü tam olarak yapman gereken şey bu. Bununla birlikte, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin üzerinde gezinen ay ile, kendinizi birisine karşı duygular yakalarken de bulabilirsiniz. Bekar? Ailenizin onayladığı veya belki de sizi ayarladığı biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Bu özellikle, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizi göz kamaştıran Venüs için geçerlidir. Kendinize saklamaya ve yalnız zevklere dalmaya karar verebileceğinizi unutmayın. Her iki durumda da, sevincinizi bir öncelik haline getiriyorsunuz, önemli olan tek şey bu.


Terazi Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Leydi Venüs, konuşkan üçüncü eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevrenizde dönerek flört ediyor, genel alışverişlerinizi ve iletişim tarzınızı çevreleyen temalara bolluk ve uyum getiriyor. Flört etmeye mi başlıyorsun, Terazi? Ay, yuvanız, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinirken kendinizi biraz içe dönük hissediyor olabilirsiniz. Başka bir notta, bazılarınız birinin duygularınıza girmesine ve daha savunmasız hale gelmesine karar verebilirsiniz. Kızgın Mars, burcunuzdaki sıcaklığı yükseltirken, sevgilinizle yarı yolda tanışmak için hem cesaretiniz hem de güveniniz var.


Akrep Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Pragmatik bir yaklaşım benimsiyorsun, Akrep. Ay, pragmatik Oğlak burcunda ve bugün, zihinsel sürecinizden anlık değiş tokuşlarınıza kadar her şeyi vurgulayarak, bugün sizin meraklı üçüncü iletişim evinizde aylık ilk çıkışını yapıyor. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu süre zarfında düşüncelerinizi ve duygularınızı bölümlere ayırma ihtimaliniz var. Uyarı: Teslimatınız konusunda biraz gıcık olabilirsiniz, bu yüzden gereksiz çatışmalardan kaçının. Ayrıca, geleneksel yöneticiniz Mars, kapalı onikinci gizli evinizi, rüyaları ve sahne arkasındaki her şeyi ateşlerken – Merkür gerilemesi ile birlikte – bir dizi aydınlanma yaşıyorsunuz. Neyin yeniden yüzeye çıktığını düşünün.


Yay Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Seyirciniz var ve oldukça giriş yapıyorsunuz Yay. Merak edenler için, büyüleyici Venüs burcunuzun gözünü her gün kamaştırmıyor, bu yüzden onunla birlikte gelen Venüs cazibesini sorgulamaya zahmet etmeyin. Tam tersine, eğer kendinizi hissediyorsanız, kesinlikle kucaklayın çünkü diğer herkes de öyle. Bu arada, erotik dönüşüm, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, Oğlak burcunda ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve şehvetli zevkler evinizde aylık ilk çıkışını yapacak. Öz değerinize sahip çıkmanın yanı sıra, süreçte kesin sınırlar da belirliyorsunuz. Çok almak için zor mu oynuyorsun?


Oğlak Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Uyum arayan Venüs, kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci evinizi göz kamaştırırken, muhtemelen hak ettiğiniz bir yalnız zaman geçiriyorsunuzdur, Oğlak. Her ne kadar, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizde parıldayan geniş Jüpiter ile, şehvetli zevkleriniz hayatın kendisinden daha büyüktür. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bu süre zarfında özgürlüğün peşinde olma ihtimaliniz yüksek. Dahası, ayın burcunuzdan geçişi sizi en derindeki hislerinize yaklaştırır ve bu da yaklaşımınıza bir pragmatizm katmanı ekler. Mutlu bir ortam bulmak anahtardır; dengenizi kaybetmeyin.


Kova Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Ara ver ve yalnızlığına çekil, Kova. Luna bugün pragmatik Oğlak burcunda ilk çıkışını yapıyor, uykulu on ikinci kapanış, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyi harekete geçiriyor. Bu da sizi, en azından enerjinizi başka bir yere yatırmadan önce, içeriye girip kendinizi kontrol etmeye teşvik eder. Her ne kadar girişimci Mars, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizdeki ısıyı artırıyor olsa da, kendinize saklamayı söylemek yapmaktan daha kolaydır. Belki de tatlı sevgilinle hak ettiğin bir yalnız zaman geçirmeye karar veriyorsun. Diğerleriniz, Venüs on birinci evinizi büyülerken, hızlı bir FaceTime ve/veya teknoloji alışverişi yapmayı bile tercih edebilir.


Balık Burcu
11 Ekim 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

En iyi arkadaşlarınızla biraz zaman geçirin ve bae’den yağmur çeki isteyin. Ay, bugün pragmatik Oğlak burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor ve özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzu harekete geçiriyor. Ay, neşe, tutku projeleri ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizi yönettiğinden, zamanınızın çoğunu bilinçli olarak topluluk işlerine ayırıyor olabilirsiniz. Koşabilirsin ama saklanamazsın, Balık. Ne de olsa güneş, Mars ve Merkür retrosu ruh-ruh bağlantılarından oluşan samimi sekizinci evinizin üzerinde gezinirken, aynı anda önemli bir ortaklığı sağlamlaştırabilirsiniz. Bir arkadaşın arkadaşı mı? Ne yaptığını tam olarak biliyorsun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.