Boğa Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Boğa burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta diğer insanlar sizin aynanız. Boğa, dışarıya baktığınız zaman birçok içgörü kazanabilirsiniz.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, iş evinizde Merkür Terazi burcunda, kariyer evinizde Jüpiter Kova burcundayken üçgen açı yapıyor. Bugün, olağanüstü bir iş bağlantısı kurabilirsiniz. Bir iş kurabilir veya yeni bir iş alabilirsiniz. LinkedIn gibi profesyonel bir web sitesi aracılığıyla birine ulaşabilir veya özgeçmişinizi Indeed.com’a yükleyebilirsiniz. Yıldızlar bir terfi veya yeni bir fırsat için lehinize sıralanıyor.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Akrep burcundaki Mars, ilişkiler evinizde, öz-değer evinizde Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Boğa, diğer insanlar bugün senin aynan. Bunlar, aradığınız ve olmayı arzuladığınız insanlar olabilir. Değilse, bazı arkadaşlıklarınızı yeniden düşünmeniz gerekebilir.

Boğa Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay uyumlu Terazi burcunda ilerlerken, çalışma haftasının başlangıcı hafif, kolay ve romantik hissedilecek. Bu enerji flörtleşmek ve tatlı bağlantılar için harikadır, ancak kişisel bakım ve kişisel güzellik rejimleriniz için biraz zaman ayırmanız önemli olacaktır. Takviminizde üçüncüyü daire içine alın ve manikür, yüz bakımı veya saç kesimi için geciktiyseniz, şimdi bu tür lüksleri kucaklamanın tam zamanı.

Güneş ve ay, joker karakter Uranüs ile karşı karşıya gelirken aynı hizaya geldiğinden, dördüncü gündeki Akrep yeni ayı sırasında, romantizm bölümündeki sürprizler kesinlikle ortaya çıkacaktır. İster aşık olun, ister eski sevgilinizden haber alın, ister istenmeyen bir sevgi beyanı alın, kendinizi hızlandırın. İşler biraz garipleşmek üzere.

Yönetici gezegeniniz Venüs, ruhsallığı yöneten haritanızın sektörünü aktive ederken, beşincide stoacı Oğlak burcuna girer. Ruh eşi bağlantıları bu kozmik iklim tarafından tetiklenebilir, ancak dikkatli bir şekilde ilerlediğinizden emin olmanız gerekir. Oğlak enerjisi tamamen sağlıklı sınırlar koymakla ilgilidir. Bu nedenle, kalp meseleleri söz konusu olduğunda fazladan bir zap hissedebilirken, tüm kartlarınızı bir kerede göstermemeniz önemli olacaktır.

Boğa Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ilk haftası bomba gibi geliyor! Boğa, tüm hafta boyunca işte zihinsel olarak uyarılmış hissetmeyi bekler.

31 Ekim – 1 Kasım Pazar günleri arasında Merkür Jüpiter ile üçgen açı yaptığında zihniniz olasılıklarla yarışıyor olabilir. Hava odaklı üçgen ağ oluşturma, zihinsel uğraşlar ve sosyalleşmeye odaklanır. İş arkadaşlarınız ve ağınızdaki bağlantılarla sosyalleşmeye daha yatkın hissedebilirsiniz. Ne kadar çok bağlanmaya çalışırsanız, profesyonel yolunuzda o kadar çok olasılık ortaya çıkacaktır. Sektörünüzde veya alanınızda iyi bilinen biriyle bile ilişki kurabilirsiniz! Bu iki gün profesyonel olarak inanılmaz derecede üretken olabilir, bu harika çünkü Salı gününe kadar biraz duvara toslayabilirsiniz. 2 Kasım Salı günü Merkür, Plüton ile kare açı yapıyor. Kare, mesleki ahlak ve etik konusunda bir meslektaşla aynı sayfada olmayabileceğinizi gösterir. Bu küçük anlaşmazlık biraz strese neden olabilir, ancak aynı fikirde olmadığınızı kabul ederek çözülebilir!

4 Kasım Perşembe günü karşı burcunuz Akrep’te gizemli ve yoğun bir yeniay olacak. Yeni ay, yeni iş ortaklarını ortaya çıkarmak, sözleşmeleri finansal olarak yerine getirmek ve profesyonel ilişkileri dönüştürmek için mükemmeldir.

Boğa Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Alışveriş yapsan iyi olur. Pazartesi günü karar vermek için aceleye gelmiş hissedebilirsiniz, ancak ünlü sabrınızı kullanın ve bu tuhaf dürtüselliğe direnin. Salı ve Çarşamba günleri takviminizde kırmızı ile daire içine alın – her iki gün de sizi inanılmaz enerji ve coşkuyla dolu bulmalı (ve bununla birlikte, elbette, birçok romantizm fırsatı da gelmelidir). Perşembe ve Cuma günleri arkadaşlarınızla takılın ve tembel olun. Duygularınızı belli edin ve herhangi bir geçici kararsızlıktan dolayı üzülmeyin. Bu hafta sonu, sezginize güvenin (ve iyi karşılanacağınıza güvenin çünkü alacaksınız).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.