Boğa Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kazanmak için fırsatlar var. Boğa, tezahür etme yeteneğinizi geliştiriyorsunuz.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, iş evinizde, kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz ve güveniniz sarsılıyor. Boğa, sana yardım etmek isteyen insanlar ne yaptıklarını bilmiyor gibi görünüyor. Yavaşlamadığınız ve her seferinde bir adım atmadığınız sürece bu oldukça sinir bozucu olabilir.

25 Ekim Pazartesi günü, ilişkiler evinizdeki Akrep burcundaki güneş, para evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bir düğün veya başka bir büyük etkinlik için hazırlanıyor olabilirsiniz. Şimdi bunun potansiyel olarak bütçeyi aştığını gördünüz. Genelde paranız konusunda çok iyisinizdir ve işler kontrolden çıktıklarında genellikle ilk kontrol eden sizsinizdir. Ama burada mücadele ediyorsunuz çünkü bu çok önemli bir olay. Boğa, her şeyi dengelemek için bazı ayarlamalar yapmanız gerekecek.

Boğa Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çantalarınızı toplayın ve yola çıkın! Hafta başlarken coğrafi olarak sıkışmış olsanız bile, zihninizin dolaşmasına ve yeni fikirler aramasına izin vermeye çalışın. Aydınlanma ve seyahat şu anda el ele gidiyor. Haftanın ortasında, diğerleri (sinir bozucu oda arkadaşları? eski arkadaşlar?) sizi yanlış şekilde ovmaya başladığından, ünlü sabrınızı sergilemeniz gerekebilir. Perşembe gecesinden Cumartesi gününe kadar yalnız gitmeyin! Arkadaşlarınızla buluşun ve bazı heyecan verici, tuhaf (ve tabii ki eğlenceli!) hafta sonu planları hayal etmek için bu kolektif beyin gücünü kullanın. Pazar günü, metodik doğanızı kucaklayın. Dükkânları dolaşmak.

Boğa Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk her zaman aklında, Boğa. Bu hafta da durum farklı değil. Bununla birlikte, geçen haftaki dolunay sırasında, hiçbir dış güç veya gürültünün karışmamasını sağlamak için romantizminizi gizli tutmaya karar verdiniz. İlişkinizi değerli bir elmas olarak düşünün. Onu her zaman korumak, kollamak ve beslemek istersiniz. Bir başkası tarafından ele alınmasına izin verdiğiniz an, niyetlerinin saf olup olmadığını düşünmelisiniz. Ne de olsa, insanların ilişkinizde uzun ömürlülüğü ve sevgiyi sürdürme yeteneğinizi kıskanması nadir görülen bir şey değil. 28 Ekim, Akrep güneşi ve Satürn Kova’da karşı karşıya geldiğinde bu tür duyguları ortaya çıkarır. Bu nedenle, jetlerinizi soğutmak ve dramadan kaçınmak en iyisidir. Güneşin 28’deki Neptün ile küçük açıları sırasında biri size istenmeyen tavsiyelerde bulunursa, bunu bir miktar tuzla alın. İlişkinize çok fazla gereksiz olumsuzluk getirecek. Aşk hayatınızda işlerin aşırı derecede dağınık olmasına izin vermeden önce bunu hatırlayın. Partnerinize konsantre olurken kaçmak ve birkaç gün telefonunuzu kapatmak zorunda kalırsanız, bunu yapın. Her zaman insanlarla iletişim kurmak zorunda değilsin. Beklesinler. Şu anda hayatınızda olan daha önemli şeyler var – aşk gibi -.

Boğa Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının son haftası nihayet geldi, bu yüzden profesyonel topluluğunuza ve kariyerinizde ilerleme hayallerine odaklanmanın zamanı geldi!

Haftanın başında, profesyonel olarak ilerlemeye çalışıyorsanız stresli hissedersiniz. Stresinizin suçlusu 26-27 Ekim Salı ile Çarşamba arasında geri giden Venüs kare Neptün’dür. Kare, potansiyel olarak profesyonel ağınıza veya hayallerinize yatırım yapmak için bir bekleme dönemini gösterir. Hatta hayallerinizde ve özlemlerinizde size destek olacak bir iş arkadaşınızı bekliyor olabilirsiniz. Neyse ki, bu meydanın stresi, yaratıcı bir çözüm bulma tutkunuzu da artırabilir. 28 Ekim Perşembe günü Aslan burcundaki son dördün ayın altında içinizdeki ateşe dokunabilirsiniz. Son dördün ay, profesyonel hayallerinizin peşinden yaratıcı bir şekilde kovalamanız için size ilham verebilir! İçinizdeki aslanı somutlaştırdığınızda, haftanın geri kalanında şansınız tersine dönecek.

Çalışma haftanızın son birkaç günü özellikle şanslı hissedeceksiniz. 28-29 Ekim Perşembe ve Cuma günleri arasında Venüs Jüpiter’e altmışlık açı yapacak. Güzel altmışlık, yatırımlarınızın kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olacağını gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.