Boğa Burç Yorumları 31 Ekim 2021

Boğa burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 31 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 31 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 31 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Cadılar Bayramı girişini yapıyorsun ve herkes izliyor, Boğa. Bu, elbette, aşkını da içeriyor… ama kim sayıyor? Aşkın, tutkunun, yaratıcı düşüncelerin ve kendini ifade etmenin zevk arayan beşinci evinden parıldayan ay ile, efervesan enerjinizi ve ışıltılı karizmanızı inkar edemezsiniz. Bu, özellikle Luna’nın burcunuzda özgürlük seven Uranüs’e olan devrimsel üçgenini göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur, bu yüzden kesinlikle bu şok değeriyle ilgilisiniz. Go-alıcı Mars, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla ısıyı artırdığında, savaşa ve sinsi sinsi geri dönmeye hazırsınız. Keyfini çıkarın ve güvende olun.

Boğa Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Tanıdığınız ve sevdiğiniz iki kişi muhtemelen bugün karşı karşıya gelecekler, ancak bu tür bir drama kapılmak için çok meşgul ve çok akıllısınız. Bu patlama sırasında tarafsız ve mesafeli kalın.

Boğa Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Hırslı Mars karşı burcunuz olan Akrep’e girerken, günümüzün astrolojisi mesleğinizde büyük dalgalar yaratabilir, Boğa. Artık Mars dönüştürücü Akrep burcunda olduğuna göre, iş ortaklarınız ve iş arkadaşlarınızla hesaplı bir şekilde harekete geçmek için ilham alabilirsiniz. Mars enerjisi, sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya itebilecek bir takım bağlantıları bir araya getirmenize yardımcı olabilir. Mars enerjisi, finansal olarak daha tatmin edici sözleşmeler ve anlaşmalar arama arzusunu da harekete geçirebilir. Sonuçta, şimdi büyümenizi ilerletmek için profesyonel taahhütlerinizi bir sonraki seviyeye taşıma zamanı!

İktidardaki insanlar kişisel olmayan bir bakış açısı arıyorlar. Şüpheciliğinizi sağlayın.

Boğa Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Mevcut kariyer yörüngeniz Boğa ile ilgili olumlu haberler yolda. Gerçeği toplayan Merkür, günü rüya gibi büyük Jüpiter ile destekleyici bir uyum içinde geçirir ve hedeflerinize doğru adımlar atmak için mükemmel bir fırsat sunar. Ulaşın ve iş akışınız açısından ne istediğinizi sorun. Başka bir yerde, dünyevi Başak ayı, yaratıcı aksiyon ve romantik sihir için ideal bir fırsat sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.