Boğa Burç Yorumları 30 Ekim 2021

Boğa burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sıçramaya hazır mısın, Boğa? Tutkularınızın peşinden gitmeye çağrılıyorsunuz, özellikle de bire bir bağlantılarınız söz konusu olduğunda. Örneğin, ister bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, cüretkar Mars, bugün için için yanan Akrep’te güneşe katılacak ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evinizdeki ısıyı artıracak. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, bu sıcak geçiş aynı anda güç dinamiklerini ve ego yolculuklarını tetikleyebilir. Biraz hararetli bir tartışmada yanlış bir şey olmasa da *göz kırparak* gafil avlanabilirsiniz ya da tam tersi. Bu tutkuyu akıllıca kanalize edin.

Boğa Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler çok yakında dengeye dönecek. Bugün bir randevu alamasan bile, bunun için çok fazla endişelenmemelisin. Sandığınızdan çok daha erken biriyle tanışacaksınız.

Boğa Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Doğru taahhüdü verdin mi, Boğa? Güneş bugün Satürn’le kare açı yaparken, kariyerinizde önemli bir rol oynayabilecek ortaklıklarınız veya anlaşmalarınız konusunda kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. Mesleki çabalarınıza hizmet edecek uzun vadeli bir yapı oluştururken kendinize uygun bir yol izlemeye çalışıyorsunuz. Ancak, yolunuza odaklanmadan önce başka bir şeye devam etmeniz gerekiyorsa, taahhütleriniz veya anlaşmalarınız kariyerinizdeki stres kaynağı olabilir. Neyse ki, meydanın gerginliği küçük bir uzlaşma ile çözülebilir.

İşler yerine oturuyor ve bu his size bir enerji dalgası veriyor.

Boğa Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün enerjinizi yeni bir yöne gönderiyorsunuz, Boğa. Mars’ın denge arayan Terazi’deki zamanı, iş yükünüzden uzaklaştığınızı ve sağlığınızı düzeltmeye çalıştığınızı gördü. Cumartesi günü gökyüzü, Mars’ın şehvetli Akrep burcunuza doğru ilerlediğini ve yakın kişisel ilişkilerinize enerji yığınları gönderdiğini görüyor. Mars’ın buradaki zamanı, şimdi 13 Aralık’a kadar yakın ortaklıkları alevlendirebilir ve yoğunlaştırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.